aljam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας θελω να περασω ενα καλωδιο usb απο μια οπη στον τοιχο ετσι ωστε να περασει απο την αλλη το προβλημα ειναι πως πρεπει να περασει απο μια τρυπα μεγεθους οσο και το καλωδιο μπορω να κοψω το καλωδιο και μετα να κανω ματιση στους αγωγους? και κατι ακομα μπορω να βρω καλωδιο και connectors ετσι ωστε να κατασκευασω ενα νεο usb καλωδιο αφου το περασω απο τον τοιχο?
firewalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλώδιο θα κρατήσεις το ίδιο. Καλήτερα να βάλεις άλλο φις και να αποφύγεις το μάτισμα. Usb φις σε κατάστημα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Δεν έχουν όλοι όμως. Παίρνει και θερμοσυστελλόμενο για να το μονώσεις και είναι μια χαρά. Ψάχνεις κάτι σαν το πάνω δεξιά. ίσως να μπορούσες να περάσεις ένα καλώδιο με micro usb. αν χωράει βάσεις έναν αντάπτορα από micro σε ότι άλλο θέλεις.
aljam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 ok ευχαριστω πολυ οποτε μπορουμε να φτιαξουμε usb καλωδια και μονοι μας ελπιζω να βρω χρωματολογια στο web ωραιο το τσιτατο με τον ρεαλισμο αν δεν κανω λαθος το ειχε πει ο ερνεστο
profi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω έχει έναν περιορισμό στο μήκος...3μ(πολλά λέω αλλά τόσο γράφουν αν θυμάμαι καλά).
firewalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ότι χρειάζεσαι στο παρακάτω site. http://www.accesscomms.com.au/reference/usb.htm Θα χρειαστείς και κολλητήρι με κόλληση. Δες και την λύση να περάσει ένα βύσμα micro μέσα από την τρύπα. Π.χ. το παρακάτω. Αν φας το πλαστικό με μία φαλτσέτα ίσως να χωράει να περάσει. Μετά βάζεις έναν αντάπτορα σαν τον παρακάτω.
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω έχει έναν περιορισμό στο μήκος...3μ(πολλά λέω αλλά τόσο γράφουν αν θυμάμαι καλά). 5μετρο έχω και δουλεύει κανονικά...
phanispal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 [off topic]Συγχαρητήρια για το avatar σου TS :Ρ[/off topic]
Technology fan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 5μετρο έχω και δουλεύει κανονικά... Ναι μέχρι 5 αποδίδει το usb γι αυτό και δεν ενδείκνειται για μεγάλες αποστάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.