fairyyy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό μου στο facebook. Τους έστειλα ένα email να μάθω τι συμβαίνει.. Και αυτοί μου είπα: ότι επειδή έκανα add πολλά μέλη και αυτά μου τα απέρριπταν, το θεώρησαν σαν ενόχληση (spam) και τερμάτισαν τον λογαριασμό μου. Και επίσης είπαν ότι με προειδοποίησαν σε email να σταματήσω… Εεε τόσα email μου ερχόντουσαν καθημερινά δεν τα ανήγα καν… Οκ βλακεία μου το ξέρω αλλά τι κάνω τώρα? Κανείς που να ξέρει? *Εκτός να φτιάξω νέο λογαριασμό
SweeT_DreamS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις Άνοιξε νέο λογαριασμό...
fairyyy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό με τίποτα! Δεν έχω καμία διάθεση να φτιάχνω νέο…
god4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 κάνε μήνυση...τι άλλο θες να κάνεις;; σε πολλούς που ξέρω και τους έκλεισαν τον λογαριασμό.. έστειλαν mail και τους τον ξεκλείδωσαν πάλι.
fairyyy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ok πολύ ωραία αφού τους το ξεκλείδωσαν και στους άλλους, θα ξαναστείλω και εγώ και άλλο mail… Για πες όμως τι να τους λέω ακριβώς;
sugata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ότι μετανόησες πλήρως και ότι θα είσαι καλό παιδί εφεξής. Επίσης νομίζω ότι χρειάζεται να γράψεις και ένα κείμενο που να δικαιολογεί τους λόγους για τους οποίους έκανες ό,τι έκανες, και αυτοί οδηγήθηκαν στην απενεργοποίηση του λογαριασμού σου. 2-3 παράγραφοι είναι αρκετοί. Μην πλατιάσεις ιδιαίτερα. Και αν δεν πετύχει, άνοιξε νέο λογαριασμό. Ή βρες κανένα καινούριο site στυλ facebook, όπως bebo.
fairyyy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει το πρώτο είναι εύκολο λέω να γράψω κάτι τέτοιο… Συγγνώμη ήταν λάθος μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ, υπόσχομαι δεν θα ξανακάνω ποτέ ξανά κανέναν add! Καλό; Όμως το άλλο να γράψω τους λόγους που οδηγήθηκαν στην απενεργοποίηση, και 2-3 παράγραφοι δεν είναι πολύ; Δηλ. τι να τους λέω..; Δεν υπάρχει λόγος, έτσι μου ήρθε και έκανα add… Η μήπως πρέπει να σκεφτώ κάτι δικό μου; Δεν ξέρω.. Βοήθησε με!
sugata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ε άμα είναι να γράψεις ότι έκανες add όποιον/-α έβρισκες χωρίς να υπάρχει λόγος, δε νομίζω να σου το ενεργοποιήσουν. Seriously, είπες ότι δεν είδες τα mail που σου έστειλαν; Εξήγησε τους το. Και ό,τι από λάθος δικό σου δεν διάβασες τους κανονισμούς λειτουργίας και χρήσης του site, διάφορα τέτοια. Με σεμνότητα και ταπεινότητα. Απλά πραγματάκια. 2-3 παραγράφους max. Και μια να είναι, αλλά περιεκτική, φθάνει.
fairyyy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δίκιο έχεις έτσι θα το κάνω! Και σε ευχαριστώ πολύ sugata
georgep800 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή και εγώ τώρα τελευταία έκανα αρκετά άτομα add, όταν λες ότι έκανες και εσύ αρκετά σε τι αριθμό αναφέρεσαι; Όχι τίποτα άλλο, αλλά με προβλημάτισε κάτι τέτοιο...
sugata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σου έχει έρθει κανένα mail από φου μπου, όπως έγινε στον τόπικ στάρτερ; Αν όχι, δε νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς.
fairyyy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ε, georgep800 που να θυμάμαι τώρα ακριβώς δεν κρατούσα και αριθμό, πολλά… Παντός να προσέχεις γιατί από στιγμή σε στιγμή εκεί που δεν το περιμένεις….. Πάει…
georgep800 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σου έχει έρθει κανένα mail από φου μπου, όπως έγινε στον τόπικ στάρτερ;Αν όχι, δε νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς. Όχι δεν μου έχει έρθει κάποιο αντίστοιχο mail, απλά και εγώ τελευταία έκανα add κάμποσα άτομα μαζεμένα. Ε, georgep800 που να θυμάμαι τώρα ακριβώς δεν κρατούσα και αριθμό, πολλά…Παντός να προσέχεις γιατί από στιγμή σε στιγμή εκεί που δεν το περιμένεις….. Πάει… Στην περίπτωση μου τα άτομα που έκανα add ήταν καμιά 15αρια. Μάλλον εσύ θα μιλάς για μεγαλύτερους αριθμούς. Απ' ότι κατάλαβα θέλει προσοχή...
mctheos7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Σε παρομοια περιπτωση που μου ετυχε εστειλα μειλ στο οποιο εξηγουσα οτι θα το χρησιμοποιω αποκλειστικα για να επικοινωνω με τους φιλους μου κ δε θα επαναληφθει ξανα...5 γραμμες μειλ κ το ενεργοποιησαν...Παντως απο οτι θυμαμαι δν ειναι οτι κανεις πολλα add ειναι οτι κανεις αγνωστους...Κ μετα σε κανουν report...
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μαζί με τν δικαιολογία πες τους ότι στόχος σου, ήταν (σαν μέγας χακερ π είσαι),να καταστρέψεις τν αμερική αφού αν έπιανες εναν αριθμο φίλων,θα έβρισκες κενό ασφαλείας στο σύστημα τους πέρα από τν πλάκα. Ο sugata έχει δίκιο αν τους γράψεις εναν λόγο σωστό,με καλά εγγλέζικα,έτσι έκανα κ γω κ με ξαναπήραν στο πανεπιστήμιο ..νταξ είπα κ κάτι παραπάνω αλλά σ καλό βγήκε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.