Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 keyboard super heroes.Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο Υποκρισία το γεγονός πως ακολούθησαν τη νόμιμη οδό? Τι έπρεπε να κάνουν να πουν "δε βαριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα"?
tzotzo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Υποκρισια,γιατι στο μεταξυ πυροβοληθηκε ενας 16χρονος στα μερη μου και κανενας απο αυτους τους φιλοζωους δεν πηγε να δωσει αιμα. Παρ ολα αυτα ολοι τους ειναι διατεθιμενοι να "σωσουν" ως διαδικτυακοι υπερηρωες ενα σκυλακι. Μεχρι εκει φτανουν τα @@ τους. Και το μυαλο τους
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Υποκρισια,γιατι στο μεταξυ πυροβοληθηκε ενας 16χρονος στα μερη μου και κανενας απο αυτους τους φιλοζωους δεν πηγε να δωσει αιμα. Παρ ολα αυτα ολοι τους ειναι διατεθιμενοι να "σωσουν" ως διαδικτυακοι υπερηρωες ενα σκυλακι. Μεχρι εκει φτανουν τα @@ τους. Και το μυαλο τους Εσύ το βλέπεις λάθος! Δεν ασχολήθηκαν ΟΛΟΙ με το σκύλο όπως δεν ασχολήθηκαν ΟΛΟΙ με τον 16χρονο. Το ζητούμενο είναι έστω και ένας να σχολείται κάθε φορά με οποιοδήποτε θέμα! Εξάλλου μην τρελαίνεσαι, 1-2 πήγαν και έκαναν μήνυση μόνο, οι άλλοι απλά ποστάρουν σχόλια! Αν έβαζες και συ μια ανακοίνωση πως κάποιος χρειάζεται αίμα, πολλοί θα έλεγαν "άντε παιδιά να βοηθήσουμε" αλλά στην πράξη ένα 1% θα ερχόταν να δώσει αίμα!
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πήγα να δώσω αίμα αλλά είμαι φοβερά υποκριτής γιατί ποτέ δε γράφτηκα εθελοντής στους ΓιατρούςΧωρίςΣύνορα. Αλλά ένας φίλος μου που γράφτηκε, ήταν χειρότερος, γιατί δεν έδινε δεκάρα για το φασιστικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας. Πεθάνετε επιτέλους, πεθάνετε.
panagos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 omg tzotzo... omg Πώς μπορώ να σου εξηγήσω οτι δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες; Αν και δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες πυροβολήθηκε ο 16αχρονος στα μέρη σου, είναι γεγονός οτι ο σκύλος είναι εντελώς ανυπεράσπιστος σε αντίθεση με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει γονείς, φίλους και λογική για να ξέρει πότε πρέπει να την κάνει απο ένα σημείο που κινδυνεύει. Λόγω της αθωότητας των -περισσότερων- κατοικίδιων, ο κόσμος εκνευρίζεται περισσότερο στο άκουσμα βασανισμού αυτών παρά ανθρώπων.
frenzy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν τα ζώα τους [ame] [/ame]
Tenshi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Παρ ολα αυτα ολοι τους ειναι διατεθιμενοι να "σωσουν" ως διαδικτυακοι υπερηρωες ενα σκυλακι. Μεχρι εκει φτανουν τα @@ τους. Και το μυαλο τους Τρομακτικό τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία σήμερα... Αμφιβάλλω όμως αν θα μιλούσες στον ίδιο τόνο μποστά σε έναν τέτοιο "υπερήρωα".Αν ήταν να διαλέξω μεταξύ δύο υποκριτών (δεν ξέρω αν με πιάνεις),θα διάλεγα τουλάχιστον τον πιο ηθικά correct. Το παλικάρι ποίος το πυρβόλησε και γιατί;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Το παλικάρι ποίος το πυρβόλησε και γιατί; Υποθέτω πως εννοεί αυτό: http://www.cosmo.gr/News/Hellas/258096.html
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πήγα να δώσω αίμα αλλά είμαι φοβερά υποκριτής γιατί ποτέ δε γράφτηκα εθελοντής στους ΓιατρούςΧωρίςΣύνορα. Αλλά ένας φίλος μου που γράφτηκε, ήταν χειρότερος, γιατί δεν έδινε δεκάρα για το φασιστικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας. Πεθάνετε επιτέλους, πεθάνετε. Άστο, μην το ψάχνεις. Η κάθε είδους "αντίδραση", το "κόντρα στο ρεύμα", το "όλοι λένε +1 οπότε εγώ θα πω -1 έτσι απλά για να νομίζω πως ξεχωρίζω" είναι πια μόδα στις μέρες μας. Ειδικά για όσους φορούν εν γνώσει τους παρωπίδες.
antonisid Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Υποκρισια,γιατι στο μεταξυ πυροβοληθηκε ενας 16χρονος στα μερη μου και κανενας απο αυτους τους φιλοζωους δεν πηγε να δωσει αιμα. Παρ ολα αυτα ολοι τους ειναι διατεθιμενοι να "σωσουν" ως διαδικτυακοι υπερηρωες ενα σκυλακι. Μεχρι εκει φτανουν τα @@ τους. Και το μυαλο τους Εσυ πηγες να δώσεις αίμα δηλαδή?
tzotzo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ειμαι εθελοντης αιμοδοτης και δωρητης οργανων. Και στην τελικη δεν διαλεγω που θα παει το αιμα μου. Μπορει να παει σε κανα καγκουρα που μπαινει στα λιμανακια κομματια,σε κανα ψυχανωμαλο βασανιστη ζωων,σε κανα παιδοφιλο, μπορει και να παει και σε εσενα που πισω απο την οθονη ενος υπολογιστη σωζεις αβοηθητα ζωακια. Ναι φιλε μου το θεωρω περισσοτερο ειλικρινες,απο το να βγαζω τα κομπλεξ μου και την τσαμπα μαγκια μου στο fb και στο insomnia. \Γκε γκε ή νου κου γκεγκε?
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ειμαι εθελοντης αιμοδοτης και δωρητης οργανων.Και στην τελικη δεν διαλεγω που θα παει το αιμα μου. Μπορει να παει σε κανα καγκουρα που μπαινει στα λιμανακια κομματια,σε κανα ψυχανωμαλο βασανιστη ζωων,σε κανα παιδοφιλο, μπορει και να παει και σε εσενα που πισω απο την οθονη ενος υπολογιστη σωζεις αβοηθητα ζωακια. Ναι φιλε μου το θεωρω περισσοτερο ειλικρινες,απο το να βγαζω τα κομπλεξ μου και την τσαμπα μαγκια μου στο fb και στο insomnia. \Γκε γκε ή νου κου γκεγκε? οφ τοπικ Ναι αλλα πόσα παιδιά στην Αφρική εχεις σώσει?? Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις "αγαθοεργίες" μας... Δεν θα τις βγάλουμε εξω, να δούμε ποιος ειναι καλύτερος. Πισω απο μια οθόνη είμαστε όλοι καλοί, γυμνασμένοι μελαχρινοί με πράσινα μάτια. Νομίζω πως μεσω νετ, κανένας δεν περιμενει απο κανέναν τπτ. Γνώμη μου....
antonisid Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Οκ αλλη φορα θα σου ζηταμε την αδεια για να μπουμε απλα σ ενα γκρουπ στο face. γκέ γκε?
Dosas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Πολλά νεύρα ρε σύ τζότζο μήπως φταίει η οικονομική κρίσις?
tzotzo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Σκυλίτσα έσωσε αγόρι από αιλουροειδές Φύλακας άγγελος αποδείχθηκε μια σκυλίτσα για 11χρονο αγόρι , το οποίο δέχθηκε επίθεση από αιλουροειδές στην πόλη Boston Bar στον Καναδά. Όπως αναφέρει το CBS News, το απόγευμα του Σαββάτου, ο Austin Forman, μάζευε ξύλα λίγο έξω από το σπίτι του και τα μετέφερε στην αυλή. Η σκύλα του, η οποία ονομάζεται "Angel", άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα και να τον ακολουθεί από και πρός το μέρος που ήταν τοποθετημένα τα ξύλα. Ξαφνικά, η Angel έτρεξε δίπλα από το παιδί πηδηξε τον φράχτη και έπεσε πάνω σε ένα Κούγκαρ (αιλουροειδές), το οποίο ετοιμαζόταν να επιτεθεί στον 11χρονο. Ενώ η Angel, πάλευε με το κούγκαρ, ο Austin έτρεξε στο σπίτι και ειδοποίησε τη μητέρα του, η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία. "Ήξερα ότι έπρεπε να φέρω βοήθεια, αλλιώς η Angel θα πέθαινε" δήλωσε το παιδί. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και βρήκαν το Κούγκαρ να κρατάει με τα δόντια τη σκυλίτσα από τον λαιμό. Ένας από αυτούς το πυροβόλησε και το αιλουροειδές πέθανε ακαριαία. "Σοκαρίστηκα και τρόμαξα. Δεν είχα ξαναδεί κούγκαρ. Νιώθω πολύ τυχερός, αν δεν ήταν η Angel, ίσως να μην ήμουν εδώ" δήλωσε ο 11χρονος, ο οποίος πλέον νιώθει διαφορετικά για την Angel, που τη θεωρεί φύλακα-άγγελό του. Από τη μάχη με το κούγκαρ, η σκυλίτσα τραυματίστηκε στον λαιμό και στα πόδια, αλλά είναι καλά στην υγεία της. http://www.news247.gr/a/5!114958 ηθικο διλλημα. Ποιον να προπηλακισουμε?Το κουγκαρ ή τους μπατσους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.