slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Και ενώ νιώθεις ωραία διαβάζοντας την περιγραφή του Lucifer, πέφτεις μετά στο δικό σου post και αναφωνείς: Τι μοναξιά "θεέ μου"!!! Δεν είπα πάντως ότι πρέπει να τα θανατώνουμε ή να βγαίνουμε με shotguns και να διασκεδάζουμε. Και τέλος πάντων don't shoot, δικός σας είμαι. Eίχες ποτέ σου σκύλο??? Ναι στο παρελθόν. Οι γάτες παίζει να μου αρέσουν πιο πολύ. Ένα βιβλίο είναι πιο πολύ φίλος μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είπα πάντως ότι πρέπει να τα θανατώνουμε ή να βγαίνουμε με shotguns και να διασκεδάζουμε. Και τέλος πάντων don't shoot, δικός σας είμαι. Εμ έτσι όπως τα πετάς και συ τι περιμένεις να σου πούμε!
deminho11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το μεγαλύτερο θέμα είναι πώς θα μεγαλώσεις τον σκύλο ή το ζώο, τί θα του μάθεις και πως θα το κάνεις να συμπεριφέρεται σωστά. Ενας γνωστός μου είχε ένα ροτβάιλερ το οποίο είναι τέρας!!! μέχρι 2 ετών ήταν και γαμώ τα σκυλιά φιλικό με τα πιτσιρίκια παιχνιδιάρικο κτλ. Αυτός του ήρθε να το εκπαιδεύσει, και ερχόταν ένας τυπάς κάθε μέρα με στολή και το αγρίευε το σκυλί ε κάποια μέρα που του πήγε το αφεντικό του φαί πήγε να τον φάει και απο τότε πήρε δρόμο. Το μεγαλύτερο θέμα είναι ΤΙ χαρακτήρα θα αναπτύξεις στο κατοικίδιό σου.... Δείτε ένα πολύ ωραίο βιντεάκι που υπάρχει... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM[/ame]
SPSS07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 λουσιφερ κανα φτωχο που πειναει θα ταισεις και ασε τα ζωα. αυτα μπορουν να τραφουν και μονα τους. δεν εχουν αναγκη εσενα. δε μπορω να διαβαζω τις αλτρουιστικες βλακειες που γραφεις. ενταξει καταλαβαμε δεν ειναι σωστο να βασανιζονται ζωα, εσυ το κρεατακι που τρως απο που βγαινει? απο δωρεα ζωου?
sheik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 @lucifer +1 κατι παρομοιο προσπαθω να πω τοση ωρα αλλα μαλλον αντιμετωπιζω επικοινωνιακα προβληματα.(παιζει να μαι ζωο κ να μη μπορω να συναινοηθω με ανθρωπους ανεπτυγμενων κ ανωτερων πεποιθησεων)Η περιπτωση του πιτμπουλ ισως και να ηταν ατυχης αλλα τυχαινει να πετυχεις φιλοζωο κ στη αυλη να κοβει βολτα καμια τιγρης...θα την ταισεις κ αυτη? E ναι ρε συ, κι εγω +1 με τον Lucifer, γιατι ειπε αυτο που ηθελες να πεις εσυ και το ειπες με λαθος τροπο γι'αυτο και σου απαντησα οπως σου απαντησα. Αλλο να πεις "μαγκια του σκυλου" και "καλα να παθει" κι αλλο "ας προσεχε". Εννοειται οτι δεν μπερδευουμε τους ρολους.Αλλα δε μπορεις να εισαι και σιγουρος οτι αυτη η θειτσα πηγε να το χαιδεψει και την πατησε.Συνηθως, αυτο που συμβαινει ειναι να τα αφηνουν οι ιδιοκτητες τους να περιφερονται σαν αδεσποτα και να την πατησει καποιος ατυχος παππουλης η παιδακι που παιζει εκει γυρω. Οποτε παμε σε αλλο θεμα τωρα: Το σκυλι ειναι τοσο αγριο απο την φυση του ή λογω "ανατροφης" απο τον ιδιοκτητη? Και στο κατω κατω, κατι πιτμπουλ, ντοπερμαν και σκυλια που τα βλεπεις οτι εχουν φατσα δολοφονου, δε νομιζω να τα δημιουργησε η φυση.Οι μισες ρατσες, κυριως οι αγριες, επιτηδευμενο μπασταρδεμα ειναι για την κονομα. Τελος παντων, ξεφυγα
klainmaingr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 1)firewalker, ένα σκυλί που επιτίθεται σε κάποιον, δεν έχει τις ίδιες νοητικές δυνατότητες με κάποιον που ξέρει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα, την τηλεόραση, την καφετιέρα και το αυτοκίνητο. 2)Από έναν άνθρωπο, περιμένεις να κατανοεί τις συνέπειες της πράξης του. Αν δε μπορεί, τότε δεν μπορεί να ενταχθεί στην κοινωνία. 1)Αμφιβάλλω.. Μάλλον έχει υπερεκτιμήσει την ικανότητα της λογικής σκέψης τριγύρω σου... Είμαι σίγουρος οτι ξέρω σκυλιά που έχουν αναλογικά πολύ πιο ορθολογική σκέψη και ίσως και περισσότερες νοητικές ικανότητες απο ένα δίποδο. 2)Αμφιβάλλω επίσης.. Αν σκεφτόμασταν στο ελάχιστο τις συνέπειες της κάθε μας πράξης θα ζούσαμε σε ένα πολύ όμορφο κόσμο.. Ζούμε; Είναι αν μη τι άλλο υποκριτικό να την πέφτεις σε έναν που βρέθηκε να κλωτσήσει ένα γατί και δεν υπολόγισε τις συνέπειες της πράξης του και να του κάνεις τη ζωή περιβόλι κάνοντας το δικηγόρο απο τον καναπέ σου καταδικάζοντας αυτόνα στη θέση όόόόόόλων αυτών που κακομεταχειρίζονται τα ζώα... (μιας και τον βρήκαμε εύκαιρο) Ποιός ήταν αυτός που αποφάσισε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του; Ένας αντίστοιχος του μπιλντάνου στο fb? Αυτός που προχώρησε σε αυτή την αυτεπάγγελτη καταδική σκέφτηκε τις συνέπειες που θα έχει αυτό σε έναν κακομοίρη ανεγκέφαλο; Δεν νομίζω. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του όλο αυτό; Πόσο θα τον δείχνουν φίλοι και γνωστοί; Πόσες εκφάνσεις της ζωής του μπορεί να επηρεαστούν απο αυτό; Του αξίζει; Ποιός αποφασίζει αν του αξίζει; Νομικά πλαίσια υπάρχουν μόνο όταν μας συμφέρει; Να τον φάνε όλοι οι ζωόφιλοι μαζί με τα σκυλιά τους; Δεν σας νοιάζει.. Δεν περίμενα.. Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο απο την επιθετική ηλιθιότητα... Στην προκειμένη την είδα και απο τις δύο πλευρές και ιδιαίτερα απο την ζωοφιλική πλευρά, οπού ποστ απο διάφορες cat ladies/persons με έκαναν να να αισθανθώ περισσότερο λύπη για κάποιον που διασύρεται με αυτόν τον μεσαιωνικό τρόπο παρά για το γατί.. Σύμφωνοι αλλά να μη λέμε «σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» γιατί κάθε τόσο ακούμε για κάνα σκυλί που σκότωσε παιδάκι ή που επιτέθηκε σε άνθρωπο. + Και ενώ νιώθεις ωραία διαβάζοντας την περιγραφή του Lucifer, πέφτεις μετά στο δικό σου post και αναφωνείς: Τι μοναξιά "θεέ μου"!!! Drama queen?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 + Drama queen? Όχι, αντίσταση στην μλκία! Για την ιστορία πάντως ο ίδιος ο μπουχέσας δημοσίευσε τις φωτό στο fb! Τα υπόλοιπα είναι η ...φυσική εξέλιξις...
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει, εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αν είμαστε στον μεσαίωνα θα πηγαίνατε απ' το σπίτι του με τσουγκράνες και πυρσούς και θα τον κανονίζατε ή έστω θα τον κατηγορούσατε ως μάγισσα για να τον κάψετε. Τώρα τι; Αν σε ενόχλησε τόσο πολύ τράβα σπίτι του αφού έχεις στοιχεία, πες του ότι έχεις να του πεις face to face και ρίχ' του και καμιά σφαλιάρα αν θες. Αλλιώς shut the fuck up, σκέψου τι ΘΑ του έκανες και ικανοποίησε τα ζωώδη ένστικτα σου, αυτά που έχουν τα φιλαράκια σου και αυτά που απέκτησε για μια στιγμή ο αρβυλοφόρος.
Praetorianos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως εκεί στην Κρήτη πρέπει να έχουν πολλά προβλήματα... γενικώς... Εσένα όλοι οι συντοπίτες σου έχουν προβλήματα ή μόνο εσύ βγήκες έτσι ξύπνιος... ειδικώς? Πάντως γενικά, χωρίς σε καμία περίπτωση να υπερασπίζομαι τον ηλίθιο ιδιοκτήτη, θέλω να ρωτήσω αν όλοι αυτοί οι μακρυπούληδες εδώ έκαναν κάτι σοβαρό εκτός από post στο insomnia και like/join group στο facebook. Αν σηκώθηκαν να πάνε στην αστυνομία, αν έκαναν καταγγελία, αν έκαναν δωρεά στην φιλοζωική οτιδήποτε. Και τους υπόλοιπους μακρυπούληδες που από το insomnia θα τον έκαναν τόπι στο ξύλο, θα του κατουρούσαν τον τάφο, θα τον ξετομάριαζαν με τα νύχια τους και άλλα όμορφα αν στεκόταν απέναντι την ώρα που έβγαζε την φωτογραφία με τα κομμένα αυτιά του σκύλου τι από όλα θα του έκαναν. Κι ας παραλείψουμε την καραμπίνα παραμάσχαλα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει, εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αν είμαστε στον μεσαίωνα θα πηγαίνατε απ' το σπίτι του με τσουγκράνες και πυρσούς και θα τον κανονίζατε ή έστω θα τον κατηγορούσατε ως μάγισσα για να τον κάψετε. Μην είσαι υπερβολικός! Μηνύσεις θα του κάνουν! Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες! Τώρα αν βρεθεί και κάνας παλαβός τι να κάνουμε... συμβαίνουν αυτά!
frenzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Drama queen? Αfraid so + Σαδισμός της ντουλάπας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εσένα όλοι οι συντοπίτες σου έχουν προβλήματα ή μόνο εσύ βγήκες έτσι ξύπνιος... ειδικώς? Πάντως γενικά, χωρίς σε καμία περίπτωση να υπερασπίζομαι τον ηλίθιο ιδιοκτήτη, θέλω να ρωτήσω αν όλοι αυτοί οι μακρυπούληδες εδώ έκαναν κάτι σοβαρό εκτός από post στο insomnia και like/join group στο facebook. Αν σηκώθηκαν να πάνε στην αστυνομία, αν έκαναν καταγγελία, αν έκαναν δωρεά στην φιλοζωική οτιδήποτε. Και τους υπόλοιπους μακρυπούληδες που από το insomnia θα τον έκαναν τόπι στο ξύλο, θα του κατουρούσαν τον τάφο, θα τον ξετομάριαζαν με τα νύχια τους και άλλα όμορφα αν στεκόταν απέναντι την ώρα που έβγαζε την φωτογραφία με τα κομμένα αυτιά του σκύλου τι από όλα θα του έκαναν. Κι ας παραλείψουμε την καραμπίνα παραμάσχαλα. Ατςςςςςςςςςςςςςςςς!
Praetorianos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ατςςςςςςςςςςςςςςςς! Σεφερλή διαφωνείς σε κάτι?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σεφερλή διαφωνείς σε κάτι? Αυτό που δεν έχετε καταλάβει κύριε Αλαβάνο, είναι πως βασικά συμφωνούμε! Απλά δεν θέλετε να παραδεχτείτε πως τα μπουμπούκια αυτά έχουν σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας, παιδείας, μόρφωσης κλπ κλπ!
χάπι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που δεν έχετε καταλάβει κύριε Αλαβάνο, είναι πως βασικά συμφωνούμε! Απλά δεν θέλετε να παραδεχτείτε πως τα μπουμπούκια αυτά έχουν σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας, παιδείας, μόρφωσης κλπ κλπ! Άρα τι κάνεις με "αυτούς τους ανθρώπους" ? Τους τιμωρείς ή τους εκπαιδεύεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.