Προς το περιεχόμενο

Αυτοσχέδια προσκλητήρια γάμου...

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ώρα πλησιάζει και επειδή το budget είναι στενό λέμε να φτιάξουμε τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες μόνοι μας για να γλυτώσουμε ότι μπορούμε. Αν έχετε καμιά καλή ιδέα παρακαλώ να την πείτε. Από εξοπλισμό έχω ασπρόμαυρο laser εκτυπωτή και έγχρωμο inkjet. Θα ήθελα και προτάσεις για χαρτιά. Μάλλον προσανατολιζόμαστε να κάνουμε ρολό το κάθε προσκλητήριο και να το δέσουμε με κόκκινη κορδελίτσα (ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!).

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
... θα έχουμε στραβωμένες θείτσες στο γάμο...

εμετική αγένεια! Ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο. Σε όποια θεία δεν αρέσει να πάει σπίτι της να μην τσαλακώνει και τις λαμέ πιέτες στις άβολες καρέκλες που την βάλαμε να κάτσει (άμα βρουν ένα στραβό, δεν έχουν σταματημό μετά).

Εφόσον το βλέπετε για χειροποίητο, εγώ θα πρότεινα να πάτε the whole nine yards, δηλαδή μην τα τυπώσεις και τα τυλίξεις μετά, γράψτε τα όλα με το χέρι και σε ένα ωραίο vintage χαρτί, ίσως με κάοιο αποξηραμένο λουλούδι πάνω ή κάτι τέτοιο. Ό,τι μου΄ρχετια πρώτο, ίσα ίσα να καταλάβεις το σκεπτικό.

Δημοσ.

Ναι, βασικά εγώ σκεφτόμουν να τα τυπώσουν σε στυλ εισιτηρίων αγώνα. Του στυλ Ονοματεπώνυμο VS Ονοματεπώνυμο. Γήπεδο Αγίου Κοσμά, διεύθυνση τάδε, ώρα τάδε και φυσικά τιμή εισιτηρίου.

edit, γαμάτη η ιδέα μου, μπράβο. =ρ

Δημοσ.
Ναι, βασικά εγώ σκεφτόμουν να τα τυπώσουν σε στυλ εισιτηρίων αγώνα. Του στυλ Ονοματεπώνυμο VS Ονοματεπώνυμο. Γήπεδο Αγίου Κοσμά, διεύθυνση τάδε, ώρα τάδε και φυσικά τιμή εισιτηρίου.

Που ησουν οταν παντρευομουν,να ριξεις την ιδεα...φοβερη...

Δημοσ.
κράτα την ιδέα, ποτε δεν ξέρεις πότε θα σου ξαναχρειαστεί :lol:

(joking)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα λαθη γινονται μια φορα,την δευτερη λεγονται μ@λ@κιες..

Δημοσ.

μπραβο που καταφερες να στειλεις τους καλεσμενους στο "γηπεδο του αγιου κοσμα" και η εκκλησια θα ειναι αδεια :lol::lol:

Δημοσ.
μπραβο που καταφερες να στειλεις τους καλεσμενους στο "γηπεδο του αγιου κοσμα" και η εκκλησια θα ειναι αδεια :lol::lol:

Θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών;

Φοβερή ιδέα πάντως, έμπνευση.

Δημοσ.

Ιδέα που χρησιμοποιούν αρκετά ζευγάρια τελευταία, είναι αυτή της e-πρόσκλησης.

Δημιουργείς μια ωραία ιστοσελίδα, βάζεις και κανά flashάκι και τους παραπέμπεις όλους εκεί με email. Μετά τον γάμο ανεβάζεις και το βίντεο του γάμου εκεί να έχουν να βλέπουν οι καλεσμένοι.

Και από πολύ φτηνά έως τελείως τσάμπα σου βγαίνει και δεν θεωρείται γυφτιά ή κακογουστιά, ίσα ίσα μπορεί να βγει και πολύ καλό αν βρεις κάποιον με καλό γούστο να στη φτιάξει τη σελίδα και δεν την κάνει σαν λατέρνα.

Επίσης, όπως είπα την ιδέα αυτή έχουν αρχίσει και την χρησιμοποιούν ήδη αρκετά ζευγάρια, δεν είναι κάτι που θα "χτυπήσει" άσχημα σε κάποιον καλεσμένο, ενώ μια φτηνή πρόσκληση π.χ. τυπωμένη από τον προσωπικό σου εκτυπωτή μπορεί αντιθέτως να δείξει πιο "φτωχή".

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ένα ζευγάρι π.χ. μεγάλης ηλικίας που δεν έχει πρόσβαση σε υπολογιστή, θα δυσκολευτεί, αλλά εκεί σκέφτεσαι με τη λογική "ας κόψουν το λαιμό τους", αν είναι κάποιοι που κάλεσες από ευγένεια και να μην έρθουν κέρδος έχεις, ενώ αν όντως τους θες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρουν τον τρόπο να έρθουν, η πρόσκληση είναι τυπική στο κάτω κάτω, αν ψάχνεις οδηγίες για το γάμο και πως να πας υπάρχουν και τα τηλέφωνα.

Σκέψου το.

Δημοσ.

Πολύ ωραία ιδέα!!! Αλλά, γιατί να τα τυπώσετε;...καλύτερα να είναι χειρόγραφα.

Όσο για χαρτιά...σκέφτομαι χαρτιά αλληλογραφίας. Από αυτά που κάναμε συλλογή εμείς τα κοριτσάκια. :-)

Όχι με λουλουδάκια και καρδούλες φυσικά.

Δημοσ.

Και ρεφερή ο παππάς?

Μλκ, είσαι σχεδόν θεός.

Δημοσ.

αφού τα προσκλητήρια θα τυπωθούν από σας, δεν είναι ανάγκη να είναι όλα ίδια. Πχ, σε θείτσες και θείτσους κατιτίς πιό κλασικό - κυριλέ, σε φίλους μπάκουρους ποδοσφαιροφίλ το εισιτήριο, σε φιλικά ζευγάρια κάτι άλλο, η δκιάς στις φίλες της κάτι άλλο...

Δημοσ.

Εγώ όταν θα παντρευτώ θα στείλω τα προσκλητήρια με MMS,θα τα φτιάξω μόνος μου στο photoshop και θα είμαι κομπλέ,σε 3 χρονάκια δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος με κινητό χωρίς mms :P

Δημοσ.

την μεγααααλη πιθανοτητα να μην αρεσει στη γυναικα του τη σκεφτηκατε?:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...