fairyyy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Σε παρομοια περιπτωση που μου ετυχε εστειλα μειλ στο οποιο εξηγουσα οτι θα το χρησιμοποιω αποκλειστικα για να επικοινωνω με τους φιλους μου κ δε θα επαναληφθει ξανα...5 γραμμες μειλ κ το ενεργοποιησαν...Παντως απο οτι θυμαμαι δν ειναι οτι κανεις πολλα add ειναι οτι κανεις αγνωστους...Κ μετα σε κανουν report... Πολύ σωστά mctheos7 αυτό που λες με τα add έτσι είναι. Και από ότι φαίνετε είχα πολλά report και τα πήραν αυτή σαν ενόχληση spam και πάω…. Σοβαρά όμως στο ενεργοποίησαν; Εμένα ακόμα γιατί, που τους έχω στείλει και τόσα emails; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:57 ---------- Μαζί με τν δικαιολογία πες τους ότι στόχος σου, ήταν (σαν μέγας χακερ π είσαι),να καταστρέψεις τν αμερική αφού αν έπιανες εναν αριθμο φίλων,θα έβρισκες κενό ασφαλείας στο σύστημα τους πέρα από τν πλάκα. Ο sugata έχει δίκιο αν τους γράψεις εναν λόγο σωστό,με καλά εγγλέζικα,έτσι έκανα κ γω κ με ξαναπήραν στο πανεπιστήμιο ..νταξ είπα κ κάτι παραπάνω αλλά σ καλό βγήκε.. Χαχαχαχαχαχαχαχα πολύ καλό αυτό xtrmsnpr, πέθανα στα γέλια. Αλλά αν το καλό σκεφτείς θα δεις πράγματι ότι είναι τελείως γελοίο αυτό που κάνουν τώρα δηλ. Είναι για γέλια πώς να μην γελάς! Και τους το εξηγείς κιόλας. Τι παραπάνω όμως είπατε, κάνατε εσείς και σας το επανέφεραν; Δεν μπορεί κάποιο λάθος θα κάνω.. Κοιτάξτε τι τους έστειλα ακριβός στο τελευταίο μου email: (με την βοήθεια του sugata ) “In terms of service there is nothing mentioned about how many people someone can add as a friend. You cannot disable the account because nothing like this is mentioned. You cannot claim that someone who adds a lot of people as friends spams or bothers them. Something like that is extremely unfair and as it is not mentioned nowhere you do not have the right to disable my account.” Και μετά αυτοί μου λένε: “Please keep in mind that we cannot provide you with any specific numerical limits for using the friend feature, since the warnings and blocks on your account are not determined by a pre-set numerical limit. Rather, warnings and blocks are determined by a number of different factors, such as speed, time, and quantity. Please note that the decision remains final and that it is a violation of Facebook's Terms of Use to create another account on our site. If you have any further questions, please visit our Help Center at the following address: http://www.facebook.com/help.php” Το λάθος μου;
panagioths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το λάθος σου είναι οτι αντί να τους παρακαλέσεις και να τους κλαφτείς λίγο πήγες να τους την πεις και να τους υποδείξεις τι να κάνουν επιμένοντας οτι οι πράξεις σου ήταν μια χαρά και άρα να σου ανοίξουν τον λογαριασμό για να ξεκινήσεις πάλι να προσθέτεις όποιον σου κάνει όρεξη δεξιά-αριστερά! Την επόμενη φορά μπορείς να τους γράψεις οτι υπάρχει ελευθερία έκφρασης και απαιτείς να σου ανοίξουν τον λογαριασμό για να ξεκινήσεις το έργο σου!
fairyyy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Λάθος Παναγιώτη δεν είναι το πρώτο email που τους στέλνω. Αυτά που λες κλάψες και δικαιολογίες τους τα είχα πει εδώ και καιρό! Παραδέχτηκα ότι έκανα λάθος και ότι δεν γνώριζα τους κανόνες. Και τους υποσχέθηκα ότι τώρα που το έμαθα, δεν θα το ξανακάνω! Αλλά αυτοί συνέχισαν να μου λένε τα ίδια και έτσι τους απάντησα με αυτό… Εσύ δηλ τι θα έκανες; Μετά τις κλάψες και τις δικαιολογίες, θα συνέχιζες τα ίδια;
panagioths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Θα έφτιαχνα νέο λογαριασμό και δεν θα ασχολιόμουν με το να τους εξηγήσω τι και πως κτλ.
fairyyy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Και αν είχες όλες τις επαφές σου εκεί και δεν είχες καμία διάθεση να ξαναρχίσεις από την αρχή;
fairyyy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχαχαχα δεν έχουμε καμία διάθεση λέμε! Και αυτό εξάλλου είπαμε είναι άδικο. Ok έκανα λάθος το παραδέχομαι, υποσχέθηκα κιόλας ότι δεν θα το ξανακάνω! Κι εσύ ας καθόσουν να το κάνεις αυτό που λες… Εγώ θα προσπαθήσω σε αντίθεση με εσένα, και αν δεν καταφέρω κάτι, θα σκεφτώ πολύ αν θα ξαναφτιάξω νέο facebook.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Και αν είχες όλες τις επαφές σου εκεί και δεν είχες καμία διάθεση να ξαναρχίσεις από την αρχή; Να χαμογελάς κ να είσαι καλός απέναντι στους άλλους καθώς ανεβαίνεις .Δν ξέρεις τι θα συναντήσεις στην κάθοδο ,κοινώς κάνε νέο account .. Εμείς είμαστε πολλοί εδώ μέσα για να κάνεις μια αρχή για το έργο σου !
fairyyy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν του έλεγα: “Και αν είχες όλες τις επαφές σου εκεί…” Φυσικά εννοούσα τους φίλους, τους γνωστούς, που τους ξέρουμε είδη. Γιατί άμα κάτσεις και φτιάξεις νέο account και δεν κάνεις ένα γνωστό σου μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση. Για αυτό δεν έχω καμία διάθεση για νέο! Χαχαχα εσύ εστί το έκανες, από εδώ τους μάζεψες όλους; Γιατί είχες πει ότι στο είχαν απενεργοποίησαν και εσένα για τον ίδιο λόγο. Αλλά φυσικά εσύ έστειλες email και στο ταχτοποίησαν το θέμα, τυχερούλι...!
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν του έλεγα: “Και αν είχες όλες τις επαφές σου εκεί…” Φυσικά εννοούσα τους φίλους, τους γνωστούς, που τους ξέρουμε είδη. Γιατί άμα κάτσεις και φτιάξεις νέο account και δεν κάνεις ένα γνωστό σου μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση. Για αυτό δεν έχω καμία διάθεση για νέο! Χαχαχα εσύ εστί το έκανες, από εδώ τους μάζεψες όλους; Γιατί είχες πει ότι στο είχαν απενεργοποίησαν και εσένα για τον ίδιο λόγο. Αλλά φυσικά εσύ έστειλες email και στο ταχτοποίησαν το θέμα, τυχερούλι...! Ποιόν; Εμένα λες;Γω είμαι famous αυτοί με βάζουν . Δν τ είχαν κλείσει τν δικό μ λογαριασμό.
fairyyy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιόν; Εμένα λες;Γω είμαι famous αυτοί με βάζουν .Δν τ είχαν κλείσει τν δικό μ λογαριασμό. Ναι σε εσένα λέω… Όταν είχες πει.. «….αν τους γράψεις εναν λόγο σωστό,με καλά εγγλέζικα,έτσι έκανα κ γω κ με ξαναπήραν στο πανεπιστήμιο ..νταξ είπα κ κάτι παραπάνω αλλά σ καλό βγήκε..»;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.