alt10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα, Ειναι απαραιτητο να βρω οπωσδηποτε την ταινια μικρου μηκους Αγνά νιάτα παραγωγης του 2004. Σας παραθετω και ενα link με περισσοτερες πληροφοριες (link) . Ειναι Σκηνοθεσία, Σενάριο Λυγίζος Έκτορας. Εχω ψαξει σε ολους του γνωστους servers αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο . Ειναι πολυ σημαντικο να την βρω , οποιος ξερει που μπορω να την κατεβασω ή να την αγορασω ή εστω καποιο τροπο να την βρω θα με βοηθουσε παρα πολυ. Αν βρειτε κατι που δεν μπορειτε να γραψετε εδω στειλτε pm . Ευχαριστω παρα πολυ.
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλλον δύσκολα θα τη βρεις με τους γνωστούς τρόπους, βλέπω ότι έχει συμμετάσχει στο τμήμα ταινιών μικρού μήκους του Φεστιβάλ Βενετίας και όλοι ξέρουμε τι παίζει με τις διανομές εδώ, πόσο μάλλον σε μικρού μήκους. Ίσως ο μόνος τρόπος είναι μέσω επικοινωνίας με τον σκηνοθέτη ή κάτι τέτοιο.
alt10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 χμμ ναι ... κατι αλλο... ολα αυτα εχω σκεφτει αλλα η επικοινωνια με τον σκηνοθετη ειναι αδυνατη αφου δεν αναφερει πουθενα καποια στοιχεια.. πρεπει να την βρω παντως. συντομα...
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ίσως αν επικοινωνούσες με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου; Είτε για να βρεις στοιχεία του σκηνοθέτη είτε για να πάρεις μια κόπια της ταινίας. Βλέπω έχει κάνει και συμπαραγωγή στο ταινιάκι.
alt10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια ακομα δεν εχω βρει τπτ ... μηπως εχει βρει κατι καποιος απο εσας?
chris333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 απ'ότι είδα μαζί με το κέντρο κινηματογράφου συμπαραγωγός είναι και η Town Film στο λινκ θα βρεις στοιχεία... http://www.sapoe.gr/default.asp?V_ITEM_ID=155 πάρτους ένα τηλέφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.