Προς το περιεχόμενο

1 pc - 3 monitor

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι δυνατον παιδια να συνδεσεις 3 οθονες σε ενα pc με 2 θυρες pci-e και με 2 ασχετες μεταξυ τους καρτες γραφικων..; εχω 3 οθονες και θελω να τις δουλευω ταυτοχρονα... οι καρτες γραφικων που εχω ειναι 9800gtx και 1600pro ATI..

Δημοσ.

οτι γινεται θεωρητικα γινεται....αλλα πρακτικα δε ξερω τι θα παιξει γιατι μπορει να γινει λιγο πανικος με ταυτοχρονους drivers τοσο για nvidia οσο και για ΑΤΙ....οποτε δοκιμασε το, αλλα κρατα μικρο καλαθι...

Δημοσ.

Θα δοκιμασω με την ATi που εχω προς το παρων και αν δεν γινει τιποτα τοτε θα το σκεφτω για εξωτερικη καρτα...

Δημοσ.

αφου τα εχεις ολα σπιτι σου δοκιμασε δε χανεις τιποτα....οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου, κανονικα δε θα επρεπε να υπαρχει κανενα προβλημα, απλα δεν θα ειναι καθολου περιεργο να μη δουλεψει λογω συνδιασμου nvidia-ati...

Αν δε δουλεψει μην παρεις μαπα εξωτερικη....βαλε μια 9400GT με 30 ευρω και θα εισαι μια χαρα...(και κανεις και hybrid SLI ισως...ετσι για το χαβαλε)

Δημοσ.
Αν δε δουλεψει μην παρεις μαπα εξωτερικη....βαλε μια 9400GT με 30 ευρω και θα εισαι μια χαρα...(και κανεις και hybrid SLI ισως...ετσι για το χαβαλε)

Σωστός! :-)

Δημοσ.

Λοιπον... Μπορω να πω οτι δουλεψε τελεια το συστηματακι... Με μια 9800GTX και μια 1650pro ΑΤΙ. Και εγκατεστησα και το Catalyst Control Panel και το Nvidia Control Panel ταυτοχρονα χωρις κανενα προβλημα.!! Στα Windows 7 ολα αυτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...