vtsafantakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδιά έχω κάνει ένα θέμα και μ βγάζει στα αριστερά ότι έχω ένα μήνυμα αλλά δεν μπορώ να δω που είναι ... helllppp thanks
teo64x Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ανοίγεις το θέμα, βρίσκεις το Αναζήτηση στο Θέμα > Εκτενής Αναζήτηση και βάζεις για όνομα χρήστη το username σου. Αν εννοείς αυτό που νομίζω δηλαδή.
vtsafantakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το έκανα αλλά τίποτα. αυτό είναι το θέμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333368. στα αριστερά μου έχει ένα σηματάκι το οποίο είναι για νέο μήνυμα στο θέμα αλλά δεν μπορώ να δω . thanks
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείς το «Πρώτο μη αναγνωσμένο» επάνω αριστερά;
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι μιλάει για PM.
frenzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδιά έχω κάνει ένα θέμα και μ βγάζει στα αριστερά ότι έχω ένα μήνυμα αλλά δεν μπορώ να δω που είναι ... helllppp thanks Το έκανα αλλά τίποτα. αυτό είναι το θέμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333368. στα αριστερά μου έχει ένα σηματάκι το οποίο είναι για νέο μήνυμα στο θέμα αλλά δεν μπορώ να δω . thanks Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι μιλάει για PM. Ήταν κρυμμένο
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα είναι αγγελία, μπορείς να νέο postάρεις μήνυμα σε αγγελία; Γιατί δε ξέρω τα κόλπα.
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το μήνυμα που σου γράφει είναι αυτό που έκανες ήδη, δεν υπάρχει κάποιο νέο μήνυμα.
vtsafantakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 έχω κάνει και άλλα θέματα αλλά δεν το έχω ξαναδεί αυτό.. δλδ δεν έχω μήνυμα δεν έχω.?
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το κείμενο που βγαίνει αν κάνεις hover το δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτά τα εικονιδιάκια αυτά αναφέρει πόσα μηνύματα συνολικά έχεις κάνει εσύ στο συγκεκριμένο thread. Επίσης, ο τύπος του εικονιδίου δείχνει άλλη πληροφορία: αν το thread είναι hot, αν είναι new, αν είναι κλειδωμένο κ.ά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.