Str Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ όταν θα παντρευτώ θα στείλω τα προσκλητήρια με MMS,θα τα φτιάξω μόνος μου στο photoshop και θα είμαι κομπλέ,σε 3 χρονάκια δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος με κινητό χωρίς mms τη μεγααααλη πιθανοτητα να πεσει παντοφλα τη σκεφτηκες? (/copyrighted)
slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Τη μεγάλη πιθανότητα στο μέλλον να μην υπάρχουν παντόφλες την έχει σκεφτεί κανένας;
insomniaK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ... ή βαρύτητα, επομένως το πνεύμα των παντουφλών απλά θα αιωρείται.
slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι στη βία στις εκκλησίες, είναι αστεία.
nickarmy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 φοβερό η ιδεαν η πρόσκληση στο καθένα να ειναιο διαφορετική ακούγετε ωραία
timekeeper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες σας. Σίγουρα δεν μπορεί καμία να εφαρμοστεί μεμονωμένα. Πάντως τα μαγαζιά αυτά πρέπει να θησαυρίζουν. Θα σκανάρω και θα ανεβάσω προσκλητήριο φίλου μου που πλήρωσε 0.45 ευρώ το κομμάτι και είναι απλά μισή Α4 διπλωμένη στην μέση! Σκέτη κλεψιά!
foufoutios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεις να τυπωσεις τα προσκλητηρια σε χαρτι τυπου παπυρο, φτιαχνοντας ενα πλαισιο σε οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας φωτο και γραφοντας 5 πραγματακια μεσα.. Επισης για τις μπομπονιερες τα κουφετα τα αγοραζεις απο τον Χατζηγιαννη στην Πειραιως (δε νομιζω να υπαρχει αλλος να αγορασεις) και τα λοιπα απο ενα καταστημα χονδρικης για ειδη γαμου-βαπτισης.. θα σου βγουν αρκετα οικονομικα αν τα φτιαξεις μονος σου και θα το ζησεις καλυτερα το ολο θεμα Οσο για το οτι θησαυριζουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. Σου χρεωνουν μεχρι και 200-300% πανω απ το να τα αγορασεις μονος σου
insomniaK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω να βοηθάω, αλλά θα το πω για να ξες ότι το όριο δεν είναι μία εκτύπωση. Γνωστή μου κέντησε (με βελονάκι στο χέρι) περίπου 300 προσκλήσεις (δεν τις είδα) και κέντησε 600-700 μπομπονιέρες και όλα αυτά για το γάμο της κόρης της. Δεν είναι αργά να αποκτήσεις χόμπυ το κέντημα, θα κάνει εντύπωση... Γενικά, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.
timekeeper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 .....Δεν είναι αργά να αποκτήσεις χόμπυ το κέντημα, θα κάνει εντύπωση... Γενικά, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Χαχαχα... Δεν παίζεστε.... Άμα βρεις καμιά πρόσκληση από αυτές που λες ρίξε μια φώτο.
kfyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως τα έδωσα έξω γιατί ο χρόνος που θα χάναμε για να τα φτιάξουμε μόνοι μας, θα στοίχιζε πολύ περισσότερο από τα λεφτά που έδωσα έξω. Άσε που θα φαινόταν το τσαπατσούλικο και το γυφτέ της υπόθεσης. Άλλο κόστος έχει το χοντρό χαρτί ή το ανάγλυφο, και άλλο το Α4 από το Πλαίσιο (και η εμφάνιση). Άσε που τα μελάνια για την εκτύπωση θα σου στοιχίσουν περισσότερο απ' ότι η εκτύπωση έξω. Οι γάμοι γενικότερα (οι θρησκευτικοί με δεξίωση) είναι μια εξίσωση εσόδων - εξόδων. Τα δώρα (σε είδος και σε χρήμα) μαθηματικά ισοσκελίζουν τα έξοδα (αν δεν έχουν γίνει ακρότητες στη δεξίωση και στην οργάνωση, πχ. island κλπ. που σου πιάνουν τον κώ.... μόλις στρίψεις από την Ποσειδώνος πριν μπεις μέσα). Στο τέλος έχεις ξοφλήσει τα πάντα και σου μένουν και κάποια καλά δώρα για το σπίτι (ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά) ... Αν είναι να κάνετε κάτι κάντε το κεμπάρικα και όχι μίζερα. Αλλιώς , μια χαρά είναι το δημαρχείο, και ανέξοδα. Καλά στέφανα, και ψυχραιμία (για μετά το γάμο εννοώ)..
bikey77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Που είναι το πρόβλημα αν τα παιδιά θέλουν να τα κάνουν μόνα τους? Ξεκαθαρίζει ο άνθρωπος ότι έχουν στενό budget, τι κεμπάρικα του λες? Με δανεικά ή να παραγγείλουν προσκλητήρια και να τα πληρώσουν με καφετιέρες? Όσο για τις γυφτιές και τσαπατσουλιές, αυτό έχει να κάνει με τη διάθεση και το μεράκι του καθενός, 1000 φορές ένα προσκλητήριο το οποίο είναι προϊόν προσωπικής εργασίας παρά ένα εμπορευματοποιημένο-φασόν-στείρο από θέμα φαντασίας προσκλητήριο που θα δεις και σε άλλους 100 γάμους και που θα τους κοστίσει χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν αλλού. Ιδέες ζήτησαν οι άνθρωποι, όχι να τους χαλάσουμε την καρδιά!
giorgos147 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, βασικά εγώ σκεφτόμουν να τα τυπώσουν σε στυλ εισιτηρίων αγώνα. Του στυλ Ονοματεπώνυμο VS Ονοματεπώνυμο. Γήπεδο Αγίου Κοσμά, διεύθυνση τάδε, ώρα τάδε και φυσικά τιμή εισιτηρίου. edit, γαμάτη η ιδέα μου, μπράβο. =ρ Επίσης μπορεί να φτιάξει ένα DvDάκι, στο οποίο μέσα θα είναι σαν, αν και δε μ'αρέσει, εδώ
kfyros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Που είναι το πρόβλημα αν τα παιδιά θέλουν να τα κάνουν μόνα τους?Ξεκαθαρίζει ο άνθρωπος ότι έχουν στενό budget, τι κεμπάρικα του λες? Με δανεικά ή να παραγγείλουν προσκλητήρια και να τα πληρώσουν με καφετιέρες? Όσο για τις γυφτιές και τσαπατσουλιές, αυτό έχει να κάνει με τη διάθεση και το μεράκι του καθενός, 1000 φορές ένα προσκλητήριο το οποίο είναι προϊόν προσωπικής εργασίας παρά ένα εμπορευματοποιημένο-φασόν-στείρο από θέμα φαντασίας προσκλητήριο που θα δεις και σε άλλους 100 γάμους και που θα τους κοστίσει χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν αλλού. Ιδέες ζήτησαν οι άνθρωποι, όχι να τους χαλάσουμε την καρδιά! Γνώμη μου είναι αδελφέ. Όταν θα ξεκινήσουν να φτιάξουν 500 μπομπονιέρες και προσκλητήρια, θα με θυμηθούν τα παιδιά (και όταν υπολογίσουν τις μέρες που έχασαν και τον τελικό λογαριασμό που δεν θα απέχει και πολύ από το να τις έφτιαχναν έξω). Άσε που αυτά είναι ψίχουλα μπροστά στα υπόλοιπα έξοδα ενός γάμου. Κι εγώ δεν τα είχα όταν παντρεύτηκα, αλλά τα έσκασα και τα πήρα πίσω και με το παραπάνω, και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε (γιατί το ζευγάρι δεν το ευχαριστιέται καθόλου από την κούραση της όλης ιστορίας). Αυτό που ευχαριστήθηκα σίγουρα ήταν το ταξίδι μετά το γάμο, και είναι το μόνο που αξίζει από την όλη ιστορία. Κατά τα λοιπά, η όλη φάση είναι εν μέρει για να χαρεί η νύφη, αλλά κυρίως για τους γονείς.. Αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα , η μόνη επιλογή είναι ο κλειστός γάμος , χωρίς γλέντια και ιστορίες, για 40-50 άτομα. Μιλάμε πάντα για παραδοσιακές τελετές κλπ. και όχι για άλλη φάση όπως γάμο σε κάποιο παραλιακό ξωκλήσι, ή στο Las Vegas κλπ. Γνώμη μου πάντα.
arxaggelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν θα ξεκινήσουν να φτιάξουν 500 μπομπονιέρες και προσκλητήρια, θα με θυμηθούν τα παιδιά υποθέτω ότι το χαμηλό budget σημαίνει ότι δεν θα είναι και τόσοι οι καλεσμένοι. Όχι ότι πχ 200 είναι αμελητέα δουλειά, αλλά λέω τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.