fenia1976 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ξερετε που μπορω να βρω για αγορα απο ιντερνετ τον μελισσοκομο του αγγελοπουλου? Ευχαριστω
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Με σιγουριά δε μπορώ να σου απαντήσω, φαντάζομαι όμως ότι επειδή η ταινία είναι παλιά και όχι ιδιαίτερα mainstream δύσκολα θα τη βρεις στο internet και σε λογική τιμή. Ας μη μιλήσω για εδώ. Δοκίμασε σε κάνα eBay, αν όχι τώρα κάποια στιγμή λογικά κάποιος θα πουλήσει κάνα dvd.
tzotzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 σε γνωστο τρακερ το βρηκα. Σε dvd μπορεις να πας σε καποιο βιντεοκλαμπ και να ζητησεις να στο πουλησουν
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, παίζει και αυτό με το video club και να την "κρατήσεις" αν δε θες να δώσεις πολλά, εκτός κι αν τη θες οπωσδήποτε αυθεντική.
asxeth Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι ο Μελισσοκόμος δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη σε dvd στην Ελλάδα. Γενικά οι ταινίες του Αγγελόπουλου είναι δύσκολο να βρεθούν σε dvd. Πριν λίγα χρόνια άρχισαν να βγαίνουν κάποιες ταινίες με επιμέλεια του Αγγελόπουλου, αλλά δεν έχουν βγει ακόμη όλες και αυτές που βγήκαν έχουν αρχίσει να γίνονται σπάνιες... πριν ένα χρόνο περίπου είχα ψάξει σε ολόκληρη την Αθήνα για να βρω τον Θίασο αλλά πουθενά. Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ όπου τις βρήκα όλες εκτός από την τελευταία που βγήκε πέρυσι, αλλά που θα πάει... θα βρεθεί και αυτή! Ο Μελισσοκόμος πάντως υπάρχει στο ίντερνετ από ιαπωνικό dvd! Αααα! Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν να δίνουν τα Νέα (κάθε Σάββατο) ταινίες του Αγγελόπουλου (3,5 ευρώ). Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν τον Θίασο, σήμερα δίνουν τις Μέρες του '36 και το επόμενο Σάββατο την Αναπαράσταση. Αν συνεχίσουν μπορεί να βάλουν και τον Μελισσοκόμο...
seishirosakura Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι ο Μελισσοκόμος δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη σε dvd στην Ελλάδα. Γενικά οι ταινίες του Αγγελόπουλου είναι δύσκολο να βρεθούν σε dvd. Πριν λίγα χρόνια άρχισαν να βγαίνουν κάποιες ταινίες με επιμέλεια του Αγγελόπουλου, αλλά δεν έχουν βγει ακόμη όλες και αυτές που βγήκαν έχουν αρχίσει να γίνονται σπάνιες... πριν ένα χρόνο περίπου είχα ψάξει σε ολόκληρη την Αθήνα για να βρω τον Θίασο αλλά πουθενά. Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ όπου τις βρήκα όλες εκτός από την τελευταία που βγήκε πέρυσι, αλλά που θα πάει... θα βρεθεί και αυτή! Ο Μελισσοκόμος πάντως υπάρχει στο ίντερνετ από ιαπωνικό dvd! Αααα! Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν να δίνουν τα Νέα (κάθε Σάββατο) ταινίες του Αγγελόπουλου (3,5 ευρώ). Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν τον Θίασο, σήμερα δίνουν τις Μέρες του '36 και το επόμενο Σάββατο την Αναπαράσταση. Αν συνεχίσουν μπορεί να βάλουν και τον Μελισσοκόμο... Και τη σκόνη του χρόνου, αν ψάξεις θα τη βρεις εύκολα πιστεύω... Και εγώ πάντως δεν έχω ακούσει να έχουν βγει οι ταινίες σε dvd. Μόνο τα soundtrack έχω πετύχει.
slipknot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αααα! Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισαν να δίνουν τα Νέα (κάθε Σάββατο) ταινίες του Αγγελόπουλου (3,5 ευρώ). Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν τον Θίασο, σήμερα δίνουν τις Μέρες του '36 και το επόμενο Σάββατο την Αναπαράσταση. Αν συνεχίσουν μπορεί να βάλουν και τον Μελισσοκόμο... Χθες μαζί με το "Μέρες του '36" έδιναν και το "Ο Θίασος". Επανακυκλοφορία λόγω τεχνικού προβλήματος, κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.