slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ό,τι λέει ο freedubus σε γενικές γραμμές. Δεν έχω απειληθεί ποτέ από σκύλο (αδέσποτο ή μη) στο παρελθόν πέρα από ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να τρέξω. Αν όμως τύχει κάνα άγριο σκηνικό δε νομίζω πως θα δίσταζα να χώσω καμία, αν προλάβαινα βέβαια. Και όχι, αυτό δε σημαίνει πως θα έβγαινα περιπολίες με αυτοσχέδιο τσεκούρι και θα αποκεφάλιζα αδέσποτα. Α κι επειδή το είδα 2-3 φορές, και ο άνθρωπος ζώο είναι ξέρω 'γω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ειπες αμερική που εκει τα πείραν και τα καθαρισαν όλα σε μια μερα πριν την επίσκευψη ενως συμαντικου προσώπου ( δεν θυμάμε το πρόσωπο αλλα ηταν στη νεα υόρκη πριν 2 χρόνια)στη περιοχη μου ο δημος πάντως δεν κάνει τπτ και ειμαστε μισει ώρα εξω απο τη αθηνα Τέτοια περιστατικά υπάρχουν παντού! Δεν σημαίνει πως έλυσαν το πρόβλημα, αλλά προσπαθούν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:22 ---------- Ό,τι λέει ο freedubus σε γενικές γραμμές. Δεν έχω απειληθεί ποτέ από σκύλο (αδέσποτο ή μη) στο παρελθόν πέρα από ελάχιστες φορές που χρειάστηκε να τρέξω. Αν όμως τύχει κάνα άγριο σκηνικό δε νομίζω πως θα δίσταζα να χώσω καμία, αν προλάβαινα βέβαια. Και όχι, αυτό δε σημαίνει πως θα έβγαινα περιπολίες με αυτοσχέδιο τσεκούρι και θα αποκεφάλιζα αδέσποτα. Α κι επειδή το είδα 2-3 φορές, και ο άνθρωπος ζώο είναι ξέρω 'γω. Μα αυτό λέμε όλοι! Αν σου επιτεθεί, προφανώς και θα κάνεις ότι μπορείς για να σωθείς, δεν θα πεις "α είμαι φιλόζωος και θα κάτσω να με ξεσκίσει!". Το να πάρεις όμως μετά σβάρνα τις γειτονιές και να μοιράζεις φόλες, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό!
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ειπες αμερική που εκει τα πείραν και τα καθαρισαν όλα σε μια μερα πριν την επίσκευψη ενως συμαντικου προσώπου ( δεν θυμάμε το πρόσωπο αλλα ηταν στη νεα υόρκη πριν 2 χρόνια)στη περιοχη μου ο δημος πάντως δεν κάνει τπτ και ειμαστε μισει ώρα εξω απο τη αθηνα Βάλε ένα ορθογραφικό έλεγχο και συ. Μισεί ώρα? ΡΛΥ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Βάλε ένα ορθογραφικό έλεγχο και συ. στου κουφού την πόρτα, πάρτην και φύγε...
klainmaingr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9C-ralldQ54 Offtopic: Απο χθές που το είδα έχω σκαλώσει.. Έχει παίξει ΑΠΕΙΡΑ repeat και έχει σκαλώσει στο μυαλό μου... Είχα δει την ταινία παλιότερα αλλα ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία... ΑΠΕΙΡΑ repeat... Καταπληκτικά ταιριαστή απάντηση.. Epic.
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/04/blog-post_22.html μια ενδιαφερουσα αποψη
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό το τιποτάκι του μπλογκ όσο πάει γίνεται και πιο σιχαμερό. Κυρίως επειδή αυτοανακηρύσσεται κριτής όλο και σε ευρύτερο φάσμα θεματολογίας. Τέσπα, ο πρώτος ή ο τελευταίος καθυστερημένος είναι.
Höfdingadrapa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Έχει ένα δίκιο ο τυπάς πάντως...και τον δικαιολογώ επειδή όπως σωστά είπε έχουμε να κάνουμε με πεζοναύτες. Δηλαδή "I'm a bald son of a bitch without hair''...φάση. =ρ
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 που σε εθιξε προσωπικα? Στη νοημοσύνη μου. Όπως έχω ξαναναφέρει για το ζήτημα, ίσως και σε αυτό το thread, η ύπαρξη "σημαντικότερων προβλημάτων" είναι απλώς μια κουτσή δικαιολογία για να χαριεντίζονται οι ευνούχοι και οι απαθείς. Για ΚΑΘΕ ΤΙ κακό που συμβαίνει στον κόσμο, εγώ θα σου βρω ένα χειρότερο. "Βασανιστές γατών" ναι αλλά πόσες γυναίκες βιάζονται ετησίως στη Γαλλία; Πολλές, αλλά πόσα ΠΑΙΔΑΚΙΑ κακοποιούνται στην Ιταλία; Τόσα, αλλά πόσα παιδάκια ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στη Σομαλία; Πάρα πολλά, αλλά το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ; Στην τελική, ποιο το κωλοσκεπτικό, "μαλακία αλλά υπάρχουν και χειρότερα και χειρότερα και χειρότερα" μέχρι τα χειρότερα να είναι τόσο κακά ώστε να μην είναι στο χέρι μας και να μην έχουμε τύψεις; Να πεθάνετε όλοι ρε και να σας ταΐσουμε σε τετράποδα. Μόνο για σκυλοτροφή Β κατηγορίας κάνετε.
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη ρε συ (μότζο)- τζοτζο αλλά όλο μαλακίες γράφει ο τύπος. (τουλάχιστον σε αυτό το θέμα γιατί δεν έχω διαβάσει όλο το μπλογκ του) Λέει: Και τι χόρτο καπνίζουν αυτοί που γράφουν τα σχόλια από κάτω; "Πούστη, πρέπει να πεθάνεις" και το δικαιολογεί ως: Προς τι το σοκ ρε παιδιά; Ο τύπος δε δουλέυει στη βιομηχανία παγωτού φράουλας, ούτε στο εργοστάσιο λούτρινων αρκουδιών. Είναι πεζοναύτης εν καιρώ πολέμου. Δηλαδή το ότι αυτός έχει εκπαιδευθεί έτσι ώστε να έχει φτάσει σε ένα σημείο να μην νιώθει, κάνει ταυτόχρονα και εμάς αδικαιολόγητους που εκνευριστήκαμε με αυτήν του την κίνηση. Επίσης, μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό ανούσιας βίας και βγάζει το κατα τα άλλα χαριτωμένο διάγραμμα που μας λέει πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εμείς σκάμε για το 1 κουτάβι. Σε περίπτωση δηλαδή που οι επιθέσεις βίας σε σκυλάκια ξαφνικά πληθύνουν τότε είμαστε εντάξει, και μπορούμε άνετα να διαμαρτυρηθούμε? Δεν μπορείς να μπερδεύεις 2 πράγματα άσχετα μεταξύ τους μόνο και μόνο επειδή το δεύτερο είναι πολύ πιο τραγικό. Αν ήταν έτσι θα κάναμε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ και θα λέγαμε: ''Έλα ρε μαλάκα μην σκας, δεν βλέπεις τι γίνεται στον κόσμο? Σιγά τι έκανα, την μάνα σου σκότωσα. Στην Αφρική τα παιδιά χάνουν τις μανάδες του κάθε μέρα.'' Anyway, έτσι κι αλλιώς όπως φαίνεται και απο την αποκορυφωτική κατάληξη του ''άρθρου'' του: ''Μισώ τους φιλόζωους.'' προφανώς και θέλει να προκαλέσει για να διαβαστεί και το μπλόγκ του. Όπως είχε πει και ο Osvar Wilde σε ένα παλιότερο του ποστ εδώ μέσα: Υπάρχει ένα πράγμα χειρότερο απο το να μιλάνε για σένα, και αυτό είναι το να μη μιλάνε. Εδιτ: ... Σταμάτω μωρε μαλάκα να γράψει και κανένας άλλος τίποτα. P.S: Την ανεκδοτάρα που έγραψα την διάβασες? Ήθελα να στην κάνω σπέσιαλ αφιέρωση.
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορείς να μπερδεύεις 2 πράγματα άσχετα μεταξύ τους μόνο και μόνο επειδή το δεύτερο είναι πολύ πιο τραγικό. Αν ήταν έτσι θα κάναμε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ και θα λέγαμε: ''Έλα ρε μαλάκα μην σκας, δεν βλέπεις τι γίνεται στον κόσμο? Σιγά τι έκανα, την μάνα σου σκότωσα. Στην Αφρική τα παιδιά χάνουν τις μανάδες του κάθε μέρα.'' . και - Ο σέλλερζ το έθεσε πολύ σαφέστερα από μένα (με έχουν κεράσει κάτι ρετσίνες και ούζα).
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 γνωμη μου ειναι,ευτυχως συμφωνουμε,οτι υπαρχουν και χειροτερα. Οταν λοιπον στρουθοκαμηλιζουμε και εξαντλουμε την φιλευσπλαχνια μας σε τετοιες αντιδρασεις,τοτε γινομαστε απαθεις γνωμη μου ετσι δεν χρειαζεται να τη ασπαστει κανεις. αμα δεις τι εχουν οι φθηνες σκυλοτροφες θα φριξεις http://www.dogfoodproject.com/index.php?page=badingredients
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Έχω φάει φτηνή γατοτροφή και μου αρκεί που ήταν νόστιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.