Προς το περιεχόμενο

windows 7 υποτιτλοι??

teoefsta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι μου βγαινουν οι ελληνικοι υποτιτλοι με ακαταλαβιστικα συμβολα??εχω την ελληνικη εκδοση χ86 και χρησιμοπιοω το μεντια κλασικ...?????????

Δημοσ.
Γιατι μου βγαινουν οι ελληνικοι υποτιτλοι με ακαταλαβιστικα συμβολα??εχω την ελληνικη εκδοση χ86 και χρησιμοπιοω το μεντια κλασικ...?????????

Πινακας ελεγχου, περιοχη και γλωσσα, βαλε παντου Ελληνικα

Δημοσ.
Πινακας ελεγχου, περιοχη και γλωσσα, βαλε παντου Ελληνικα

Το εχω ηδη προσπαθησει αλλα σκ@τ@ παλι τ ιδια....:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ----------

Κανεις δεν ξερει??:fear:

Δημοσ.

Υποθέτω ότι το «μεντια κλασικ» σημαίνει Media Player Classic, σωστά;

Τους υποτίτλους ποιος αναλαμβάνει να τους «ζωγραφίζει» στην οθόνη; Ο ίδιος ο MPC ή κάποιος εξωτερικός codec (VobSub, ffdshow κλπ)... ;

Δημοσ.
αν θυμαμαι καλα υπαρχει μια ελληνικη κωδικοποιηση που δεν ειναι επιλεγμενη στο regional settings

Εχω ολες τις επιλογες στα ελληνικα και παλι τιποτα...κατι αλλο τα γραμματα που μου εμφανιζει ειναι ρωσικα αντι για ελληνικα.και μερικα μενου απο καποια προγραμματα αντι να ειναι ελληνικα..κ στις ρυθμισεις της γλωσσας κτλπ του πινακα ελενχου εχει κ ρωσικα ενω οταν παω να κανω καταργηση των ρωσικων δεν μου εχει τα ρωσσικα στην λιστα μονο τα αγγλικα κ τα ελληνικα,,,αντιμετοπιζει καποιος το ιδιο προβλημα η μονο εγω ειμαι ο καντεμης που οσα windows 7 να βαλω παλι ρωσικα μου τα βγαζει??

Δημοσ.

οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στο βίντεο ή σε ξεχωριστό αρχείο; αν σε ξεχωριστό, τι αρχείο είναι;

Δημοσ.
οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στο βίντεο ή σε ξεχωριστό αρχείο; αν σε ξεχωριστό, τι αρχείο είναι;

σε ξεχωριστο ενοητε αμα ηταν ενσωματομενοι δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα οτι γλωσσα κ να εχεισ κ οτι codecs ..ειναι .str

Δημοσ.

με το προτελευταίο post σου με μπέρδεψες, γιατί δεν έχω windows 7, για να σε βοηθήσω με τα ρώσικα.

αλλά επειδή στα xp τουλάχιστον το συγκεκριμένο πρόβλημα με τους υπότιτλους λύνεται εύκολα με την αλλαγή στην κωδικοποίηση χαρακτήρων του αρχείου.

Δηλαδή: άνοιξε το αρχείο με το σημειωματάριο (notepad) και: -> file -> save as (αποθήκευση ως)

Λογικά το τελευταίο κουτάκι πρέπει να είναι για επιλογή κωδικοποιήσης. Άλλαξε το σε utf-8 ή unicode και πάτα αποθήκευση. Δοκίμασε το.

Δημοσ.
με το προτελευταίο post σου με μπέρδεψες, γιατί δεν έχω windows 7, για να σε βοηθήσω με τα ρώσικα.

αλλά επειδή στα xp τουλάχιστον το συγκεκριμένο πρόβλημα με τους υπότιτλους λύνεται εύκολα με την αλλαγή στην κωδικοποίηση χαρακτήρων του αρχείου.

Δηλαδή: άνοιξε το αρχείο με το σημειωματάριο (notepad) και: -> file -> save as (αποθήκευση ως)

Λογικά το τελευταίο κουτάκι πρέπει να είναι για επιλογή κωδικοποιήσης. Άλλαξε το σε utf-8 ή unicode και πάτα αποθήκευση. Δοκίμασε το.

το δοκιμασα αλλα @@ μαλλον κατι με την γλωσα παιζει γ*μω τα ρωσικα του μεσα...:mad:

το βρηκα 8α απεγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα και μετα θα κανω update και 8α κανω install την ελληνικη γλωσσα μπας και γινει τπτ...

Δημοσ.
δοκιμασε να πας στον media player classic:

options/subtitles/default style/ και κοιτα την καρτελα επανω αριστερα αν γραφει ANSI, (0) αλλαξε το σε GREEK (161)

Επιτελους εγινε ....ευχαριστω φιλαρακι τελικα δουλεψε αψογα,,,,:-D

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω και εγώ windows 7 και δεν παίζουν οι υπότιτλοι, οι ενσωματομένοι παίζουν αλλά αυτοί που είναι ξεχωριστά όχι .. έκανα όλα τα παραπάνω που αναφαίρατε αλλά τίποτα....Καμία λύση;

Δημοσ.

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο στο vlc, στα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά.

Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται μέσα από τις ρυθμίσεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...