Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα με celeron

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..εχω ενα celeron με μητρική κάρτα transcend..το pc το έχω αρκετό καιρό και το χρησιμοποιω μόνο για προγράμματα που τρέχουν σε xp..πριν λίγο καιρό του έκανα και format..το πρόβλημα που παρουσιαζε και παρουσιαζει ειναι πως με την πρωτη ενεργοποίηση δεν αναγνωρίζει τις pci κάρτες...αρχικά των γραφικών..μόλις κάνω reset και επανεκκίνηση η κάρτα λειτουργει..αλλα όταν μπώ στα windows δεν αναγνωριζει την ασύρματη κάρτα δικτύου..μετα απο επανεκκινηση λειτουργει και εκείνη σωστα...γενικά χρειαζεται 3-4 επανεκκινησεις για να λειτουργήσει...τι μπορει να φταιει..??????????:fear:

Δημοσ.

καποιο θεμα εχεις με drivers κ μητρικη γενικα , σαν να μην τους δεχεται . το ειχα αντιμετωπισει κ εγω αυτο κ εφταιγε η μητρικη (ολοκαινουργια ηταν πρωτη μερα μου το εκανε )

Δημοσ.
ισως κακοστιμενοι drivers? (με προλαβε ο p_under...)

Δηλαδή με ενα update στους drivers πιστεύετε πως θα λυθεί το προβλήμα..η μπορει να ειναι κατι χειρότερο σε hardware,μνήμες ή τροφοδοτικό???

ευχαριστω...

Δημοσ.
δοκιμασες αυτο που σου ειπαν τα παιδια ?

ναι..Σήμερα ξανα εκανα Format εγκατεστησα τους τελευταίους drivers αλλά παλι τα ιδια..νομιζω παντως πως ειναι προβλημα hardware..μητρικής η καποιο προβλημα στις μνήμες...Η γνωμη σου??:rolleyes:

Δημοσ.
Yπαρχει μητρικη transcend...?

Αμε...Transcend Ts-Ave3/B..την συγκεκριμένη έχω..μην φανταστεις και τιποτα HiTECH..:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...