Προς το περιεχόμενο

Βασανιστές ζώων

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανω την ερωτηση γιατι προφανως και δεν πιστευω,οτι με τις λυσεις που ολοι σας προτεινατε,ολα τα ζωακια του κοσμου δεν θα ξαναβασανιστουν.Που στην τελικη αυτο ειναι και το σοβαροτερο

Δηλαδή η λύση ή θα πρέπει να προστατεύει αυτόματα όλα τα ζώα του κόσμου ή απλά δεν υφίσταται; Πρώτα μπουσουλάμε και μετά περπατάμε. Ας γίνει κάτι για να πάψει να βασανίζεται το 10% των ζώων που βασανίζονται σήμερα, και όσο το ποσοστό αυτό μεγαλώνει, τόσο πιο κοντά στο στόχο μας θα είμαστε. Το να φτάσουμε στο απόλυτο ποσοστό (100%), προϋποθέτει την συμμόρφωση και την επιμόρφωση όλου του κόσμου - πράγμα εξαιρετικά δύσκολο και μάλλον ουτοπικό.

Ωραια δεν ειναι εγωιστικη η κατοχη ενος κατοικιδιου,τι ειναι λοιπον?

Δεν λέω οτι δεν μπορεί να είναι εγωιστική. Ίσα ίσα που σε πολλές περιπτώσεις είναι. Αν όμως βρεις ένα σκυλάκι στο δρόμο (ή χειρότερα στα σκουπίδια) και το πάρεις στο σπίτι σου, του προσφέρεις αγάπη και στοργή με προσωπικό χρονικό και χρηματικό κόστος, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα απο αυτό (πχ να κερδίζει σε τουρνουά ή να σε διασκεδάζει όποτε εσύ γουστάρεις), δεν βλέπω κανένα εγωισμό. Απο την άλλη, οι γάτες μπορούν να είναι τα πιο εγωιστικά κατοικίδια. Μπορώ να πω οτι η κατοχή ενός ανθρώπου απο γάτα είναι καθαρά εγωιστική :P

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή η λύση ή θα πρέπει να προστατεύει αυτόματα όλα τα ζώα του κόσμου ή απλά δεν υφίσταται; Πρώτα μπουσουλάμε και μετά περπατάμε. Ας γίνει κάτι για να πάψει να βασανίζεται το 10% των ζώων που βασανίζονται σήμερα, και όσο το ποσοστό αυτό μεγαλώνει, τόσο πιο κοντά στο στόχο μας θα είμαστε. Το να φτάσουμε στο απόλυτο ποσοστό (100%), προϋποθέτει την συμμόρφωση και την επιμόρφωση όλου του κόσμου - πράγμα εξαιρετικά δύσκολο και μάλλον ουτοπικό.

Ξερεις κατι,κανενας απο τους ανωθι "φιλοζωους" στα σχολια του δεν ειπε τι πρεπει να κανουμε για να μην υπαρχουν τετοια φαινομενα.

Αντιθετως με αντιληψεις του τυπου,να τον δαγκωσουν 10 γουρουνια με την νοσο των χοιρων,και αλλα 50 πουλια με την αντιστοιχη νοσο και να τον γλυψουν αλλες 30 τρελες αγελαδες,το μονο που δεν κανεις ειναι να μειωσεις εστω και λιγο αυτο το φαινομενο.

Εκει εγκειται η διαφωνια μου.Οχι στο αν ηταν σωστη ή λαθος η πραξη του καθε ψυχολογικα αρρωστου.

• Moderators
Δημοσ.
Μην εισαι κοντοφθαλμος.Ωραια και τους απομακρυναμε ολους του ψυχανωμαλους.Ειναι η λυση ωστε να μην ξαναγινει?Δυστυχως οχι,διοτι οι συνθηκες του κοινωνικου περιβαλλοντος θα ευνοουν την επαναδημιουργια ψυχικα αρρωστων ανθρωπων.

Οχι δεν εχω αντικειμενικο κριτηριο να σε πεισω οτι η ανθρωπινη ζωη ειναι σημαντικοτερη απο ενος σκυλου.

Αν ομως καιγεται το σπιτι σου εσυ σωσε τον σκυλο σου και οχι το παιδι σου ή την μανα σου.Και στην τελικη,ουτε εσυ μπορεις να με πεισεις οτι ειναι ιση η αξια της ζωης ενος σκυλου.

Και αν καλοσκεφτεις τους λογους του οποιους καποιος εχει ενα κατοικιδιο,ειναι εντελως εγωιστικοι

Επισης

Οταν το παιδακι σου φτασει με το καλο 14,πες του δεν με νοιαζει αν θα πεθανει απο καρκινο το κωλοπαιδο που εψησε την γατα.

Πως φτανεις στο συμπερασμα,οτι δεν βασανιζονται τα ζωα που ειναι για σφαγη,προς τερψιν μας.(ή εχουν μια εσωτερικη αντιληψη οτι εξυπηρετουν ενα σοβαρο σκοπο,και ειναι ΟΚ με αυτο)

Κατσε λιγο βρε αδερφε,και εγω μπορω να σε κανω ασηκωτο απο τις μαπες,αλλα δεν το κανω.Τι σχεση εχει η εν δυναμει ικανοτητα να κανει καποιος αποτροπαια πραγματα με την περιπτωση αυτη.Ολα τα 14χρονα του πλανητη μπορουν να βαλουν ενα γατι στον φουρνο.Γιατι δεν το κανουν?

Φιλτατε μαλλον δεν διαβασες καλα το ποστ μου.

Πρωτον, αν επιχειρησεις να με κανεις ασηκωτο απο τις μαπες εγω θα αμυνθω (εδω ειναι που διαφερω απο την γατα/σκυλο/μωρο/προσθεσε οποια αλλη ομαδα θελεις), οποτε θα παιζουμε με ισους ορους.

Αλλα ετσι κι αλλιως δεν το κανεις παρολο που πιστευεις πως μπορεις (εδω διαφερεις εσυ και τα περισσοτερα 14χρονα του πλανητη απο την χψ παρανοικη προσωπικοτητα). Οποτε η συγκριση δυο υποθετικα φυσιολογικων ανθρωπων με ενα 14χρονο που χρηζει θεραπειας και μια γατα δεν εχει νοημα (για να απαντησω στο γιατι δεν το κανουν).

Αρα οπως καταλαβαινεις δεν εννοω πως ολοι οσοι μπορουν να κανουν κατι αποτροπαιο καταληγουν να το κανουν, αλλα πως καποιος που μπορει να κανει κατι τετοιο και επιλεγει να το πραγματοποιησει ειναι αφενος επικινδυνος (αφου με τετοιον τροπο σκεψης θα επιχειρησει πιθανοτατα να το κανει σε οποιονδηποτε θεωρει αδυναμο, πραγμα που φαινεται απο το περιστατικο με το οπλο) και αφετερου λογω της διαταραγμενης προσωπικοτητας του και του εγωκεντρισμου του, χρειαζεται απομακρυνση απο την κοινωνια αφου δεν σεβεται (δεν με ενδιαφερει το γιατι) τους βασικους κανονες της ανθρωπινης συμπεριφορας.

Και τωρα αναρωτησου κατι. Θα σαπιζες στο ξυλο ενα 4χρονο μωρο? Οχι. Γιατι? Αν ο λογος ειναι οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο το οτι μπορει να σου φαινεται γλυκο, τοτε you get my point και τον παραλληλισμο με τα ζωα.

Επανερχομαστε στην 14χρονη. Πως πιστευεις πως θα συμπεριφεροταν εκεινη σε αναλογη περιπτωση?

Τελος στην ερωτηση περι σφαγης, again, διαβασε ξανα το ποστ μου :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξερεις κατι,κανενας απο τους ανωθι "φιλοζωους" στα σχολια του δεν ειπε τι πρεπει να κανουμε για να μην υπαρχουν τετοια φαινομενα.

Δεν μας προσέχεις!

Το μόνο που χρειάζεται να κανει ο καθένας, είναι να σέβεται οποιαδήποτε ζωή κυκλοφορεί γύρω του! Και δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ το θεωρώ αυτονόητο!

Από κει και πέρα αν κάποιος δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό τότε δεν έχει θέση ανάμεσά μας (δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει γνώμη με διάφορους τρόπους, αλλά μέχρι τότε δεν πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος).

B)

Δημοσ.
Δεν μας προσέχεις!

Το μόνο που χρειάζεται να κανει ο καθένας, είναι να σέβεται οποιαδήποτε ζωή κυκλοφορεί γύρω του! Και δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ το θεωρώ αυτονόητο!

Από κει και πέρα αν κάποιος δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό τότε δεν έχει θέση ανάμεσά μας (δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει γνώμη με διάφορους τρόπους, αλλά μέχρι τότε δεν πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος).

B)

Μέχρι πού φτάνει το «οποιαδήποτε ζωή κυκλοφορεί ανάμεσά μας»; Συμπαθητικά ζωάκια, θηλαστικά, ωφέλιμα ζώα για τον άνθρωπο, όλα τα ζώα (including κατσαρίδες, αρουραίους, μύγες, αράχνες, μυρμήγκια), όλους τους ζωντανούς οργανισμούς (including αμοιβάδες, ιούς, βακτήρια);

Όποιος δε σέβεται κάποια απ τις παραπάνω κατηγορίες, τι περιοριστικά μέτρα θα έπρεπε να ληφθούν εναντίον του ώστε να μην «κυκλοφορεί ελεύθερος»; Φυλακή, ψυχιατρικό ίδρυμα;

Δημοσ.
Αν καίγεται ο σκύλος μου όμως στο σπίτι μου και ταυτόχρονα ο γείτονας στο σπίτι του, sorry αλλά το σκύλο μου θα τρέξω να βγάλω πρώτα!

Ειδικά όταν οι γείτονες ανήκουν στην ''ενοχλητική'' κατηγορία.

Πέρα απο την πλάκα, κατα 99% και εγώ τον σκύλο μου θα διάλεγα.

Πάντως μου φαίνεται λίγο απίστευτο ότι θέλει τόση κουβέντα για αυτονόητα πράγματα.

B)

Σου έκλεψα και την πατέντα

Δημοσ.
[...]

Πάντως μου φαίνεται λίγο απίστευτο ότι θέλει τόση κουβέντα για αυτονόητα πράγματα.

[...]

Αυτονόητο ότι θα σώσει κάποιος τον σκύλο του κι όχι κάποιον συνάνθρωπό του;

Συνεννοημένοι είστε, δεν παίζει :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Μέχρι πού φτάνει το «οποιαδήποτε ζωή κυκλοφορεί ανάμεσά μας»; Συμπαθητικά ζωάκια, θηλαστικά, ωφέλιμα ζώα για τον άνθρωπο, όλα τα ζώα (including κατσαρίδες, αρουραίους, μύγες, αράχνες, μυρμήγκια), όλους τους ζωντανούς οργανισμούς (including αμοιβάδες, ιούς, βακτήρια);

Όποιος δε σέβεται κάποια απ τις παραπάνω κατηγορίες, τι περιοριστικά μέτρα θα έπρεπε να ληφθούν εναντίον του ώστε να μην «κυκλοφορεί ελεύθερος»; Φυλακή, ψυχιατρικό ίδρυμα;

Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, μην παίζουμε με τις λέξεις για να "εχουμε να λέμε"

B)

Δημοσ.

Όχι ειλικρινά δεν ξέρω. Υποθέτω πως εννοείς τα «γλυκούλια»/ωφέλιμα για τον άνθρωπο, τα οποία δεν είναι το ίδιο με το «οποιαδήποτε ζωή» αλλά θα μπορούσα να θεωρήσω ότι το είπες σαν υπερβολή. Αλλά το ίδιο φαντάστηκα και για το «σκύλος μου vs γείτονας» κι έπεσα έξω.

Το τελευταίο ήταν προφανώς κι αυτό που με τσίγκλησε άσχημα και χώθηκα στην κουβέντα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όχι ειλικρινά δεν ξέρω. Υποθέτω πως εννοείς τα «γλυκούλια»/ωφέλιμα για τον άνθρωπο, τα οποία δεν είναι το ίδιο με το «οποιαδήποτε ζωή» αλλά θα μπορούσα να θεωρήσω ότι το είπες σαν υπερβολή. Αλλά το ίδιο φαντάστηκα και για το «σκύλος μου vs γείτονας» κι έπεσα έξω.

Το τελευταίο ήταν προφανώς κι αυτό που με τσίγκλησε άσχημα και χώθηκα στην κουβέντα.

Προφανώς αναφέρομαι κυρίως στην κατηγορία των ζώων για το οποία κάνουμε όλες αυτές τις συζητήσεις εδώ και όχι για τις αμοιβάδες! Το "γλυκούλια" είναι σχετικό γιατί δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να θεωρούν "γλυκούλια" τους σκύλους και τις γάτες! Οφείλουν όμως να τα σέβονται και να τα αφήνουν στην ησυχία τους!

Και το τελευταίο που σε ενόχλησε στο εξήγησα! Όπως θα έτρεχα πρώτα να βοηθήσω τα μέλη της οικογένειάς μου και μετά όλους τους άλλους, έτσι θα έτρεχα και για το σκύλο (μου). Αν δηλαδή καιγόταν ταυτόχρονα όλη η γειτονιά, θα έβγαζα πρώτα την οικογένειά μου μαζί με το σκύλο (προφανώς δίνοντας μια προτεραιότητα στους ανθρώπους της οικογένειας, αν χρειαζόταν) και στη συνέχεια θα έτρεχα και στους διπλανούς!

Εγώ αυτό το βρίσκω λογικό!

B)

Δημοσ.

(/me knocks on wood)

Σου απεύχομαι να βρεθεί στο ίδιο «δίλημμα» ένα γείτονας σου όταν θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ του (home alone) τρίχρονου γιου σου και του χάμστερ του.

Δεν το λέω με «κακία». Απλά για να δεις μια διάσταση που ίσως δεν έχεις λάβει υπόψη. Αλλά επειδή μάλλον έχουμε άλλη νοοτροπία, όπως προείπα, και δε θα βγάλουμε κάτι, αποχωρώ :)

Δημοσ.
]Έλα βρε! Είναι στεναχωρημένος ο μπουχέσας που τον απειλούν? Τι κρίμα δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ από τις τύψεις![/color]Η ψυχική βία σε αυτόν τον άνθρωπο δεν θα του προκαλέσει ιδαίτερα προβλήματα μιας και για να φτάσει σε αυτό το σημείο θα είχε ήδη άλλα σοβαρότερα ψυχολογικά... Οπότε σιγά τα αυγά!

Η πραξη του όσο "αθώα" και αν σου φαίνεται (btw το γατί ψόφησε μετά την κλωτσιά' date=' σύμφωνα με πληροφορίες, που μπορεί βέβαια να είναι και απλά φήμες αλλά δεν έχει και τόσο σημασία), δεν είχε απολύτως καμία λογική και συνεπώς θα υποστεί τις συνέπειες! Αντίστοιχα το απολίτιστο και αμόρφωτο μοσχάρι από την Κρήτη που έκοψε τα αυτιά του σκύλου με ψαλιδι...

Και μου αρέσει που πετάγεστε κάθε φορά σε αντίστοιχα θέματα και αρχίζετε τις @@ριές του στυλ, ο κόσμος πεινάει, η ανθρώπινη ζωή προέχει, τα φυτά πονάνε, άλλοι "φιλόζωοι" κάνουν χειρότερα στα ζώα τους, και σεις τρώτε κρέας κλπ κλπ κλπ! Ε ναι οκ, όλα αυτά ισχύουν! Πρέπει λοιπόν να ανεχόμαστε όλα τα υπόλοιπα που μας φαίνονται "αθώα" ή λιγότερο σημαντικά?

[b']Προσωπικά αισθανομαι απιστευτα όμορφα με τη σκέψη ότι τα άτομα αυτά έχουν χάσει τον ύπνο τους τις τελευταίες ημέρες και φοβούνται να κυκλοφορήσουν έξω![/b] Δεν θα κρατήσει πολύ μιας και σύντομα θα ξεχαστεί χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες, αλλά για την ώρα το μάθημά τους το πήραν (υποθέτω).

Δεν είστε υποχρεωμένοι να είστε φιλόζωοι με το ζόρι αλλά σίγουρα δεν έχετε το δικαίωμα να "παίζετε", να βασανίζετε και να "διασκεδάζετε" με τα ζώα (τα τετράποδα κυρίως)! Σε άλλες χώρες υπάρχουν ειδικά σώματα αστυνομίας που μπορούν άνετα ακόμη και να μπουκάρουν στο σπίτι σου αν υπάρχει η υποψία ή η καταγγελία ότι υποφέρει κάποιο ζώο και να σε μπουζουριάσουν χωρίς πολλά πολλά! Σε μας τη γλιτώνεις με κάτι 6μηνες ποινές οι οποίες συνήθως δεν εφαρμόζονται καν...

Περαστικά μας!

B)

PS: Γέμισε ο τόπος ...τσάμπα μάγκες!

Κατά φωνή...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63240&cid=4

Για αυτόν τον τύπο ας πούμε, μου είναι εντελώς αδύνατον να νιώσω κάτι άσχημο αν ακούσω πως πέθανε, βασανίστηκε, αποκεφαλίστηκε από σκύλο κλπ κλπ κλπ! Έτσι είναι αυτά...

B)

Αυτός ο πατέρας πρέπει να παλουκωθεί και να μείνει ορφανό το κοριτσάκι!Και εγώ σε αυτά τα θέματα, την αυτοδικία υποστηρίζω αλλά από την άλλη πλευρά!

Διότι αν αυτός γεμίσει τη γειτονιά με φόλες, εγώ δεν φταίω σε τίποτα που θα βγάλω το σκύλο μου βόλτα! Και αν μου πεις "παράπλευρες απώλειες", τότε και γω θα συμφωνήσω με το ...παλούκωμα!

:devil:B)

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις: Αν ακούγαμε αύριο ότι αυτό το "κοριτσάκι" βρέθηκε κομμένο στα 14 μέσα σε ταψάκι του φούρνου, θα είχαμε ανησυχίες στον ύπνο μας??? Εγώ καθόλου!

Επίσης ας ενημερώσει κάποιος τα @γ@μητ@ παιδάκια, πως το να ανοίγεις ένα "blog" γράφοντας π@π@ριές για να αυξηθούν τα comments, δεν είναι πλεον στη μόδα και βαριόμαστε ασύστολα! Σε αυτή την ηλικία θα επρεπε να παίζουν με κάτι άλλο και όχι με τη συγγραφή μ@λ@κίας!

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ανάμεσα στη ζωή ενός ανθρώπου και ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Όποιος ευθύνεται για την αφαίρεση ζωής "για πλάκα", δεν προσφέρει τίποτα στο ...οικοσύστημα και δεν υπάρχει λόγος να το επιβαρύνει!

Καληνύχτα σας!

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:37 ----------

Και εγώ γελάω με τη "λογική" σου να συγκρίνεις ένα ψυχανόμαλο "κοριτσάκι" με κάτι που έγινε στα πλαίσια ενός επιστημονικού πειράματος (όχι πως συμφωνώ, απλά να ξέρουμε και τι λέμε!)

Κανείς από τους 2μας! Το "κοριτσάκι" έχει το πρόβλημα και από τη στιγμή που δεν γνωριζόμαστε (με το "κοριτσάκι") δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι θα λυπηθώ!B)

Δεν με κατάλαβες! Το "κοριτσάκι" ήξερε πάρα πολύ καλά τι θα γίνει αν βάλεις μια γάτα στο φούρνο (ζωντανή)! Η γάτα δεν γνώριζε ότι το ¨κοριτσάκι" που την πήρε αγκαλιά, θα την έβαζε στο φούρνο! Το προβληματικό ζώο σε αυτή την ιστορία είναι το "κοριτσάκι" και η φύση λέει ότι οι "προβληματικοί" πρέπει να μας αδειάζουν πρώτοι τη γωνιά!B)

Πολλές αναλύσεις και αμπελοσοφίες για κάτι που είναι προφανές!

Το πρόβλημα ξεκινάει από τη νοοτροπία μερικών του στυλ: "έλα μωρέ, ένα γατί σκότωσε, σιγά τα αυγά"!

Προφανώς και κανείς δεν θα συναινούσε στο να το κόψουμε φέτες και να το ψήσουμε (το "κοριτσάκι"). Αυτό που λέω είναι πως αν ας πούμε σήμερα μάθαινα πως έπαθε κάτι σοβαρό, ε δεν μπορώ να προσποιηθώ πως θα "τα έβαφα και μαύρα". Όπως αδιαφορώ για την τύχη ενός εγκληματία, το ίδιο αδιαφορώ και για όσους συμμετείχαν σε βασανισμούς ζωων (και μην αρχίσετε τις εξυπνάδες περί κατανάλωσης κρέατος κλπ. Η ανωμαλία του βασανισμού δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το φιλετάκι που τρώμε).

Αν όλοι πίστευαν (και το εφάρμοζαν) πως τέτοιου είδους άτομα θα έπρεπε να παρακολουθούνται από ειδικούς, να είστε σίγουροι πως τα περιστατικά αυτά θα είχαν μειωθεί εντυπωσιακά!

Και για κάποιον που μας συμβούλεψε σχετικα με το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, να πω απλά πως τουλάχιστον εγώ θα φροντίσω να κατανοήσουν ότι η ζωή ενός ζώου είναι εξίσου σημαντική με αυτή ενός ανθρώπου και πως οποιαδήποτε ανώμαλη συμπεριφορά απέναντί τους, είναι σοβαρό νόσημα που χρίζει επιστημονικης βοήθειας.

Όπως επίσης επιστημονική βοήθεια χρειάζονται και οι "γονείς" που πετυχαίνω που και που στο δρόμο με το παιδί τους και ακούω φρασεις του στυλ:

"πρόσεξε το σκύλο θα σε φάει"

"μην πλησιάζεις είναι βρώμικο"

"φτου βρωμόσκυλο"

"δως του μια κλωτσιά να δούμε πόσο καλά παίζεις μπάλα"

"μή Γιαννάκη, μην το κλωτσάς το σκυλάκι, έλα να φας το φαϊ σου"

:devil:B)

ενταξει εχουμε καταλαβει την νοοτροπια σου.Προσωπικα,με τον μισανθρωπισμο σου σε κατατασσω στην ιδια κατηγορια με αυτους που βριζεις.

no offense

Δημοσ.

Ρε συ τζοτζο μας δουλεύεις ρε παλικάρι μου? Σοβαρά τώρα. Ξεχασμένος λογαριασμός του όμνι είσαι? Δεν διαβάζεις τι έκανε αυτός στο λινκ της ζούγκλας?

Και στο κάτω κάτω δεν είπε και τίποτα τραγικό ο billdanos, είπε: ''Για αυτόν τον τύπο ας πούμε, μου είναι εντελώς αδύνατον να νιώσω κάτι άσχημο αν ακούσω πως πέθανε, βασανίστηκε... ... ...'' Εσύ θες να πεις πως θα νιώσεις άσχημα?

• Super Moderators
Δημοσ.
(/me knocks on wood)

Σου απεύχομαι να βρεθεί στο ίδιο «δίλημμα» ένα γείτονας σου όταν θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ του (home alone) τρίχρονου γιου σου και του χάμστερ του.

Δεν το λέω με «κακία». Απλά για να δεις μια διάσταση που ίσως δεν έχεις λάβει υπόψη. Αλλά επειδή μάλλον έχουμε άλλη νοοτροπία, όπως προείπα, και δε θα βγάλουμε κάτι, αποχωρώ :)

Έτσι είναι η ζωή φίλε μου! Αμα περιμένεις από τον γείτονα...

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:43 ----------

ενταξει εχουμε καταλαβει την νοοτροπια σου.Προσωπικα,με τον μισανθρωπισμο σου σε κατατασσω στην ιδια κατηγορια με αυτους που βριζεις.

no offense

Ευχαριστώ!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...