Προς το περιεχόμενο

Χρήση gamepad PS3 σε υπολογιστή

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε αν το θες για το resi 5 βασικά με τον adapter θα είσαι οκ. Έχει βγει και έκδοση για 360 μεν αλλά γιατί να σκας παραπάνω λεφτά αφού με το controller του ps2 θα παίζεις μια χαρά;

Δημοσ.
koritsi_gia_pc δεν ξερω τι λες αλλα ποτε δεν εχω πιασει χειριστηριο του xbox.αντιθετως εχω πιασει για αμετρητεσ ωρεσ του playstation το οποιο μαρεσει και με βολευει και παρα πολυ.αυτα ειναι υποκειμενικα βεβαια τι αρεσει στον καθενα.αλλωστε λογικο μου ακουγεται το χεριστηριο της microsoft να παιζει μια χαρα sta windows ths microsost.

xtemsnpr αυτο που δειχνεις δεν κανει 17 αλλα 50+ευρω.....

Μολις δοκιμασω το χειριστηριο του Ps2 με τον adaptora θα σας πω αν ειναι οκ.βασικα για το resident evil 5 το θελω πιο πολυ γιατι εχει λιγο περιεργο χειρισμο...

m8 αγγλία π είμαι,τόσο τ είχα πάρει! Ελλάδα πρέπει ναι να είναι πανάκριβο !

Δημοσ.
Koritsi_Gia_PC το wireless dongle για το χειριστήριο το πήρες ξεχωριστά ή μαζί με το χειριστήριο; Γιατί ψάχνω να πάρω και βλέπω κάτι τρελές τιμές.

xbox360wirelessgamecontnf0.jpg

Μαζί πακέτο. :o Παραπάνω από 50€ δεν είναι και δεν αξίζει (μαζί με dongle πάντα). Το dongle μόνο του είναι 17-20€. 50€ τα αγόρασα τα δικά μου από Multirama. Από πλαίσιο 50€ είναι, από MediaMarkt ήταν 47€ και τώρα πήγαν 54€ afair. Το Media Markt έχει λαλήσει εντελώς, έχει 360 Wireless με dongle 54€ και 360 Wireless σκέτο 51€.

koritsi_gia_pc δεν ξερω τι λες αλλα ποτε δεν εχω πιασει χειριστηριο του xbox.αντιθετως εχω πιασει για αμετρητεσ ωρεσ του playstation το οποιο μαρεσει και με βολευει και παρα πολυ.αυτα ειναι υποκειμενικα βεβαια τι αρεσει στον καθενα.

Δεν κατούρησα σε πηγάδι.. με PS1 μεγάλωσα και το βολεύτηκα ΜΙΑ ΧΑΡΑ το PS controller. Βγήκε όμως κάτι καλύτερο.. και το έθαψε μερικά μέτρα κάτω απ' το χώμα. :o

Ψάξε, διάβασε, σύγκρινε.. αφού δεν έχεις τη δυνατότητα να παίξεις και με τα 2.

/Μαρία

Δημοσ.

πραγματικα... τοσα χρονια ο αντιχειρας ο αριστερος εχει συνηθισει να πιανει λιιιγο πιο κατω απο τον δεξι... και να βρισκει αναλογικο μοχλο... για μενα το χειριστήριο του xbox δεν ειναι βολικο... και ναι... το εχω δοκιμασει ΠΟΛΛΕΣ ωρες και παλι δεν το συνηθισα...logitech ps2-like και απο μενα... δε υπαρχει ανταγωνισμος... απλα...

οσο για τις "σκανδαλες" ρε /Μαρια, κουμπια πρεπει να ειναι... δε μπορω να ακουμπαω τα δαχτυλα μου (ειναι και χοντρουτσικα) και να πατιεται το κουμπι... ελεος... μου εχει Γαμ|σει τοσους αγωνες στο προ η Γαμ|μενη σκανδαλη του xbox...

Δημοσ.

Me gives up. As you wish..

Άλλωστε και στα μεγαλύτερα polls που είχα δει σε σοβαρά sites υπήρχε ένα 25% με άτομα που ψήφισαν το PS3. Θα είχαν και αυτοί τους λόγους τους.. τι να κάνουμε.. Αν ήταν και 100% ομόφωνο η Sony θα τα είχε αποσύρει :P

/Μαρία

Δημοσ.

Γενικότερα οι PC Users έχουν περισσότερο αγάπη στο Xbox από ότι στο PS3 όπου αυτό συνεπάγεται να θέλουν τα περιφερειακά του πρώτου. Αυτό μάλλον γίνεται λόγω Microsoft ή κάτι τέτοιο, ή από ζήλια για το PS3, ή προσπαθώντας να δείξουν ότι τους αρέσει κάτι διαφορετικό. Αντίθετα οι Mac Users αγαπούν το PS3, ίσως για τους λόγους που αγαπούν οι PC Users το Xbox...

Αντικειμενικά και ξεκάθαρα τέλος, το χειρηστίριο του PS3 είναι πιο γνώριμο αφού είναι σαφώς περισσότερα χρόνια στην αγορά (15 χρόνια τώρα από εποχές PSX).

Προσωπική μου γνώμη με αυτά που βλέπω από τον περίγυρό μου είναι ότι όλοι μα όλοι, έχουν Gamepads που μοιάζουν με αυτό του Playstation.

Δημοσ.
Γενικότερα οι PC Users έχουν περισσότερο αγάπη στο Xbox από ότι στο PS3 όπου αυτό συνεπάγεται να θέλουν τα περιφερειακά του πρώτου. Αυτό μάλλον γίνεται λόγω Microsoft ή κάτι τέτοιο, ή από ζήλια για το PS3, ή προσπαθώντας να δείξουν ότι τους αρέσει κάτι διαφορετικό. Αντίθετα οι Mac Users αγαπούν το PS3, ίσως για τους λόγους που αγαπούν οι PC Users το Xbox...

Αντικειμενικά και ξεκάθαρα τέλος, το χειρηστίριο του PS3 είναι πιο γνώριμο αφού είναι σαφώς περισσότερα χρόνια στην αγορά (15 χρόνια τώρα από εποχές PSX).

Προσωπική μου γνώμη με αυτά που βλέπω από τον περίγυρό μου είναι ότι όλοι μα όλοι, έχουν Gamepads που μοιάζουν με αυτό του Playstation.

Πόσα mistakes μαζεμένα σε ένα post μερικών σειρών.. Απλά είναι βαρετό και ανούσιο να κάθομαι να υποστηρίζω ένα Gamepad και να αναλύω τα δεδομένα (pros/cons) ή να μαζεύω Reviews.

Είναι ΑΠΛΟ. Πριν μερικούς μήνες θέλησα να αγοράσω Gamepad και να αφήσω τη γωνία με τα Dualshock του PS. Το ΈΨΑΞΑ επειδή κάθε αγορά την ψάχνω για μέρες. Αγόρασα του XBOX360 και όλα πήγαν στο πατάρι.. θα είχα τους λόγους μου.. δεν ήταν λόξα.

Τέλος, δεν συμπαθώ το XBOX ούτε καμία κονσόλα (σίγουρα θεωρώ το 360 ανώτερο console από το PS3 λόγω gpu και εταιρίας αλλά είναι offtopic) διότι πολύ απλά έχω PC και μου παρέχει τα πάντα. To close with, τα θεωρήματά σου είναι offside. ;)

/Μαρία

Δημοσ.
Είναι ΑΠΛΟ. Πριν μερικούς μήνες θέλησα να αγοράσω Gamepad και να αφήσω τη γωνία με τα Dualshock του PS. Το ΈΨΑΞΑ επειδή κάθε αγορά την ψάχνω για μέρες. Αγόρασα του XBOX360 και όλα πήγαν στο πατάρι.. θα είχα τους λόγους μου.. δεν ήταν λόξα.

Είναι ΑΠΛΟ. Σου μίλησα με επιχειρήματα, εσύ μίλησες για τον εαυτό σου για το πως έπραξες. Μπορώ να πω και εγώ ότι κάποιος μου έφερε χειριστήριο για Xbox και το πέταξα από το παράθυρο. Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Είπα και τη προσωπική μου γνώμη, αλλά και την αντικειμενική.

Τέλος, δεν συμπαθώ το XBOX ούτε καμία κονσόλα (σίγουρα θεωρώ το 360 ανώτερο console από το PS3 λόγω gpu και εταιρίας αλλά είναι offtopic) διότι πολύ απλά έχω PC και μου παρέχει τα πάντα. To close with, τα θεωρήματά σου είναι offside.

Μέχρι και σε αυτό έπεσα μέσα όπως βλέπεις στο προηγούμενο Post. Λόγω εταιρίας σου αρέσει το Xbox περισσότερο. Ελπίζω τουλάχιστον να είσαι σίγουρη γι' αυτό και όχι να βρίζεις τα Windows και να θες να βάλεις Mac. Επίσης πληροφοριακά καλά κάνεις και θεωρείς το xbox καλύτερη κονσόλα από το PS3, ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι θέλει, αλλά είναι κονσόλα, δεν μας απασχολεί το GPU, το CPU, κλπ. Άσε που είναι και Ati...

To close with, ότι λες είναι Out... ;)

Δημοσ.

Μια εωρητηση παιδια,αυτο εδω που αναφερθηκε πιο πανω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583332 υποστηριζει δονηση σε pc και στα ps2 ps3?επισης αν βαλω με Usb το χειριστηριο του ps2 στο pc θα υποστηριζει και ετσι δονηση σε οποιο φυσικα παιχνιδι το υποστηριζει?

Δημοσ.
http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=81&PlatformID=5

http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=82&PlatformID=5

Διαλέγεις και παίρνεις..

( Δεν ήταν και τόσο δύσκολο τελικά, ε; )

αυτό είχα πάρει πριν κανά 2 χρόνια αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχουν τελικά 6 κουμπιά για τους δείκτες και τους μέσους, είναι τελείως άβολο πρακτικά. Και εγώ έχω πολυετή προυπηρεσία σε sony κονσόλες οπότε πήρα ένα ίδιο εμφανισιακά με αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566050 και είμαι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...