Shin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω ένα DVD player και ύστερα από λίγο ψάξιμο εδώ στο φόρουμ και στα καταστήματα online κατέληξα στα δύο παρακάτω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1272195&catalog=19&category=69977495 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=102451 Προσωπικά εγώ βλέπω πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους, αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας πριν αγοράσω κάποιο από τα δύο. Διάβασα στο φόρουμ ότι τα Philips έχουν ένα θεματάκι με τους υπότιτλους. Για τα Toshiba ξέρουμε κάτι? Να αναφέρω ότι θα βλέπω ταινίες ως επί το πλείστον μέσω USB Flash και το dvd player θα συνδεθεί σε μία 25αρα Sony Trinitron. Ευχαριστώ!
talisman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω σου προτεινω να δωσεις 10 ευρω παραπανω απο την δευτερη επιλογη σου και να παρεις αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=115081
Shin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σκόπευα να χαλάσω το πολύ 50€, αλλά δεν έχω πρόβλημα να δώσω και 10€ παραπάνω. Αν μπορούσες να μου πεις γιατί το προτείνεις σε σύγκριση με τα άλλα 2 θα με βοηθούσες γιατί δεν βλέπω διαφορά πέρα από κάποιες δυνατότητες που δεν με ενδιαφέρουν όπως: -Δημιουργία MP3 με ένα πάτημα απευθείας από CD σε USB stick -Το EasyLink ελέγχει όλα τα προϊόντα EasyLink με ένα μόνο τηλεχειριστήριο
word1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο talisman. δώσε 10 ευρώ παραπάνω και πάρε το 3360 γιατί πολύ απλά έχει και HDMI. αν η τηλεόραση σου έχει υποδοχή για HDMI τότε θα dis αρκετή διαφορα στην εικόνα απότι με ένα συμβατό scart.
Shin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Το καλύτερο που διαθέτει η 25αρα Sony (είναι CRT) που έχω είναι το scart, και δεν σκοπεύω να αγοράσω καινούρια τηλεόραση σύντομα. Θέλω να ρωτήσω για τα 3 μοντέλα που αναφέρθηκαν στο topic: -Στην αναπαραγωγή των DivX είναι όλα το ίδιο? -Η USB θύρα έχει περιορισμό στο πόσα GB διαβάζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.