Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εισόδου στο Live messenger 2009

panoos3162

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ κ κανενένα χρόνο όποτε έκανα upgrade στο Live Messenger 2009 δεν με εβαζε μεσα.δεν το εψαξα γιατι, έβαζα το παλιο κ ολα οκ. τώρα όμως δν μπορουσα να προσπεράσω το μήνυμα αναβάθμισης κ εβαλα το καινούριο.παλι δν μπορουσα να μπώ. εβαλα πάλι το παλιό αλλα μου ελεγε οτι επρεπε να κανω αναβαθμιση χωρίς να με αφήνει να συνεχίσω.ξανα έβαλα το καινούριο αλλα κ παλι δν μπορούσα να μπω.

εκανα εγκαταστασεις απεγκαταστάσεις, άλλαξα διεύθηνση και τιν έκανα @windowslive.com , έσβησα τιν τιμή 1080 που ήταν στο SOCKS όπως λένε άλλοι στο φορουμ ( βεβαια αν πατησω εκει δίπλα στο "έλεγχος" μου λέει " Πρέπει να καθορίσετε ένα ονομα για το διακομιστη μεσολάβησης για να εκτελείτε ελεγχους " )

επισης έσβησα τα αρχεία εδώ

C:\Documents and Settings\xristis\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\[email protected]

C:\Documents and Settings\xristis\Contacts\[email protected]

ακομα πηγα στην εκτέλεση κ έβαλα "regsvr32 wintrust.dll " και κατι άλλα που είδα στο φόρουμ κ παλι τιποτα

Όταν κάνω σύνδεση μου βγάζει ότι δν ανταποκρινεταο το Windows Live Communications Platform

Έχω λειτουργικό XP

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ?

ΥΓ την αναβάθμιση την είχα κανει καποτε και σε φρεσκοφορμαρισμενο XP αλλα πάλι είχα το ίδιο προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...