Προς το περιεχόμενο

Sunnός και άλλα χόρτα

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ο καθένας έχει τη γνώμη του και απόλυτα σεβαστή αλλά εκ προ εκπλήξεως, εμένα μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό κομμάτι το 25λεπτο My Wall στο οποίο γίνεται αφήγηση ενός ποιήματος δρυιδικού περιεχομένου.

Thumbs up στους Sunn O)))

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λουλού πρόθυμη κόρη ψήσου να πάμε στο λάηβ παρέα και θα σου δείξω ποιός είναι ο κατάλληλος τρόπος να τους ακούσεις.

ποιοος??ποιος??

Δημοσ.
Είναι για πολύ συγκεκριμένες στιγμές.

Στο live πάντως ήταν γαμάτοι.

Πριν λίγο άνοιξα το θέμα, και καθώς σκρόλαρα προς τα κάτω, πόσο, ΜΑ ΠΟΣΟ σίγουρος ήμουν ότι θα πεταχτείς και θα τους ξέρεις και θα κάνεις και ανάλυση.

βρήκα τι ακούει και ο αλεχζζζζζζζζζ μπάι δε γουέι

http://en.wikipedia.org/wiki/Pink_noise

Δημοσ.
Λουλού πρόθυμη κόρη ψήσου να πάμε στο λάηβ παρέα και θα σου δείξω ποιός είναι ο κατάλληλος τρόπος να τους ακούσεις.

ποιοος??ποιος??

Έχω τουλάχιστον 4 βρώμικες ατάκες και μία προσβλητικότατη. Γελάω και συνεχίστε.

Δημοσ.
Έχω τουλάχιστον 4 βρώμικες ατάκες και μία προσβλητικότατη. Γελάω και συνεχίστε.

"Αυτός". Με την χαρακτηριστική χειρονομία.

(είναι σίγουρα η μία).

Μπορεί να συνδιαστεί και με "1-0" καθώς και πανηγυρισμό με την μπλούζα καπέλο και γύρο του θριάμβου. Εξαρτάται από την μουσική που ακούς πάντα.

Δημοσ.

"Αυτός". Με την χαρακτηριστική χειρονομία.

(είναι σίγουρα η μία).

Μπορεί να συνδιαστεί και με "1-0" καθώς και πανηγυρισμό με την μπλούζα καπέλο και γύρο του θριάμβου. Εξαρτάται από την μουσική που ακούς πάντα.

Ναι είναι η μία. Μου άρεσε ο πανηγυρισμός γιατί φαντάζομαι τον Freedubus ψηλό κι εύσωμο να πανηγυρίζει γύρω από την μικρή λουλού.

μια άλλη είναι

"Δεμένη σ'ένα δέντρο, καθώς σε διαμελίζω και κοιτάς". Internet fun meetings.

Δημοσ.

Οι Sunn O))) είναι συγκρότημα (τρομάρα τους). Άκου ένα τυχαίο τραγούδι τους, αυτό ας πούμε.

Μην ακούσεις άλλο, όλα ίδια είναι σχεδόν. Κάνε μετά τους συνειρμούς.

Που σπουδασαν μουσ.... θορυβο τα παλικαρια;:lol:

Ο ροζ θορυβος μου 'κατσε πιο καλα στ' αυτι...

Τιτλος του "εργου" θα μπορουσε να ειναι "κονσερτο για μπουρου

και δυο κομπρεσερ".

Δημοσ.

Tο αστείο είναι να ακούσει κανείς αυτά που ακούνε αυτοί που τους κράζουν (αυτούς και οτιδήποτε ξεφεύγει από ότι είναι conditioned να ακούν )

Δημοσ.

μμμ...μπα όχι... δε νομίζω να υπάρχει "φυσικός εχθρός".

Από την άλλη όμως, θεωρητικά μπορούν να κράξουν όσοι δεν την παλεύουν να ακούν αυτή τη θεοφωνάρα (για τους sunn o))) )

π.χ. στο παρακάτω...μια χαρά το πάει, μέχρι που ακούω τον βελζεβούλ...σκιάχτηκα γαμώτη μου...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=TC_zwEF0oOI[/ame]

Πάντως τα παιδιά είναι παναγίες...

band_img_small_5184.jpg:lol::lol::lol:

Δημοσ.

beardbng.gif

H͙̺̆̎͜E̛͔͈͎͈ͪ̄̔ ̟̤̫̭͈ͣͧ͂̆ͦ͒ͪ͝C̙͕̦̘͇͚̭̻͂ͨ̀O͈̜̖̰͙͇̅̽M̻̟̺̟̓̀͗̓͟ͅĚ͎͔̤͚͎̱̅͘S̛͙͚̘̞̥̘̱̍̊̀S̩̟̟̣ͦ̈͒ͯ̾̔ͥͧS̸͉̬̫̾̄̊̇͋ͫͪ̚S͍̫̭͉̣͓ͬͧͦ͌̐̓̈́̊!͈̲̳̽͑̅ͦͪͤ̽ͬ̕͟

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...