Προς το περιεχόμενο

Τρίψιμο ψύκτας

papajohn87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας κάποιον οδηγό που να λεεί τι χρειάζετε για να τρίψω την ψύκτα μου ώστε να πατάει καλά και στους 4 πυρήνες????

Και να έχουνε όλοι αν όχι τις ίδιες ακριβώς θερμοκρασίες σχεδόν ίδιες...

Δημοσ.

ναι αλλα οχι για ολες .οι dht δεν πρεπει να lappaρονται πολυ γιατι τα hetapipes λεπταινουν τοσο που καταστρεφονται.

Δημοσ.

Ναί για την διαφορά μιλάω σε full load με το prime95 η θερμοκρασία του ενός απο τους 4 πυρήνες είναι 55C ο 2ος και ο 3ος στουσ 60C και ο 4ος 65C είναι μεγάλη η διαφορά......

Έχω τον Q9400 στα 2,66Mhz και τον έχω χρονισμένο στα 3,2Mhz

Δημοσ.

δεν ειναι κ τοσο μεγαλη διαφορα μαν κ εμενα ετσι ειναι ο quad μου . μπορει να θελει κ lapparisma ο cpu man .

Δημοσ.

Βασικά μπαίνει με διαφορετικό τρόπο σε κάθε cpu? παντού την ίδια δουλειά δε κάνει, να κανει κατα κάποιο τρόπο ίσια την επιφάνεια ανάμεσα σε ψύχτρα και cpu αλλα γιατί να εξαρτάται απο τον τύπο του επεξεργαστή?

Δημοσ.
Βασικά μπαίνει με διαφορετικό τρόπο σε κάθε cpu? παντού την ίδια δουλειά δε κάνει, να κανει κατα κάποιο τρόπο ίσια την επιφάνεια ανάμεσα σε ψύχτρα και cpu αλλα γιατί να εξαρτάται απο τον τύπο του επεξεργαστή?

Σκέφτομαι να κάνω laping και στη CPU και στην ψύκτρα μου

Γιατί η πάστα μπαίνει με συγκεκριμένο τρόπο???

καντε τον κόπο και μπειτε σε ενα δυο λινκς απο το google result που εβαλα

θα δειte πως οι quadcore στο die δεν εχουν την ιδια διαταξη με ενα core2duo

Δημοσ.

δεν νομιζω να αντιμετωπισει προβλημα με επεξεργαστη ρε γιαννη που να την χρειαστει . εκτος αν του πιει το αιμα με μπολικα βολτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...