n00bMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημερα Μια ερωτηση , κατεβασα ενα αρχειο που ειναι pdf και δεν μπορω να το ανοιξω! Βρηκα στο adobe προγραμμα για να το μετατρεπει αλλα δεν το κατεβασα. ειναι δωρεαν?
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημερα Μια ερωτηση , κατεβασα ενα αρχειο που ειναι pdf και δεν μπορω να το ανοιξω! Βρηκα στο adobe προγραμμα για να το μετατρεπει αλλα δεν το κατεβασα. ειναι δωρεαν? έλα κατέβασε αυτό Adobe Reader 9.1 πληρώνεις 100 euro για αρχή και μετά 5 euro κάθε μηνα! δωρεάν είναι
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, ο PDF reader της Adobe είναι δωρεάν. Αλλά επειδή είναι λίγο βαρύς (περίπου από την έκδοση 6 και μετά αν θυμάμαι καλά άρχισε να χαλάει η σούπα), πολλοί χρήστες προτιμούν κάποια επίσης δωρεάν και πιο ελαφριά λύση όπως π.χ. Foxit Reader, Sumatra PDF, PDF-XChange Viewer και άλλους...
.:VenoM:. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μου πεφτει εμενα πάντως βαρυς , τώρα αν πιανει πολύ περισσότερο χώρο στο δισκο οφείλετε στις περισσότερες δυνατότητες που έχει !
n00bMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 έλα κατέβασε αυτό Adobe Reader 9.1 πληρώνεις 100 euro για αρχή και μετά 5 euro κάθε μηνα! δωρεάν είναι Φιλε μου ειμαι n00bas το λεει και το ονομα μου!!!! Ευχαριστω ολους σας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:53 ---------- Ναι, ο PDF reader της Adobe είναι δωρεάν. Αλλά επειδή είναι λίγο βαρύς (περίπου από την έκδοση 6 και μετά αν θυμάμαι καλά άρχισε να χαλάει η σούπα), πολλοί χρήστες προτιμούν κάποια επίσης δωρεάν και πιο ελαφριά λύση όπως π.χ. Foxit Reader, Sumatra PDF, PDF-XChange Viewer και άλλους... Αυτα που αναφερεις ειναι δωρεαν?
mourlos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 το SUMATRA PDF ειναι δωρεαν και δοκιμασμενο.....
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτα που αναφερεις ειναι δωρεαν? Ναι, είναι όλα δωρεάν.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά σαν το Adobe reader κανένα. Αν έχεις σχετικά γρήγορο σύστημα μην το σκέφτεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.