Προς το περιεχόμενο

Τρίψιμο ψύκτας

papajohn87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια αυτη η zalman οπως κ η 9700 απο κατω ειναι ολοισιες σχεδον καθρεφτης απο εργοστασιο(πριν την λερωσεις με την παστα) δεν ειναι σαν τις true black... δεν θα κεδρισει κ τιποτα αντε απο το cpu lap να πεσει 2 c... αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αλλαξε ψυκτρα για κατι καλυτερο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άν δεν έχει διαφορά πιός ο λόγος να το δίχνουνε σε διάφορα site???

Και πιστεύω πως και 4-5 βαθμούς διαφορά να δεις είναι ικανοποιητικό.

Τουλάχιστον για μένα!!!!!

το κανουν σε ψυκτρες που ειναι χυμα στο κυμα η βαση τους πχ εγω εχω μια true black κ απο κατω ηταν θεοστραβη οποτε την εριξα ενα lapping μονο αυτη,οχι κ το cpu!παλια ειχα μια zalman 9700 κ ηταν μια χαρα απο κατω ισια κ γυαλισμενη απο την μαμα της οποτε δεν την πειραξα!λοιπον με το lapping στην true black πηγα 6c κατω... αμα εκανα κ το cpu ισως να ημουν ακομα 1-2c πιο κατω(δηλαδη 7-8)!αν δεις το 90% των lapping videos sto net εχει μια true black η την απλη....γιατι ειναι καλες ψυκτρες αλλα ερχονται με χυμα βαση!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:58 ----------

σε αυτο το review δειχνει μια χαρα την βαση της 9500 http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2026&page=2 κ λεει¨The result of these optimizations is a base which is quite flat in both axis.

κ εδω το review της Thermalright Ultra http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2244&page=2 εχει βαλει κ το χαρακα επανω κ δειχνει το χαλι της...φωναζει η ψυκτρα θελωωωωω lappinggggggggg:lol::lol: αν εχεις πεσει σε στραβια βαση 9500 δες με ενα καθρευτη η με ενα ξυραφι η με ενα "καλο" χαρακα :-) αν κ δεν νομιζω να εχεις τετοιο προβλημα οπως στην φοτο της true γιατι οι zalman ειναι απο τη μαμα καλες στη βαση τους!

Άλλες φορές αξίζει άλλες όχι.

Μια TT bigtyphoon πήγε κάτω 10+ βαθμούς με lapping και δούλεψε αξιοπρεπός.

Το ίδιο και μια ψύκτρα απο laptop που λάπαρα και έκανε τεράστια διαφορά και ακουστικά αφού τώρα το laptop ακούγεται μόνο σε πολύ cpu intensive tasks (να μην πω μόνο σε orthos).

Απο την άλλη στο κυρίος desktop τώρα που λάπαρα την v8 @@.

Παίζει να την έκανα και χειρότερη...

Και λάπαρα και τη cpu to feleki μου μέσα που ήταν μάπα.

ΚΑλύτερα να την έκαιγα και να την πήγαινα για rma.

Απο τότε ξενέρωσα τόσο που δεν ξαναλαπάρισα.

Εχω μια scythe kama υποψήφια αλλά τα σκατ.. και να τα γυαλίσεις σκατ.. μένουν...

Καλύτερα πάρε άλλη δεν αξίζει την ταλαιπωρία και πρέπει να ταλαιπωρηθείς για να γίνει σωστά.

Άν δεν έχει διαφορά πιός ο λόγος να το δίχνουνε σε διάφορα site???

Και πιστεύω πως και 4-5 βαθμούς διαφορά να δεις είναι ικανοποιητικό.

Τουλάχιστον για μένα!!!!!

Αφου για σενα ειναι ικανοποιητικη αυτη η διαφορα γιατι δεν πηγαινες σε μια καλυτερη ψυχτρα;

φίλε PHANISPAL το ντουκόχαρτο όταν κάνεις laping βρέχτο με λίγο νεράκι και ρίξε και μια σταγόνα σαπούνι για τα χέρια για να γλυστράει πιο καλά...

Εμένα με σαπούνι και νερό ποτέ δεν έβγαινε καθρέφτης, ενω με στεγνό ήταν έτοιμη για δοκιμαστήριο ρούχων.

Ισως βέβαια ο καθρέφτης να μην είναι το ζητούμενο...

Who knows.

Βασικά αν εχει στραβή βάση θα δεις διαφορά αλλιώς θα ξενερώσεις.

Ααα και μετά βάζεις την απολύτος ελάχιστη ποσότητα arctic silver.

Αλλιώς δεν κερδίζεις τπτ.

σε τοσο μαπα 9500 zalman επεσε ο papajohn?unbelievable!!!ειχα μια 9700 κ απο κατω ηταν μια χαρα ισια κ γυαλισμενη!phanispal προσοχη μη σου κανει λαδουδακια οταν θα την λαπαρεις ειναι ατιμη η true θελει προσοχη καπου 30-40 λεπτα ετριβα εγω κ να φανταστεις ξεκινησα με 200 αρι χαρτι για να φαει γρηγορα το λοφιο στην αρχη:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...