Προς το περιεχόμενο

γνωμες για φορητο scorpion

antonios_1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα πριν 3 μερες ενα 10αρι laptop SCORPION 10N10 άριστη κατασκευή με ελληνικο manual και αγγλικό manual και πλαστικοποιημενο

κουτι συσκευασιας με 3 χρόνια εγγυηση.Μιλάμε το δεκαράκι τα σπάει και είναι ανώτερο απο πολλά επώνυμα.Το συνιστώ ανεπυφύλακτα.

Δημοσ.

φιλε μου αντωνιε το αγόρασα απο το http://www.e-technoshop.gr μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα το έχει όπως και αυτοί φροντίζουν και για τα 3 χρόνια εγγύηση.Βέβαια έχουν βγεί και άλλα μοντέλα αν κοιτάξεις που είναι πολύ ενδιαφέροντα σάν κομμάτια φαντάσου οτι το 12αρι κάνει 320 και η κατασκευή του είναι φοβερή....έχω ηδη παραγγείλει 12αρι και το περιμενω με τις καινουργιες παραλαβές...:devil::devil::devil::-D:-D:-D:shock::shock::shock:B):cool:B)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους

Φίλε αντωνιε εχω παραλάβει το 12αρι και είναι σούπερ.Κορυφαία κατάσκευη με αγγλικο manual και ελληνικές οδηγίες.Συνοδέυεται με τσάντα ,ποντίκη και σέτ καθαριστικών.Σε λίγες μέρες θα αναρτήσω και φωτογραφίες να το δείτε.Το σπουδαιότερο ειναι τα 3 χρονια εγγυηση.Οταν πήγα και παρέλαβα απο το καταστημα είδα και τα 7αρακια με windows c.e και linux,εντύπωση μου έκανε το scorpion x-darion το οποιο εχει windows xp home.Ειλικρινα δεν ξερω 7αρι λαπτοπ με windows xp home.

Ευτηχώς υπάρχουν λαπτοπ προσιτά και με σούπερ χαρακτηριστικά

φιλικα

:devil::confused::P:mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...