we_will_rise Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ανέκδοτο για λίγους, αλλά έχω πεθάνει στο γέλιο... ''Νόμιζα ότι ο μικρός μου αδερφός άκουγε Sunn0))). Τελικά είχα ξεχάσει την πόρτα του ψυγείου ανοιχτή'' ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ Analyse it πλιτς
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Analyse it πλιτς Οι Sunn O))) είναι συγκρότημα (τρομάρα τους). Άκου ένα τυχαίο τραγούδι τους, αυτό ας πούμε. Μην ακούσεις άλλο, όλα ίδια είναι σχεδόν. Κάνε μετά τους συνειρμούς.
we_will_rise Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τρυπάει εγκέφαλο.. χωρίς το παραμικρό στοιχείο υπερβολής...
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τρυπάει εγκέφαλο.. χωρίς το παραμικρό στοιχείο υπερβολής... Τι λες, εδώ μια φορά κατέβασα ένα album τους για να τους checkάρω και νόμιζα ότι έπεσα σε φόλα, όλα τα tracks ίδια μου φαίνονταν.
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι για πολύ συγκεκριμένες στιγμές. Στο live πάντως ήταν γαμάτοι.
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιες ιδιαίτερες στιγμές; Όταν παίζω κάνα horror game και θέλω συμπληρωματικό soundtrack; Εγώ αναρωτιέμαι πάντως, πώς τη βγάζουν (Sunn O))) και κοινό) στα lives; Τα άτομα παίζουν μια νότα ανά 5 λεπτά. Πολύ «μη σεβασμός των προσωπικών γούστων» φάση.
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ, ιδιαίτερες στιγμές... Μου αρέσει να παραλληλίζω το drone με "λευκό καμβά σκέψης". Είναι κάτι που μπορεί να μονοπωλήσει τη σκέψη σου αν αφιερωθείς σε αυτό, αλλά δεν έχει εναλλαγές που θα επηρεάσουν τα συναισθήματά σου ή τους συνειρμούς σου. Είναι μια εναλλακτική μορφή σιωπής αν θες, ένας ήσυχος θόρυβος που κλείνει απ' έξω το περιβάλλον και σε αφήνει να σκεφτείς χωρίς εξωγενείς επιδράσεις. Η ησυχία εμπεριέχει πάντα τον κίνδυνο να χτυπήσει το τηλέφωνο, να ακούσεις την αναπνοή σου, να ακούσεις το γείτονα, το σπουργίτι -ΚΑΤΙ που θα σου θυμίσει που είσαι και θα σε βγάλει από τον ειρμό σου. Τα άλλα είδη μουσικής έχουν εναλλαγές που αν δε σε επηρεάσουν συναισθηματικά, θα τις προσέξεις θες δε θες και πάλι θα αφαιρεθείς. Αυτό είναι σα να βάζεις το κεφάλι σου στο νερό. Χωρίς τις αναπνευστικές δυσκολίες. Και φυσικά με χόρτο πάει τίγκα.
o_magazatoras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ, ιδιαίτερες στιγμές... Μου αρέσει να παραλληλίζω το drone με "λευκό καμβά σκέψης". Είναι κάτι που μπορεί να μονοπωλήσει τη σκέψη σου αν αφιερωθείς σε αυτό, αλλά δεν έχει εναλλαγές που θα επηρεάσουν τα συναισθήματά σου ή τους συνειρμούς σου. Είναι μια εναλλακτική μορφή σιωπής αν θες, ένας ήσυχος θόρυβος που κλείνει απ' έξω το περιβάλλον και σε αφήνει να σκεφτείς χωρίς εξωγενείς επιδράσεις. Η ησυχία εμπεριέχει πάντα τον κίνδυνο να χτυπήσει το τηλέφωνο, να ακούσεις την αναπνοή σου, να ακούσεις το γείτονα, το σπουργίτι -ΚΑΤΙ που θα σου θυμίσει που είσαι και θα σε βγάλει από τον ειρμό σου. Τα άλλα είδη μουσικής έχουν εναλλαγές που αν δε σε επηρεάσουν συναισθηματικά, θα τις προσέξεις θες δε θες και πάλι θα αφαιρεθείς. Αυτό είναι σα να βάζεις το κεφάλι σου στο νερό. Χωρίς τις αναπνευστικές δυσκολίες. Και φυσικά με χόρτο πάει τίγκα. Καλά,ε,κι εγώ την έπινα κάποτε,αλλά εσύ τη παράκουσες.[/spoler] Δεν ακούγονται ρε παιδιά αυτοί.Κι έχω όλη τη καλή διάθεση πάντως.Κατέβασα όμως όλη τη δισκογραφία τους να βρίσκεται...
Snolly Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Και φυσικά με χόρτο πάει τίγκα. Pink Floyd - Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving with a Pict Πινκ Φλόυντ - Σέβεραλ Σπίσις οβ Σμολ Φέρυ Άνιμαλς Γκαδερντ Τουγκέδερ ιν ε Κέιβ εντ Γκρούβινγκ γουίθ ε Πικτ
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Νταξ παιδιά, σαν παιδί κι εγώ κάνω τα λάθη μου (κάθε φορά και αποτελεσματικότερα) αλλά μη φανταστείτε και τίποτα κραιπάλες ε. Τα αγαπώ τα κύτταρά μου =ρ
o_magazatoras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σαν νάχουνε τυλίξει δραπανοκατσάβιδο με μια στρώση βαμβάκι και από πάνω γυαλόχαρτο τίγκα στο λάδι.Κι όλο αυτό απ' την ευσταχιανή,να σημαδεύει εγκέφαλο. (Flight Of The Behemoth). Τέλος το offtopic,πάω να ακούσω τα άλλα.
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τέλος το offtopic,πάω να ακούσω τα άλλα. Όχι μη, θα εισέλθεις σε μια ατέλειωτη λούπα και παίζει να μη μπορείς να γυρίσεις ποτέ. Θα ακούς το ίδιο πράμα για μια αιωνιότητα.
frenzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ, ιδιαίτερες στιγμές... Μου αρέσει να παραλληλίζω το drone με "λευκό καμβά σκέψης". Είναι κάτι που μπορεί να μονοπωλήσει τη σκέψη σου αν αφιερωθείς σε αυτό, αλλά δεν έχει εναλλαγές που θα επηρεάσουν τα συναισθήματά σου ή τους συνειρμούς σου. Είναι μια εναλλακτική μορφή σιωπής αν θες, ένας ήσυχος θόρυβος που κλείνει απ' έξω το περιβάλλον και σε αφήνει να σκεφτείς χωρίς εξωγενείς επιδράσεις. Η ησυχία εμπεριέχει πάντα τον κίνδυνο να χτυπήσει το τηλέφωνο, να ακούσεις την αναπνοή σου, να ακούσεις το γείτονα, το σπουργίτι -ΚΑΤΙ που θα σου θυμίσει που είσαι και θα σε βγάλει από τον ειρμό σου. Τα άλλα είδη μουσικής έχουν εναλλαγές που αν δε σε επηρεάσουν συναισθηματικά, θα τις προσέξεις θες δε θες και πάλι θα αφαιρεθείς. Αυτό είναι σα να βάζεις το κεφάλι σου στο νερό. Χωρίς τις αναπνευστικές δυσκολίες. Και φυσικά με χόρτο πάει τίγκα. Sensory Deprivation Booth για τα γενέθλιά σου, στα υπ' όψιν. Πάει τίγκα και χωρίς χόρτο.
o_magazatoras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι μη, θα εισέλθεις σε μια ατέλειωτη λούπα και παίζει να μη μπορείς να γυρίσεις ποτέ. Και νάξερες.... Θα ακούς το ίδιο πράμα για μια αιωνιότητα. Είναι καλός πάντως ένας συν-αισθησιακός μαντρότοιχος,δεν αφήνει να περνάνε ζαβολάκια.
doctorkostis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ω,ρε τσιτα Zyprexa το ινσομνια... Ωραιοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.