teoefsta Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι μου βγαινουν οι ελληνικοι υποτιτλοι με ακαταλαβιστικα συμβολα??εχω την ελληνικη εκδοση χ86 και χρησιμοπιοω το μεντια κλασικ...?????????
konandrio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι μου βγαινουν οι ελληνικοι υποτιτλοι με ακαταλαβιστικα συμβολα??εχω την ελληνικη εκδοση χ86 και χρησιμοπιοω το μεντια κλασικ...????????? Πινακας ελεγχου, περιοχη και γλωσσα, βαλε παντου Ελληνικα
teoefsta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πινακας ελεγχου, περιοχη και γλωσσα, βαλε παντου Ελληνικα Το εχω ηδη προσπαθησει αλλα σκ@τ@ παλι τ ιδια.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ---------- Κανεις δεν ξερει??
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Υποθέτω ότι το «μεντια κλασικ» σημαίνει Media Player Classic, σωστά; Τους υποτίτλους ποιος αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίζει» στην οθόνη; Ο ίδιος ο MPC ή κάποιος εξωτερικός codec (VobSub, ffdshow κλπ)... ;
disqualified Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 αν θυμαμαι καλα υπαρχει μια ελληνικη κωδικοποιηση που δεν ειναι επιλεγμενη στο regional settings
teoefsta Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 αν θυμαμαι καλα υπαρχει μια ελληνικη κωδικοποιηση που δεν ειναι επιλεγμενη στο regional settings Εχω ολες τις επιλογες στα ελληνικα και παλι τιποτα...κατι αλλο τα γραμματα που μου εμφανιζει ειναι ρωσικα αντι για ελληνικα.και μερικα μενου απο καποια προγραμματα αντι να ειναι ελληνικα..κ στις ρυθμισεις της γλωσσας κτλπ του πινακα ελενχου εχει κ ρωσικα ενω οταν παω να κανω καταργηση των ρωσικων δεν μου εχει τα ρωσσικα στην λιστα μονο τα αγγλικα κ τα ελληνικα,,,αντιμετοπιζει καποιος το ιδιο προβλημα η μονο εγω ειμαι ο καντεμης που οσα windows 7 να βαλω παλι ρωσικα μου τα βγαζει??
sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στο βίντεο ή σε ξεχωριστό αρχείο; αν σε ξεχωριστό, τι αρχείο είναι;
teoefsta Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στο βίντεο ή σε ξεχωριστό αρχείο; αν σε ξεχωριστό, τι αρχείο είναι; σε ξεχωριστο ενοητε αμα ηταν ενσωματομενοι δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα οτι γλωσσα κ να εχεισ κ οτι codecs ..ειναι .str
sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 με το προτελευταίο post σου με μπέρδεψες, γιατί δεν έχω windows 7, για να σε βοηθήσω με τα ρώσικα. αλλά επειδή στα xp τουλάχιστον το συγκεκριμένο πρόβλημα με τους υπότιτλους λύνεται εύκολα με την αλλαγή στην κωδικοποίηση χαρακτήρων του αρχείου. Δηλαδή: άνοιξε το αρχείο με το σημειωματάριο (notepad) και: -> file -> save as (αποθήκευση ως) Λογικά το τελευταίο κουτάκι πρέπει να είναι για επιλογή κωδικοποιήσης. Άλλαξε το σε utf-8 ή unicode και πάτα αποθήκευση. Δοκίμασε το.
teoefsta Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 με το προτελευταίο post σου με μπέρδεψες, γιατί δεν έχω windows 7, για να σε βοηθήσω με τα ρώσικα.αλλά επειδή στα xp τουλάχιστον το συγκεκριμένο πρόβλημα με τους υπότιτλους λύνεται εύκολα με την αλλαγή στην κωδικοποίηση χαρακτήρων του αρχείου. Δηλαδή: άνοιξε το αρχείο με το σημειωματάριο (notepad) και: -> file -> save as (αποθήκευση ως) Λογικά το τελευταίο κουτάκι πρέπει να είναι για επιλογή κωδικοποιήσης. Άλλαξε το σε utf-8 ή unicode και πάτα αποθήκευση. Δοκίμασε το. το δοκιμασα αλλα @@ μαλλον κατι με την γλωσα παιζει γ*μω τα ρωσικα του μεσα... το βρηκα 8α απεγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα και μετα θα κανω update και 8α κανω install την ελληνικη γλωσσα μπας και γινει τπτ...
warewolf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε να πας στον media player classic: options/subtitles/default style/ και κοιτα την καρτελα επανω αριστερα αν γραφει ANSI, (0) αλλαξε το σε GREEK (161)
teoefsta Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε να πας στον media player classic:options/subtitles/default style/ και κοιτα την καρτελα επανω αριστερα αν γραφει ANSI, (0) αλλαξε το σε GREEK (161) Επιτελους εγινε ....ευχαριστω φιλαρακι τελικα δουλεψε αψογα,,,,
nikiforoula Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα έχω και εγώ windows 7 και δεν παίζουν οι υπότιτλοι, οι ενσωματομένοι παίζουν αλλά αυτοί που είναι ξεχωριστά όχι .. έκανα όλα τα παραπάνω που αναφαίρατε αλλά τίποτα....Καμία λύση;
pban Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο στο vlc, στα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά. Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται μέσα από τις ρυθμίσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.