Προς το περιεχόμενο

Βασανιστές ζώων

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ιδια σκατα ειναι και οι υπολοιποι που εχουν πουλια σε κλουβια στο σπιτι τους,η σκυλους και γατες στο διαμερισμα.

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα ιδια σκατα ειναι και οι υπολοιποι που εχουν πουλια σε κλουβια στο σπιτι τους,η σκυλους και γατες στο διαμερισμα.

Ναι ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. :rolleyes:

Δημοσ.

:fear:Γιατι τι σε πειραζουν οι γατες ή οι σκυλοι στα διαμερισματα?

Οι γατες καλοπερνανε στα διαμερισματα ενω: Που τους ηθελες τους σκυλους αν οχι στα διαμερισματα? Εξω στους δρομους της πολης να ψωμολυσανε για ενα κομματι ψωμι(που δεν τους αρεσει κιολας αλλά τι να κανουν οτνα πεινανε)?

Για τα πουλια συμφωνω φυσικα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωστά οι σκύλοι ως άγρια ζώα πρέπει να είναι στην ζούγκλα μαζί με τον ταρζάν!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Οι σκύλοι είναι για τις επαρχίες. Όχι για τα διαμερίσματα και τους δρόμους της πόλης. Εκτός και αν είσαι τυφλή γριά.

Ναι αυτό παρατηρώ! Οτι είναι για τις επαρχίες που όπως βλέπουμε τους συμπεριφέρονται -όπως συνηθίζουμε να λέμε- σαν ...σκυλιά!

B)

Δημοσ.
Ναι αυτό παρατηρώ! Οτι είναι για τις επαρχίες που όπως βλέπουμε τους συμπεριφέρονται -όπως συνηθίζουμε να λέμε- σαν ...σκυλιά!

B)

Αυτό οφείλεται στην έλλειψη παιδείας τών ανθρώπων. Το φυσικό περιβάλλον των ζώων είναι η επαρχία.

Δημοσ.

Για θυμίστε μου λίγο, περιστατικά στα οποία οι ιδιοκτήτες παρατάνε τα σκυλιά τους ή κάποιοι οδηγοί πατάνε ένα αδέσποτο που έχουν συμβεί; Μόνο επαρχία;

Δημοσ.

oλα ειναι ελευθερα ζωα και πρεπει να μενουν εκει που γεννηθηκαν.Τωρα αν το σκυλο η τη γατα την εχεις ελευθερη και γυρναει απο μονο του επειδη θελει δεκτο.Αλλα ολοι οι υπολοιποι που δεν αφηνουν πχ ανοιχτη την πορτα "μη φυγει ο σκυλος" αυτο ειναι φυλακιση.

Δημοσ.

Καλα για δοκιμαστε να αφησετε ενα πουλι του κλουβιου ελευθερο κι αν επιβιωσει παραπανω απο μερικες μερες στειλτε μου ενα p.m!

• Super Moderators
Δημοσ.
Για θυμίστε μου λίγο, περιστατικά στα οποία οι ιδιοκτήτες παρατάνε τα σκυλιά τους ή κάποιοι οδηγοί πατάνε ένα αδέσποτο που έχουν συμβεί; Μόνο επαρχία;

Παντού φυσικά! Σου είπε κανείς το αντίθετο? Η ανευθυνότητα συναντάται παντού και δεν έχει καμία σχέση με το που θα ζει ο σκύλος ή η γάτα! Ο ιδιοκτήτης καθορίζει τις συνθήκες διαβίωσης και είναι απόλυτα υπευθυνος!

Δημοσ.

Η έλλειψη παιδείας δεν υπάρχει μόνο στην επαρχία.

Δημοσ.
Καλα για δοκιμαστε να αφησετε ενα πουλι του κλουβιου ελευθερο κι αν επιβιωσει παραπανω απο μερικες μερες στειλτε μου ενα p.m!

Πες μας κιολας οτι γινεται για προστασια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...