Προς το περιεχόμενο

Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Τ Ο Δ Ε Ι Τ Ε !!!!

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by pyro:

<strong>ρε παιδες το http://www.geocities.com/pyroman2_99/funny/ πρεπει να δουλευει!!!<p>[ 09-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</strong><hr></blockquote><p>Δουλεύει,δουλεύει(τουλάχιστον σε έμενα)!!Καλές οι φωτογραφίες σου φίλε pyro!

Δημοσ.

Μπράβο ρε pyro, ωραίος smile.gif" border="0

Αν και έχω την εντύπωση ότι μετα το άνοιγμα του ego.jpg όλα τα παρακάτω files δεν ανοίγουν (φαίνεται τρόμαξες το pc μου tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 grin.gif" border="0 )<p>[ 15-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Triton ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Zantac:

<strong>poly kali i selida soy pyro..pare alles 5 psifoys apo mena!tis exo apothikeusei...exo kanei kai tapetsaries merikes...Euxaristo!!panta tetia...</strong><hr></blockquote><p>χεχεχε, νασε καλα!

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Triton:

<strong>Μπράβο ρε pyro, ωραίος smile.gif" border="0

Αν και έχω την εντύπωση ότι μετα το άνοιγμα του ego.jpg όλα τα παρακάτω files δεν ανοίγουν (φαίνεται τρόμαξες το pc μου tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 grin.gif" border="0 )<p>[ 15-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Triton ]</strong><hr></blockquote><p>Αυτά τα άτιμα τα free hosting sites, έχουν περιορισμό στο μέγεθος που μπορεί να κάνει κάποιος download. Έτσι επειδή το ego.jpg είναι 500 ολόκληρα kilobytes smile.gif" border="0 μετά δεν σε αφήνει να κατεβάσεις άλλα. frown.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

ε!?!!?!?!?

τι ειναι αυτο?!

ρε δεν ειμαι εγω!!!!

καμια σχεση!

πανα το βγαλω!!!!

rolleyes.gif" border="0 confused.gif" border="0 shocked.gif" border="0<p>[ 17-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Δημοσ.

ok, εβαλα μερικες ακομι, παρακαλω πειτε αν εχω διπλες!

αααα, αμα σειτε τιποτα sex στο /funny, δεν ειναι αυτο που νομιζετε, δεν ειναι SHIT

....

αμα ειστε ξυπνοι θα καταλαβετε τι θε να πω... wink.gif" border="0<p>[ 17-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by pyro:

<strong>ok, εβαλα μερικες ακομι, παρακαλω πειτε αν εχω διπλες!

αααα, αμα σειτε τιποτα sex στο /funny, δεν ειναι αυτο που νομιζετε, δεν ειναι SHIT

....

αμα ειστε ξυπνοι θα καταλαβετε τι θε να πω... wink.gif" border="0 <p>[ 17-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</strong><hr></blockquote><p>Καλά ειδικά οι τελευταίες για star χωρίς και με make-up ειναι φοβερές..έτσι για να απομυθιοποιούνται κάποιες κάποιες...

Σαν τη ***** μου καμία (αααχχχ frown.gif" border="0 )<p>[ 17-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Triton ]</p>

Δημοσ.

ναχα μια NOS να σου την εδινα, φιλε nitroysm εγραψες!!! tongue.gif" border="0 <p>(αν και πολλα απο αυτα ειναι στο /funny tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 )<p>[ 22-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...