Προς το περιεχόμενο

δεν μπορω να συνδεθω σε λαπτοπ...

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.. προσπαθοθσα προχθεσ εχθεσ και σημερα να μπω στο λαπτοπ τοθ πατερα μου μεσω του δικτιου των windows (ηθελα να βαλω κατι αρχειακια στον κοινοχρηστο φακελο..)

μολισ ομωσ εκανα διπλο κλικ πανω στο εικονιδιο με το λαπτοπ μου εβγαζε αυτο ποθ βλεπετε στην εικονα κατω.. τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? το λαπτοπ εχει βιστα και εγω 7 ...

Υ.Γ : εχω συνδεθει παλαιοτερα στο λαπτοπ αυτο οποτε δεν ειναι θεμα συνχρονισμου των windows... postαρα και τον χαρτη του δικτιου για να γινω πιο κατανοητοσ οσον αναφορα την θεση των υπολογιστων.... :)

post-108960-129063024306_thumb.jpg

post-108960-129063024308_thumb.jpg

Δημοσ.

Επισήμανση:

Το bumping δεν επιτρέπεται -ειδικά όταν το θέμα έχει ανοιχθεί λιγότερο από 24 ώρες και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα.

Ιδιαίτερα' date=' τα μέλη οφείλουν:

[...']

Να μην δημοσιεύουν το ίδιο θέμα πολλές φορές και να μην διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping].

Σχετικά με το πρόβλημα: δεν είναι απίθανο να σχετίζεται με το ότι hostname έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Για να δεις αν φταίει αυτό, δοκίμασε να συνδεθείς απευθείας μέσω της διεύθυνσης IP, ανοίγοντας ένα παράθυρο Explorer και δίνοντας στη address bar: "file:///1.2.3.4", όπου 1.2.3.4 η διεύθυνση του Γιαννης-PC.

Αν δεν φταίει αυτό, κάνε μια αναζήτηση για το συγκεκριμένο error και δες τι αιτίες αναφέρουν:

http://www.google.gr/search?q=error+0x80070035

Δημοσ.

προσπθησα ολα αυτα ποθ μου ειπες αλλα ακομα δεν με αφινει.. ασχετο δειτε την εικονα κατω και πειτε μου αν αυτοσ ο υπολογιστησ με τα αλαμπουρνεζικα μπορει να μου κλεβει ιντερνετ.. βεβαια εχω αλαξει τον κωδικο και δυο και τρεις φορες αλλα παλι εκει ειναι...

post-108960-129063024396_thumb.jpg

Δημοσ.
Σχετικά με το πρόβλημα: δεν είναι απίθανο να σχετίζεται με το ότι hostname έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Για να δεις αν φταίει αυτό, δοκίμασε να συνδεθείς απευθείας μέσω της διεύθυνσης IP, ανοίγοντας ένα παράθυρο Explorer και δίνοντας στη address bar: "file:///1.2.3.4", όπου 1.2.3.4 η διεύθυνση του Γιαννης-PC.

δεν με συνδεει..

post-108960-129063024399_thumb.jpg

post-108960-129063024442_thumb.jpg

Δημοσ.
Συγγνώμη, είπα μία "/" παραπάνω.

Με "file://192.168.0.101" μήπως σε συνδέει;

μιπως μ**λ*κιζονται τα vista (ως συνηθως...:devil:) στο laptp?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...