tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη ρε συ (μότζο)- τζοτζο αλλά όλο μαλακίες γράφει ο τύπος. (τουλάχιστον σε αυτό το θέμα γιατί δεν έχω διαβάσει όλο το μπλογκ του)Δηλαδή το ότι αυτός έχει εκπαιδευθεί έτσι ώστε να έχει φτάσει σε ένα σημείο να μην νιώθει, κάνει ταυτόχρονα και εμάς αδικαιολόγητους που εκνευριστήκαμε με αυτήν του την κίνηση. Επίσης, μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό ανούσιας βίας και βγάζει το κατα τα άλλα χαριτωμένο διάγραμμα που μας λέει πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εμείς σκάμε για το 1 κουτάβι. Αν καταλαβαινω καλα σχολια τετοιου τυπου : Και τι χόρτο καπνίζουν αυτοί που γράφουν τα σχόλια από κάτω; "Πούστη, πρέπει να πεθάνεις", "Αρρωστημένε, πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό σε ένα αθώο ζώο;", και το αγαπημένο μου: "Πώς τον έβαλαν αυτόν στους πεζοναύτες;" Μην αναφερω για αλλα σχολια που γραφτηκαν εδω? δειχνουν εκνευρισμο?ή μισος? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:17 ---------- Έχω φάει φτηνή γατοτροφή και μου αρκεί που ήταν νόστιμη. το θεμα δεν ειναι τι εχεις φαει εσυ.Εχεις κανει ξεκαθαρο οτι δεν σε ενδιαφερει η ποιοτητα ζωης των ανθρωπων. το προβλημα ειναι οτι θα την δωσεις και στη γατα σου
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αφήνω συχνά ανοιχτές πόρτες και παράθυρα για να μπει κανένας διαρρήκτης να δοκιμάσω άνθρωπο και να δώσω και στη γάτα, αλλά δε μου κάθεται. Επίσης η γάτα μου για κάποιο λόγο δεν γουστάρει το φαΐ που τρώω, μόνο κοτόπουλο τσιμπάει.
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αν καταλαβαινω καλα σχολια τετοιου τυπου :Μην αναφερω για αλλα σχολια που γραφτηκαν εδω? δειχνουν εκνευρισμο?ή μισος? Καλά οι άνθρωποι γενικά την έχουμε την υπερβολή μέσα στο αίμα μας. Κολλημένη πάνω στo DNA. Συνήθως όταν βλέπουμε τέτοια βιντεάκια θέλουμε όχι μόνο να πεθάνει (απο καρκίνο συνήθως) αυτός που κάνει την βλακεία στο βίντεο, αλλά θέλουμε να πεθάνουν και τα παιδιά του μαζί του, η γυναίκα του, οι γονείς του, και άτομα απο το στενότερο οικογενειακό του περιβάλλον γενικότερα, και να τους θάψουν σε έναν οικογενειακό τάφο στον οποίο αργότερα εμείς θα πάμε και θα χέσουμε. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να μου πεις με το μήνυμα σου? Αν δηλώνουν εκνευρισμό ή μίσος τα σχόλια? Μάλλον και τα δύο.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ναι οκ, ο τυπος στο blogακι του βεβαια δεν ανεφερε πως πολλοι πεζοναυτες δεν ενοχλουσαν τα ζωα, υποθετω πως ισως τους εριχναν και τιποτα να φανε. Οποτε η βλακεια που ειπε για το οτι δεν δουλευει σε βιομηχανια παγωτου φραουλας εκτος απο ακυρη ειναι και ηλιθια. Επισης η εκπαιδευση των πεζοναυτων εχει να κανει μεταξυ αλλων και με την ενισχυση της αυτοσυγκρατησης και της αυτοκυριαρχιας του ατομου, δεν δινουν ενα οπλο σε εναν ξεκαρφωτο και λενε "Go μακελεψε". Αρα κρινομενο και ετσι, παλι ακυρο ηταν το σχολιο αυτο. Επισης στο θεμα των νεκρων δεν εχω να πω κατι παραπανω, με καλυψε ο Lucifer και ο Sellers.
Höfdingadrapa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Λούσι όταν ο κόσμος δεν έχει αναπτύξει ακόμα τη στοιχειώδη λογική-νοημοσύνη-γιου νεϊμ ιτ να μη σκοτώνει ας πούμε έναν άνθρωπο με πέτρες ή ηλεκτρική καρέκλα, ε οκ οι παπαριές του στυλ "το κακόμοιρο το ζωντανό" είναι κουβέντες που λένε στόματα χορτασμένων και φαντασμένων ρε. Όταν έχεις τα αρχίδια να τινάζεις μυαλά γονατισμένων ιρακινών προφανώς και δεν θα λυπηθείς ένα σκύλο έτσι. Σκέψου το λίγο. Μιλάμε για πεζοναύτες! Για μισθοφόρους ειδικοδυναμίτες των Ηνωμένων. Για καθυστερημένους sweety.
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Παρουσιάζεις την καθυστέρηση ως ελαφρυντικό, εγώ την βλέπω ως κίνητρο γενοκτονίας. Και γενικά, shoot me, αλλά δεν πιστεύω στην "αθωότητα" κανενός γονατισμένου Ιρακινού, μόνο σε διαφορετικές κλίμακες ευθύνης -κάτι που δε μπορώ να πω για οποιοδήποτε άλλο ζωντανό ή έστω για παιδάκια.
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή το ότι αυτός έχει εκπαιδευθεί έτσι ώστε να έχει φτάσει σε ένα σημείο να μην νιώθει, κάνει ταυτόχρονα και εμάς αδικαιολόγητους που εκνευριστήκαμε με αυτήν του την κίνηση. Καλά οι άνθρωποι γενικά την έχουμε την υπερβολή μέσα στο αίμα μας. Κολλημένη πάνω στo DNA. Συνήθως όταν βλέπουμε τέτοια βιντεάκια θέλουμε όχι μόνο να πεθάνει (απο καρκίνο συνήθως) αυτός που κάνει την βλακεία στο βίντεο, αλλά θέλουμε να πεθάνουν και τα παιδιά του μαζί του, η γυναίκα του, οι γονείς του, και άτομα απο το στενότερο οικογενειακό του περιβάλλον γενικότερα, και να τους θάψουν σε έναν οικογενειακό τάφο στον οποίο αργότερα εμείς θα πάμε και θα χέσουμε. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να μου πεις με το μήνυμα σου? Αν δηλώνουν εκνευρισμό ή μίσος τα σχόλια? Μάλλον και τα δύο. Κοιτα εκνευρισμος ειναι να πεις πωπω τι εκανε ο ανισοροπος στο καημενο το σκυλακι Οταν πεις ολα αυτα που αναφερεις απο πανω εξηγησε μου τι ειναι και αν σχετιζεται με τον εκνευρισμο. Εκτος οταν νευριαζεις κανεις και δεκα δολοφονιες ετσι για να περασουν τα νευρα. αν δεν κανω λαθος το dna ειναι παντελως ασχετο με τα συναισθηματα δεν ξερω τι τους ειπαν τους πεζοναυτες αλλα αυτο εδω δεν μου φαινεται ενας γρηγορος θανατος
Höfdingadrapa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Λουσ Καλώς. Εγώ δε βάζω το σκύλο παραπάνω από εμένα ή από εσένα αλλά θα προτιμούσα τα θύματα στο Ιράκ να ήταν μόνο Κουταβάκια. Και φυσικά το αμέσως επόμενο στάδιο καθόλου πόλεμος στο Ιράκ. Δε γίνεται να να καλυτερεύσεις κάτι μια και έξω, θέλει προγκρες, αν το βρίσκεις τόσο λάθος τι να πω. Εγώ δε σου ρίχνω πάντως, απλά τράβα τη τιτημένη τη σκανδάλη. =ρ
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 tzotzo, το πρόβλημά σου είναι η προτεραιότητα που δίνεις στην αξία της ανθρώπινης ζωής και η συνεπαγόμενη "εξαίρεση" που κάνεις στη φυσιολογικότητα του θανάτου του λιγότερο απειλούμενου είδους στον πλανήτη. Περισσότερα εδώ!
Höfdingadrapa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Άϊντε πάλι. Ψηφίστε για γενοκτονία τότε. Αποχωρώ πάω για σιγαρέτο.
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Λουσ Καλώς. Εγώ δε βάζω το σκύλο παραπάνω από εμένα ή από εσένα αλλά θα προτιμούσα τα θύματα στο Ιράκ να ήταν μόνο Κουταβάκια. Και φυσικά το αμέσως επόμενο στάδιο καθόλου πόλεμος στο Ιράκ. Δε γίνεται να να καλυτερεύσεις κάτι μια και έξω, θέλει προγκρες, αν το βρίσκεις τόσο λάθος τι να πω. Εγώ δε σου ρίχνω πάντως, απλά τράβα τη τιτημένη τη σκανδάλη. =ρ Εγώ ονειρεύομαι ένα κόσμο χωρίς ανθρώπια πάντως. Και αναφορικά με το πρόγκρες, έχω καταλήξει πως όλα τα καλά πράγματα στα 10.000 χρόνια ντροπής μας, δεν είναι αποτέλεσμα συνειδητοποίησης αλλά επιβολής.
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς πρέπει να φύγω και δεν μπορώ α συνεχίσω την όμορφη κουβεντούλα μας. 2 πράγματα απλά: αν δεν κανω λαθος το dna ειναι παντελως ασχετο με τα συναισθηματα... Μεταφορικά το είπα. Εγώ ονειρεύομαι ένα κόσμο χωρίς ανθρώπια πάντως. Ο πολύ Νίτσε θα φταίει...
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Θα ίσχυε αν δεν διαφωνούσα σε έναν θεμελιώδη αφορισμό μαζί του (μεγάλη η χάρη του, ας με συγχωρέσει για την αίρεση κτλ): στο περί "όποιος μάχεται τέρατα".
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 tzotzo, το πρόβλημά σου είναι η προτεραιότητα που δίνεις στην αξία της ανθρώπινης ζωής και η συνεπαγόμενη "εξαίρεση" που κάνεις στη φυσιολογικότητα του θανάτου του λιγότερο απειλούμενου είδους στον πλανήτη. Περισσότερα εδώ! το προβλημα μου που ειναι? να στο πω ξερα,αν παει να σε πατησει ενα αμαξι την ωρα που βγαζεις βολτα τον σκυλο σου θα κοιταξω να σωσω εσενα,οχι τον σκυλο.(βαλε στο παραδειγμα οτι εφικτο παραλληλισμο θες) Και οσον και να θες να δειξεις "αυτονομος" καποιοι ανθρωποι που σε περιτριγυριζουν,γονεις φιλοι παιδια γκομενα δεν ξερω γω τι,θα ευχαριστουν μια ζωη που σωθηκε ο ανθρωπος τους.Θα πουν ,με βαρια καρδια,στα γα..ιδια ο σκυλος.
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι θα κοιτάξω να καταδικαστεί ισόβια ο οδηγός αν φταίει -και αν φταίει ο πεζός, να σωθεί ο σκύλος. Αντιλαμβάνεσαι τώρα βάσει του ίδιου σου του παραδείγματος πως η προτεραιότητά μου ταξινομείται βάσει ΕΥΘΥΝΗΣ; Ο σκύλος δε θα φταίει ποτέ σε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.