ClockOrange Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα μόλις αγόρασα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615204 και είδα ότι έκανα λάθος γιατί τελικά χρειαζόμουνα modem-router.To κουτί έχει ανοιχτεί οπότε επιστροφή γιοκ!με το υπάρχον και ένα modem-router(no wireless) που έχω της otenet πως μπορώ να κάνω το ασύρματο?Απλά ενόνω τα 2 router me καλώδιο ethernet και προγραμματίζω το lynksys σαν ασύρματο?θέλει κάποια λετπομέρια που πρέπει να προσέξω σε ρυθμίσεις ip?Αναφέρω ότι ήδη υπάρχει ενσύρματο δίκτυο.
leukonas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πηγενέ το πίσω θα στο αλλάξουν.Τη πάτησα και εγώ έτσι και μου το αλλάξανε.
leukonas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να σου πώ...και μένα όσες φορές το έκανα(είναι αρκετές με τελευταια μια λάθος αγορα ενός Linksys wrt160n αντί gia wag160n) μου τα άλλαξαν δίνοντας μου πιστωτικό.Στο κατάστημα του χαλανδρίου ένας γκίοζης στν αρχή αρχισε τα δικά του αλλά όταν άλλαξα λιγάκι τόνο φωνής και επέμενα πως γίνεται η αλλαγή ήρθε ένας άλλος τύπος ο οποίος με εξηπυρέτησε....
ClockOrange Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τελος πάντων στο κατάστημα Ξάνθης δεν το αλλάζουν γιατί το άνοιξα λένε.Βασικά αυτοί πρεπει να άλλαξουν και λίγο μυαλά αλλα τί να κάνεις.Με τα υπάρχον δεδομένα τι μπορώ να κάνω γίνετε κανονικά η σύνδεσμολογία η υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:28 ---------- Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο.Προσπάθησα να το κάνω αλλα δεν μπόρεσα.Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω τα δυο router να επικοινωνούνε μεταξύ τους.Έκανα Ping στο ένα router αλλά το δεν μπορύσα να κάνω στο 1 που είχε και το καλώδιο απο την γραμμη τηλεφώνου.Ξέρει κανεις πως μπορώ να το κάνω?
100 010 00 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδη ειναι λιγο μαλακες στο κανουν αυτο............. παρε το καταστημα αθηνων και πες τους τι εγινε και θα στο αλλαξουν
ClockOrange Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε γαμώτο γιατί αγοράζουμε απο το e-shop αφού πάντα τα ίδια τραβάμε??Θα μιλήσω με Αθηνα αύριο και θα στείλω και ένα mail τώρα.
thanos75x Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 μεχρι και 7 μερες αλλαγη αν δεν καταστρεψεις την συσκευασια... ΝΟΜΟΣ...
ClockOrange Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπόν μετά απο αρκετό ψάξιμο και συνομιλία με τους τεχνικούς της Linksys βρήκα άκρη πως να το φτιάξω.Εδώ η λύση όποιος ενδιαφέρετε http://linksys.custhelp.com/cgi-bin/linksys.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3733&p_created=1152002311&p_sid=-TFfs6Ij&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MjksMjkmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0xNzIxLDE3MjMmcF9wdj0mcF9jdj0yLjE3MjMmcF9zY2ZfNj0xJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9Y2FzY2FkaW5n&p_li=&p_topview=1 Ένα τεράστιο μπράβο σε αυτήν την εταιρία για τα τηλεφωνικά τους κέντρα και την ευκαιρια να "τσατάρεις" με μηχανικούς δικτύων για να ασχοληθούν με το δικό σου πρόβλημα.Μετά απο αυτήν την ιστορία έμαθα ένα πράγμα ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΩΝΗΣΩ ΤΠΤ απο το E-SHOP και έβαλα τημωρία στον εαυτό μου να γράψω 100 φορες :δεν θα ξαναψωνίσω τπτ απο απο το e-shop... Πάμε λοιπόν (1)δεν θα ξαναψωνίσω τπτ απο απο το e-shop (2)δεν θα ξαναψωνίσω τπτ απο απο το e-shop (3)δεν θα ξαναψωνίσω τπτ απο απο το e-shop...(100)δεν θα ξαναψωνίσω τπτ απο απο το e-shop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.