Προς το περιεχόμενο

Βασανιστές ζώων

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο σκυλος δεν φταιει σε τιποτα οποιος και να φταιει.Ωραια συμφωνουμε.

Γιατι λοιπον να πεθανει ενας ανθρωπος στην θεση ενος ζωου.Που στη τελικη ουτε ικανο να τραφει μονο του ειναι και εν μερει εκμεταλευεται την αγαπη που του δειχνει ο "κατοχος" του?

Η δικη σου προτεραιοτητα ναι ειναι να θυσιαστεις.Οι γυρω σου την ιδια αντιληψη εχουν?

Και στην τελικη μπορω να ζησω με τις τυψεις οτι πεθανε ενα ζωακι επειδη ήταν μ@λ@κας ο κατοχος του.

Αντιθετα δεν μπορω να ζω με τις τυψεις........... συμπληρωσε οτι θες.

Δημοσ.
ο σκυλος δεν φταιει σε τιποτα οποιος και να φταιει.Ωραια συμφωνουμε.

Γιατι λοιπον να πεθανει ενας ανθρωπος στην θεση ενος ζωου.

Γιατί δε θεωρώ πως η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από ενός σκύλου. Οπότε από 'κει και πέρα, θα σώσω όποιο από τα 2 ζώα ευθυνόταν λιγότερο.

Δημοσ.
Oι σκύλοι γενικώς δεν φταίνε ποτέ σε τίποτα. Dogs are awesome

Επιχείρημα της χρονιάς.

πιο καλα δεν θα μπορουσα να το πω ουτε εγω...

Δημοσ.

απλά λυτά καθαρά λόγια,όποιος κάνει τετοιες πράξεις αναίσθητός ή μή,εύχομαι να πεθάνει έτσι στο ντούκου με τον ίδιο τρόπο εάν γίνετε κιόλας... !!

έχω σκύλο,όπως και οτι είχα και άλλα κατοικίδια και αυτό μου προκαλεί αηδία.ΨΟΦΑ Ήλιθιο ανθρωπόμορφο τέρας!

Δημοσ.

Κοιτα,το θεμα ειναι οτι με την κοινωνια που ζουμε σημερα μπορεις να πεις τετοιου τυπου σχολια χωρις να σε παρεξηγησει κανενας.

Δημοσ.
απλά λυτά καθαρά λόγια,όποιος κάνει τετοιες πράξεις αναίσθητός ή μή,εύχομαι να πεθάνει έτσι στο ντούκου με τον ίδιο τρόπο εάν γίνετε κιόλας... !!

έχω σκύλο,όπως και οτι είχα και άλλα κατοικίδια και αυτό μου προκαλεί αηδία.ΨΟΦΑ Ήλιθιο ανθρωπόμορφο τέρας!

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου!!!

Δημοσ.

σχόλια των απο κατω.

THEY SHOULD PUT HER ASS IN THE OVEN AND BAKE HER ASS ...

That girl is clearly a sociopath and needs to be put away in prison for life

I wish I had been there when she took that picture, the one where she is ugly as hell. I would have pushed her right off and smiled as her body crumbled into mangled pieces.

Alot of kids now days are just pure evil. And, do you know why? They are allowed torun rampant, do pretty much whatever they please, then, instead of getting sent to "real prison" for their acts, they are sentenced as juveniles.

I pray that she meets a real Jame Gum soon.

Maybe we should just throw her in an oven and leave so we don't have to hear her screams.

The are both wrong but she should be rotting behind bars for the gun incident not just for killing a harmless cat.

God's Cop said:

Somebody needs to put that toothless clown looking ugly b*tch in an oven. Roast her so she looks a little more charcoal, maybe that will wipe the stupid grin off her face.

This little be-yatch needs to be sterilized, so she can't pass on those ugly genes. Probably her entire freakin' fambly too, as there has to be some genetic foundation for this kind of shit. Eugenics, that's overdue in Amerika.

The punishment was NOT harsh enough!She should get 20 years!

lkcpo said:

This girl is a little piece of sh*t...You see...this is the type of person who deserves all that bad stuff that we see on the news, that happens to good people...Her day is coming I'm sure....Enjoy your payback chica....Carma doesn't always have a pretty face.

πραγματικα γελαω με την ηλιθιοτητα τους.

[ame]

[/ame]
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις: Αν ακούγαμε αύριο ότι αυτό το "κοριτσάκι" βρέθηκε κομμένο στα 14 μέσα σε ταψάκι του φούρνου, θα είχαμε ανησυχίες στον ύπνο μας??? Εγώ καθόλου!

Επίσης ας ενημερώσει κάποιος τα @γ@μητ@ παιδάκια, πως το να ανοίγεις ένα "blog" γράφοντας π@π@ριές για να αυξηθούν τα comments, δεν είναι πλεον στη μόδα και βαριόμαστε ασύστολα! Σε αυτή την ηλικία θα επρεπε να παίζουν με κάτι άλλο και όχι με τη συγγραφή μ@λ@κίας!

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ανάμεσα στη ζωή ενός ανθρώπου και ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Όποιος ευθύνεται για την αφαίρεση ζωής "για πλάκα", δεν προσφέρει τίποτα στο ...οικοσύστημα και δεν υπάρχει λόγος να το επιβαρύνει!

Καληνύχτα σας!

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:37 ----------

σχόλια των απο κατω.

πραγματικα γελαω με την ηλιθιοτητα τους.

Και εγώ γελάω με τη "λογική" σου να συγκρίνεις ένα ψυχανόμαλο "κοριτσάκι" με κάτι που έγινε στα πλαίσια ενός επιστημονικού πειράματος (όχι πως συμφωνώ, απλά να ξέρουμε και τι λέμε!)

Δημοσ.
Ας μην παίζουμε με τις λέξεις: Αν ακούγαμε αύριο ότι αυτό το "κοριτσάκι" βρέθηκε κομμένο στα 14 μέσα σε ταψάκι του φούρνου, θα είχαμε ανησυχίες στον ύπνο μας??? Εγώ καθόλου!

Και εγώ γελάω με τη "λογική" σου να συγκρίνεις ένα ψυχανόμαλο "κοριτσάκι" με κάτι που έγινε στα πλαίσια ενός επιστημονικού πειράματος (όχι πως συμφωνώ, απλά να ξέρουμε και τι λέμε!)

Πολυ ωραια...Εσυ θα κοιμοσουν ησυχα αν ψηθει ενα προβληματικο παιδι στον φουρνο.

Εγω θα κοιμομουν ησυχα αν το κοριτσακι εψηνε τον σκυλο σου στο φουρνο.

Ποιος ειναι ο προβληματικος?

• Super Moderators
Δημοσ.
Πολυ ωραια...Εσυ θα κοιμοσουν ησυχα αν ψηθει ενα προβληματικο παιδι στον φουρνο.

Εγω θα κοιμομουν ησυχα αν το κοριτσακι εψηνε τον σκυλο σου στο φουρνο.

Ποιος ειναι ο προβληματικος?

Κανείς από τους 2μας! Το "κοριτσάκι" έχει το πρόβλημα και από τη στιγμή που δεν γνωριζόμαστε (με το "κοριτσάκι") δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι θα λυπηθώ!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...