Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με AGP σε ASROCK P4i45g

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω MOBO ASROCK P4I45G κ σήμερα εβαλα την AGP 3450 (512mb).

Τα windows (XP) ουτε καν την αναγνωριζουν ως νεα συσκευη ενω η καρτα δουλευει κανονικα (τουλαχιστων το ανεμιστιρακι).

Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κατ αρχάς, ότι κάρτα κι αν είχες πριν, απεγκατέστησε τους οδηγούς. κατέβασε το driver sweeper : http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

τρέξε το σε sefe mode, και εξαφάνισε κάθε ίχνος παλιών drivers. Μετά θα εγκαταστήσεις τους drivers της άτι με το agp hotfix. http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx προσοχή, μόνο με αυτούς (agp hotfix εννοώ) θα δουλέψει, και επίσης, μη βάλεις τον catalyst, μόνο προβλήματα δημιουργεί. Φυσικά, μπορείς να εγκαταστήσεις τους official drivers που βρίσκονται στο cd, της κάρτας.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσ.

Δεν ειχα αλλη καρτα.. μονο την ONBOARD..

δεν την βλεπει καν .. μηπος ειναι απενεργοπιιμενο το SLOT? αν ναι πως το βαζω να δουλευει?

Δημοσ.

To pc ξεκιναει κ δηχνει στην OnBoard αλλα δεν διχνει στην AGP.

το βιος εχει 3 επιλογες (AGI,On Board,PCI) αλλα καμια απο τις 3 δεν λειτουργει. Στα windows δεν το βλεπει καν σαν συσκευη.. απλα ελεγα μηπος ειναι απο καπου κλειστη η κατι τετοιο

Δημοσ.

α συνδεεις την οθονη στην agp καρτα σου,και δεν δειχνει τιποτα τοτε κατα πασα πιθανοτητα η μητρικη σου δεν υποστηριζει την καρτα γραφικων...μιλαμε για πολυ παλια μητρικη...δοκιμασε να κανεις Bios update κ βαλε και vga drivers αλλα μην ελπιζεις και πολυ....downloads για τη μητρικη σου

Δημοσ.
α συνδεεις την οθονη στην agp καρτα σου,και δεν δειχνει τιποτα τοτε κατα πασα πιθανοτητα η μητρικη σου δεν υποστηριζει την καρτα γραφικων...μιλαμε για πολυ παλια μητρικη...δοκιμασε να κανεις Bios update κ βαλε και vga drivers αλλα μην ελπιζεις και πολυ....downloads για τη μητρικη σου

Οχ.. μην μου λες τετοια τωρα...

Το update που εχει το site ειναι older απο το δικο μου..

αλλα εγραφε AGP 8x .. πως θα επρεπε δηλαδη να το ξερω ..

μου κανει εντυποση που δεν την βλεπει καν σαν συσκευη :mad:

Δημοσ.

το χω παθει και γω(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=279866),δεν ειναι τιποτα...

απλα η μητρικη σου δεν ειναι συμβατη ,με την καρτα γραφικων,και δεν φτιαχνεται αυτο..

δοκιμασε αν μπορεις να επιστρεψεις την καρτα,αλλιως πουλα την...

Δημοσ.

πρίν λίγες μέρες την πήρα κ εγώ,παραλίγο να την βάλω στην p4i65g αλλά την έβαλα κατ'ευθείαν στο pc για το οποίο προοριζόταν...εν μέρη ατύχησες!!νομίζω η μητρική στην οποία μπήκε τελικά είναι πιο παλιά...2002 το bios κ δουλεύει μια χαρά!!αυτά για αρχή....την εξωτερική τροφοδοσία την έβαλες??θέλει ένα Molex...

Δημοσ.
τσου...

ΔΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

χμμμ

Μπορουσα να το δω δηλαδη καπου και να το αποφυγω???

Ειναι διλαδη καθαρα δικο μου λαθος?

Δημοσ.

μερικες μητρικες δειχνουν τις υποστηριζομενες καρτες οπως κανουν και με τις cpu..στη δικια σου δεν ειδα κατι...στο αντιστοιχο δικο μου προβλημα ειχε..

τωρα μην περιμενεις να βρεις ακρη με την εταιρεια της μητρικης..αν μπορεις να επιστρεψεις το προιον απο κει που το πηρες και να τους πεις οτι δεν ειναι συμβατο και το δεχτουν,καλως ,αλλιως πουλα την

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...