damoclesword Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν αδειάζω τον κάδο ανακύκλωσης απο τα διαγραμμένα αρχεία, αυτά δεν εξαφανίζονται τελείως όπως έχω παρατηρήσει. Παραμένουν σε κάποια περιοχή του σκληρού αποθηκευμένα, αν δεν κάνω λάθος. Γιατί όταν κάποιες φορές πατώ εύρεση μου τα εμφανίζει και πάλι. Με ποιό τρόπο μπορώ να απαλλαγώ οριστικά από αυτά τα διαγραμμένα αρχεία πέραν του format;
cyberking Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 κάτι κακό έχεις εσύ να κρύψεις έτσι.....;χρησιμοποίησε το secure shredder που έχει στο spybot search and destroy
damoclesword Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 κάτι κακό έχεις εσύ να κρύψεις έτσι.....;χρησιμοποίησε το secure shredder που έχει στο spybot search and destroy χαχα! με πιάνεις!! βοήθα ε λίγο, τι είναι αυτό το spybot search and destroy; προγραμματάκι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:21 ---------- άκυρο, το googlάρισα και το βρήκα! για να δούμε αν θα πιάσει!
cyberking Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ναι το spybot είναι antispyware κι εχει μαζί και το secure shredder που είναι για σίγουρη διαγραφή.επίσης και το ccleaner έχει κι αυτή την επιλογή για καλό σβήσιμο.τώρα αν κρύβεσαι κι απ'το fbi μπορεί να μην είναι αρκετά αυτά...
nickarmy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 steganos privacy suit με αυτό εκτος απο σχεδον απολιτη διαγραφει( πολλες εταιριες μπορουν να επαναφερουν και απο καταστρμάνους ) έχει και συστημα για να κλειδώσεις (ολοκλη σκληρο ή φακeλο ή αρχειο και πολλά αλλα) (απο το θείο θα βρεις το 2007 )
xolloth Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι δεν το φτιαχνεις οπως εγω τα αρχεια να διαγραφονται απευθειας χωρις να μενουν στο καδο ανακυκλωσης; δεξι κλικ στο εικονιδιο του καδου>ιδιοτητες>επιλογη οριστικης διαγραφης.
nickarmy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι αποτι καταλαβα δεν θελει να τα κανουν και restore ( η μονιμη διαγραφει αρχειων των windows ειναι άθλια ευτιχός)
p_under Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 cccleaner φιλε κ καθαρισες . η το file shredder .
damoclesword Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 είχα ένα Shredder απο το Tuneup Utilities, αλλά έληξε η συνδρομή μου και δεν το ανανέωσα. Θα δοκιμάσω το ccleaner να δω. Τα ήδη διαγραμμένα αρχεία(και απο τον κάδο) πού μπορώ να τα βρω; γιατί εμφανίζονται σε κάτι temporary files αλλά θέλω να βρω το αρχείο αυτό στον C: και να το σβήσω.
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Με το CCLeaner θα καθαρίσουν και τα temporary, καθώς και το iστορικό του browser. Επίσης, με SHIFT+DELETE τα αρχεία σβήνουν οριστικά χωρίς να πάνε στον κάδο. Το File Restore και ιδίως σε έναν δίσκο που δουλεύεται συχνά, δύσκολα θα αποφέρει καρπούς σε κάποιον που θα το επιχειρήσει και θα πρέπει να είναι πολύ υπομονετικός. Το shredder και τα άλλα τέτοιου είδους προγράμματα είναι για ασφαλή και ολοκληρωτική διαγραφή αρχείων με ευαίσθητα δεδομένα και όχι για να κρύψεις τα ίχνη σου. Αν θέλεις να μην βλέπουν άλλοι που μπαίνεις και τι βλέπεις, μπορείς να κατεβάσεις μια portable έκδοση του Opera 10 και να την έχεις σε στικάκι. Έτσι ότι κάνεις και ότι σελίδες αποθηκεύεις θα μένουν στο stik.
alerasta Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 File shredder Καταστρέφει όποια αρχεία / φακέλους θέλεις και επιπλέον έχει και επιλογή shred free disk space όπου σου καταστρέφει και οτιδήποτε έχεις απλά διαγράψει αλλά υπάρχει ακόμα στον δίσκο.
metalloyditsa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια καταλαθος εκανα uninstall το mirc απο το pc της ξαδερφης μου και το προβλημα ειναι οτι το θελει πισω αλλα μαζι με τα logs!!απο οσο ξερω αυτο δε γινεται αλλα επειδη δε χρησιμοποιω καθολου mirc ξερετε αν υπαρχουν καπου αποθηκευμενα στον σκληρο γιατι με εχει τρελλανει??ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.