Προς το περιεχόμενο

Sunnός και άλλα χόρτα

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ δε ξέρω από drugs και χημείες, δώστε τίποτα καλό.

It's the mind, not the drug young Luke.

H τρέλα είναι θεϊκή γενναιοδωρία, όχι διακόπτης.

Αχ μ' αυτό που είπα θυμήθηκα κι αυτόν:

«Και οι χλωμές, φασματικές, εφιαλτικές μορφές των αρρώστων, που τριγυρνούσανε στον περίβολο, μου φανήκανε σαν φαντάσματα, σαν άυλα και άπιαστα φαντάσματα που τριγυρνούσαν στις όχθες του Άρνου και οπού στα χείλη τους έτρεμε, μαζί με το άφωνο «καλώς ώρισες» το ερώτημα: «Τι νέα απ’ τον απάνω κόσμο, από τον κόσμον των ζωντανών;» Ωραίο είναι που εδώ μέσα μας φέρονται σα να είμεθα γνωστικοί. Ξυπνάμε, τρώμε, κοιμούμαστε σύμφωνα με τον κανονισμό. Αυτοκράτορες, Θεοί, Βασιλιάδες, υποχρεωνόμαστε να σηκωθούμε την ώρα που ορίζει ο κύριος νοσοκόμος. Δε ρωτάει αν θέλουμε και αν μπορούμε να διακόψουμε την υπερκόσμια αποστολή μας. Αν είναι έτσι, τι όφελος να είμαστε τρελοί; Και μεις σκλάβοι της ανθρώπινης στενοκεφαλιάς;» (Ρώμος Φιλύρας, ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343).

EDIT

Ξέχασα να πω, αυτά τα έγραφε μέσα στο Δρομοκαΐτειο.

Δημοσ.

Ας τα μεταφέρει κάποιος όλα τα άσχετα,btw...

Edit,ακόμα εδώ είμαστε;

Τώρα θυμηθηκα τι μου θύμιζε.Παρόμοιο μ' αυτό,Chakra Medιtation,παίζει να κάνει ζημιά αν δεν ξέρει κάποιος...(νομίζω ότι)

Δημοσ.

Οι Sunn O))) είναι συγκρότημα (τρομάρα τους). Άκου ένα τυχαίο τραγούδι τους, αυτό ας πούμε.

Μην ακούσεις άλλο, όλα ίδια είναι σχεδόν. Κάνε μετά τους συνειρμούς.

Θέλω τις συγχορδίες.

Δημοσ.
Χμ, ιδιαίτερες στιγμές... Μου αρέσει να παραλληλίζω το drone με "λευκό καμβά σκέψης". Είναι κάτι που μπορεί να μονοπωλήσει τη σκέψη σου αν αφιερωθείς σε αυτό, αλλά δεν έχει εναλλαγές που θα επηρεάσουν τα συναισθήματά σου ή τους συνειρμούς σου. Είναι μια εναλλακτική μορφή σιωπής αν θες, ένας ήσυχος θόρυβος που κλείνει απ' έξω το περιβάλλον και σε αφήνει να σκεφτείς χωρίς εξωγενείς επιδράσεις. Η ησυχία εμπεριέχει πάντα τον κίνδυνο να χτυπήσει το τηλέφωνο, να ακούσεις την αναπνοή σου, να ακούσεις το γείτονα, το σπουργίτι -ΚΑΤΙ που θα σου θυμίσει που είσαι και θα σε βγάλει από τον ειρμό σου. Τα άλλα είδη μουσικής έχουν εναλλαγές που αν δε σε επηρεάσουν συναισθηματικά, θα τις προσέξεις θες δε θες και πάλι θα αφαιρεθείς. Αυτό είναι σα να βάζεις το κεφάλι σου στο νερό. Χωρίς τις αναπνευστικές δυσκολίες.

Δεν έχω δώσει ποτέ αρκετή σημασία στους SunnO, αν και γουστάρω πολύ τα ambient - droney ή μη - .

Αυτοί έχουν και αρκετά μεταλ στοιχείο βλέπω πάντως - οκ, γενικά μ'αρέσει ο βραχυκυκλωμένος ήχος της ηλεκτρικής κιθάρας.

Ο λεγόμενος drone ήχος πάντως μπορεί άνετα να παραλληλιστεί με τον λεγόμενο ισοκράτη/ισοκράτημα που υπήρχε στη βυζαντινή μουσική. Και ακόμα και σε αυτές τις μουσικές, μπορεί να έχει διάφορες λεπτομέρεις κρυμμένες μεταξύ droney ατμόσφαιρων και αιωρούμενων pads ...

Check Robert Rich, Steve Roach, Vidna Obmana, Vir Unis κλπ ...

Τα παραπάνω ονόματα για μένα ξεχωρίζουν με διαφορά από τα ambient/drone του σωρού ...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=XfF6WttV_gI[/ame]

Υ.Γ. On Earphones!

Δημοσ.
Θέλω τις συγχορδίες.

Έλα, δε ξέρω από μουσικές και παρτιτούρες, θα σε φτιάξω με ταμπλατούρα.

-0--1--0--0--0--0--0--1-

-0--0--1--0--0--0--0--1-

-0--0--0--1--0--0--0--1- Χ οο

-0--0--0--0--1--0--0--1-

-0--0--0--0--0--1--0--1-

-0--0--0--0--0--0--1--1-

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:24 ----------

μολις γυρισα σπιτι απο το πρωι κι ενα εχω να πω....they ruuuuuleeee!!!!

Headbanging με Archive, ειδωλολατρία sunn o))). Το Ε καλά κρατεί.

Δημοσ.

Έλεος σε λίγο θα λανσάρουν και σαν μουσική καμμιά 9άλεπτη πορδή και θα βρεθεί κόσμος να φιλοσοφήσει το μεγαλείο της σαν κάτι διαφορετικό,ποιοτικό,για τους λίγους που την ψάχνουν με τη μουσική κτλ κτλ.:-(

Μ@λκίες και μ@λκίες έχω δει να ακούν πολλοί για να το παίξουν καμμένοι,ψαγμένοι και άλλα ωραία σε μένοι αλλά αυτό παραείναι!:lol:

Χαρά στο κουράγιο τους.Για πολλή καΐλα όμως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...