Προς το περιεχόμενο

Sunnός και άλλα χόρτα

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σαν το παρακάτω σε slow-motion

αλλά με κακοφτιαγμένο ντιτζεριντου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:59 ----------

Έλεος σε λίγο θα λανσάρουν και σαν μουσική καμμιά 9άλεπτη πορδή και θα βρεθεί κόσμος να φιλοσοφήσει το μεγαλείο της σαν κάτι διαφορετικό,ποιοτικό,για τους λίγους που την ψάχνουν με τη μουσική κτλ κτλ.:-(

Λέννον ο πρώτος διδάξας

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι σαν το παρακάτω σε slow-motion

αλλά με κακοφτιαγμένο ντιτζεριντου

Τι είναι πάλι αυτό ρε γαμώτη μου. Σα να έχεις κρυφτεί πίσω από κάνα τοίχο και να πετάει ελικόπτερο στο ίδιο σημείο προσπαθώντας να σε πετύχει ενώ εσύ έχεις μια beretta και προσπαθείς κάτι να του κλάσεις.

Δημοσ.
Τι είναι πάλι αυτό ρε γαμώτη μου. Σα να έχεις κρυφτεί πίσω από κάνα τοίχο και να πετάει ελικόπτερο στο ίδιο σημείο προσπαθώντας να σε πετύχει ενώ εσύ έχεις μια beretta και προσπαθείς κάτι να του κλάσεις.

Μ' αυτά ρίχνουν δορυφόρους που πετάνε πάνω από την Αυστραλία.

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι, ένα remix Steam Train vs Girugamesh θα είχε τρομακτικά αποτελέσματα. Ποιος ψήνεται να το κάνει, εγώ δεν έχω τις γνώσεις δυστυχώς. :P

edit: Και τώρα που είπα για remix, θυμήθηκα ότι πριν από λίγο καιρό ένας γνωστός είχε βάλει sunn o))) και από πάνω έπαιζε διάγγελμα Παπαδόπουλου. Ήταν απλά εκπληκτικό, το είχα ακούσει και αργά.

Δημοσ.
Θέλω τις συγχορδίες.

Κοίτα εδώ,μπας και βολευτείς.Αν όχι,πες μου να ψάξω βαθύτερα.

@mods/smods/admin:freeware είναι,τα παραπανήσια (αν θελήσει) θα μπούνε κάτω-απ'τη-μπάρα.:P

Δημοσ.
Κοίτα εδώ,μπας και βολευτείς.Αν όχι,πες μου να ψάξω βαθύτερα.

@mods/smods/admin:freeware είναι,τα παραπανήσια (αν θελήσει) θα μπούνε κάτω-απ'τη-μπάρα.:P

Τι είπε ο γυμναστής του Μελισσανίδη στον Γιαννάκη μετά την προπόνηση;

Κάτσε Κάτω από τη μπάρα!

Δημοσ.
Χο, ένα φεγγάρι στο under είχα βάλει να βαράει merzbow μαζί με electric wizard. Ωραίο είχε βγει.

στην γαμβετα λες η στην ιπποκρατους ? τα χουν μπλεξει πλεον βασικα αυτο στη γαμβεττα λεγεται σιν σιτυ ..

Δημοσ.

Μ@λκίες και μ@λκίες έχω δει να ακούν πολλοί για να το παίξουν καμμένοι,ψαγμένοι και άλλα ωραία σε μένοι αλλά αυτό παραείναι!:lol:

Χαρά στο κουράγιο τους.Για πολλή καΐλα όμως!

σε λιγι θα βγεις και θα μας αποκαλεσεις και φρικια!

πι ες :το ξαναεβαλα το τραγουδι και με αποκοιμισε...

μιλαμε ειναι θεοι!

Δημοσ.

Νανούρισμα σκέτο

Ό,τι πρέπει για εφιάλτες.

Βρήκα τα lyrics του κι ανάθεμα αν πέτυχα μια λέξη.

Νταξ, απόψεις είν' αυτές.

Δημοσ.

Μια ερώτηση, η δισκογραφική τους, τι σκεφτόταν ;;

Από το τραγούδι στην 1η σελίδα, δείτε τα σχόλια, σπέρνουν, ειδικά αυτό που λέει: sounds like an airplane

Δημοσ.
Μια ερώτηση, η δισκογραφική τους, τι σκεφτόταν ;;

Τα 2 μέλη είναι και producers, έχουν και εταιρία παραγωγής. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...