pournaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 To καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αν σας επιτεθεί σκύλος είναι ή να του σκάσετε μπουκέτο/κλωτσιά στο κεφάλι ή να πέσετε μπρούμιτα με τα χέρια στο κεφάλι και να κάνετε τη προσευχή σας, ή οκ να τρέξετε, εγώ δε ψήνομαι. Επίσης ο billdanos λέει κουταμάρες. Αν σε πλησιασει σκυλι με επιθετικη διαθεση, απλα εισαι ετοιμος για μαχη. Τουτεστιν αποκτας επιθετικοτητα ως συναισθημα αρχικα το οποιο δεν εξωτερικευεις προκλητικα. Απλα εισαι σε ετοιμοτητα για χοντρο τσαμπουκα. Ο κοπρος θα το αντιληφθει και ενδεχομενως να μην επιτεθει.Σε μερικες περιπτωσεις αν ο σκυλος δειχνει αγριος αλλα διστακτικος καπως στο να επιτεθει, πιανουν και εκφοβισμοι τυπου να χτυπησεις αποτομα το ποδι κατω, να κινηθεις επιθετικα εναντιον του κλπ. Αν αντιληφθει οτι φοβασαι, απλα εχεις τελειωσει, θα επιτεθει 100% και με αγριοτητα. Αυτα πειτε τα σε ενα αγορακι - κοριτσακι 10-15 ετων, και αν δεν τα κανουν, και κανουν το λαθος και τρεξουν, βαλτε τους και χερι απο πανω... Κι οταν γυρισει ματωμενο σπιτι, καντε μαθημα ευπρεπειας και αγαπης προς τα ζωα στον μπαμπα... Μη συγκρινετε και μη βαζετε στην ιδια μοιρα, εναν τυπο που πυροβολει, η κανει οτιδηποτε αλλο χειροτερο σε ενα ζωο, απο καποιον που βαζει φολα. Σιγουρα ειναι το ιδιο θανατηφορο δε λεω, αλλα παντα ο δευτερος για να βαλει φολα τον εχει ωθησει καποια κατασταση, ακομη και το να μην τον αφηνει να κοιμηθει τα βραδια, ενα καημενο σκυλι απεναντι του.Παντα ομως θα εχει λογο ετσι στα ξεκουδουνα κανενας δεν ξυπνησε και χωρις να τον ενοχλησει καποιο ζωο (αθελητα εστω), ειπε "ας πεταχτω να βαλω 2-3 φολες μεχρι να γινει ο καφες". Ο πρωτος ομως μπορει καλλιστα να πυροβολησει ενα ζωο, απλα και μονο γιατι περναγε απο μπροστα του και τυχαινε να μη βρισκει αλλο στοχο. Δε συγκρινονται αυτα τα δυο.
freedubus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά όσα λέτε αλλά είναι μοναδικό το φήλινγκ να ποδηλατείς αμέριμνος σε αγνούς χωματόδρομους και να σε παίρνουν στο κυνήγι αγριόσκυλα μεγέθους μωρού αρκούδας χωρίς ουτεκάν να γαβγίσουν προειδοποιητικά για να σου δώσουν χρόνο να σκεφτείς, παρά μόνο ακούς ένα γρύλισμα και το βλέπεις δίπλα σου με τα δόντια ξεγυμνωμένα να σημαδεύουν τη γάμπα σου. Εγώ σε 2 τέτοιες περιπτώσεις που μου έχουν κάτσει δε μπόρεσα να ελέγξω την έκκριση αδρεναλίνης μου, σόρι, αλλά μούφτασε το σκατό στην κάλτσα, και αυτό που έκανα ήταν καθαρή αυτοσυντήρηση: την πρώτη (αφελής άμαθος γαρ) πήγα να ποδηλατήσω πιο γρήγορα μπας και ξεφύγω, αλλά μπά, με δάγκωσε στον αστράγαλο κι έφυγα ματωμένος, τη δεύτερη κατέβηκα και αμύνθηκα με το ποδήλατο, έφυγε ματωμένο το σκυλί. Καθαρή αυτοάμυνα όμως, αντέδρασα όπως και σε οποιαδήποτε περίπτωση που απειλούταν η σωματική μου ακεραιότητα από οποιονδήποτε, δεν ικανοποίησα κάποιο σαδιστικό ένστικτο ούτε μου μεινε ψυχολογικό. Επίσης υπάρχουν και τα στάνταρ αγριόσκυλα "δράκοι" που τη στήνουν σε συγκεκριμένα μέρη σαν τους ληστές. Μιλάμε πάντα για επαρχία εξτρίμ σκηνικά. Θυμάμαι κάποτε ένα άσπρο τεράστιο πανάγριο τσομπανόσκυλο που παραμόνευε σε μια στροφή και πεταγόταν ξαφνικά μέσα απ' το χωράφι και όρμαγε στους πάντες. Ειδικά ποδηλάτες και πεζοί την είχαν βάψει, αλλά και 2τροχα την πατούσαν γιατί ήταν στροφή και αναγκαστικά έκοβαν. Το ήξερα και δεν περνούσα από εκει, αλλά είχε ξεσκίσει αρκετούς. Τελικά κάποιος το σκότωσε με φόλα νομίζω δε θυμάμαι, κάποιος αγανακτισμένος ή μπορεί και απ' το Δήμο. Αλλη μια φορά ήμουν με ένα παπί 50άρι κλασμένος βράδι και με είχε πάρει στο κυνήγι ένα νταμάρι ροτβάιλερ (ανάλογη περίπτωση με το προηγούμενο όπως έμαθα μετά), στα βουβά μάλιστα. Απλά είδα το χριστό φαντάρο, κατέβασα πρώτη και παρόλο που ένιωθα την λαχανιασμένη ανάσα του "τέρατος" στο ζβέρκο μου, ευτυχώς τελικά το παπί αποδείχτηκε πιο γρήγορο. Δεν ένιωσα όμως την ανάγκη να γυρίσω την άλλη μέρα να του σπάσω το κεφάλι ή να το φολιάσω. 'Εχει τύχει επίσης να περπατάω μόνος νύχτα στην κρακοβία και να με ακολουθεί για ώρα αγέλη 10-15 αδέσποτων, αλλά ούτε με πείραξαν ούτε τα πείραξα (παρόλο που είμαι σίγουρος οτι μύριζαν το χεσμένο μου σώβρακο, παίζει και να το διασκέδαζαν) . Γενικά πολλές περιπτώσεις, παλιοζωή τι να λέμε τώρα...man bites man, dog eats dog, man bites dog, dog bites man..
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε πουρνάρας μαζί σου είμαστε. Τώρα να βγαίνει ο άλλος και να λέει ''να μείνει ορφανό το κοριτσάκι'' για ένα σκυλί να πούμε και μάλιστα που του επιτέθηκε, ε οκ ή φόλα ή ένα τηλέφωνο σε κάποιον να το μαζέψει.
TeZaS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι ανάλογα στο άτομο αν θα φοβάτε τα αδέσποτα.... Γενικά τα αδέσποτα είναι πιο άγρια, λόγο του οτι δεν έχουν νιώσει την φροντίδα του ανθρώπου.... Μου έχει τύχει να με δαγκώσει σκύλος και να κάνω και 4 ράμματα ωστόσο δεν έχω πάψει να αγαπώ αυτά τα ζώα τρελά!!! Εδώ στην Χίο που σπουδάζω κυκλοφορούν αρκετά αδέσποτα, είναι ένα αρκετά μεγαλόσωμο σε στυλ λαμπραντορ αλλα σε μαύρο. Το συγκεκριμένο έχει ξεσκιστεί να κυνηγάει τον κόσμο, ωστόσο με εμένα έχει μια διαφορετική σχέση, όποτε με δεί θα λιώσει στο παιχνίδι μπροστά στις καφετέριες, μου δαγκώνει το χέρι πηδάει και γενικά παίζει τρελά. Ήθελα να τον πάρω σπίτι να το κρατήσω αλλα είναι τόσο αλάνι που δεν μαζεύεται. Θέλω να καταλήξω στο οτι είναι και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις ένα σκυλί για το πώς θα αντιδράσει αυτό... Τα περισσότερα αντιδρούν άγρια λόγο του οτι νιώθουν τον φόβο του ανθρώπου και φοβούνται και τα ίδια. Έχει τύχει και εδώ στην Χίο να με κυνηγήσει σκύλος, τον οποίο τελικά δεν μπόρεσα να ηρεμήσω και με δάγκωσε στο πόδι αλλα ήταν μικρό και ίσα που κατάφερε να με γρατζουνίσει.
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ...έχει ξεσκιστεί να κυνηγάει τον κόσμο, ωστόσο με εμένα έχει μια διαφορετική σχέση αλλά μπά, με δάγκωσε στον αστράγαλο κι έφυγα ματωμένος, τη δεύτερη κατέβηκα και αμύνθηκα με το ποδήλατο, έφυγε ματωμένο το σκυλί. So...dogs DO sense evil. Right? Γουφ...
alex89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Κατά φωνή... http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63240&cid=4 Για αυτόν τον τύπο ας πούμε, μου είναι εντελώς αδύνατον να νιώσω κάτι άσχημο αν ακούσω πως πέθανε, βασανίστηκε, αποκεφαλίστηκε από σκύλο κλπ κλπ κλπ! Έτσι είναι αυτά... Είναι με τα καλά του; Αυτός ο "άνθρωπος" θα θεωρηθεί στο στρατοδικείο ως ένα σώφρων άτομο, έχων σώας τας φρένας που εν βρασμό ψυχής υπέπεσε σε ατόπημα; Αυτός αύριο θα είναι έξω; Αν δεν έχει καμία εσωτερική αναστολή και με τόσο μένος και μίσος σκοτώνει σκυλιά και μάλιστα το ένα μετά το άλλο, ποιος εγγυάται για την ασφάλεια όσων είναι γύρω του αν νευριάσει με κάποιον;
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9C-ralldQ54[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Κατά φωνή... http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63240&cid=4 Για αυτόν τον τύπο ας πούμε, μου είναι εντελώς αδύνατον να νιώσω κάτι άσχημο αν ακούσω πως πέθανε, βασανίστηκε, αποκεφαλίστηκε από σκύλο κλπ κλπ κλπ! Έτσι είναι αυτά... Εδώ είχα "κάνει" στρατό Πράγματι απο την 113 είναι το βιντεάκι αν και στο σημείο που αλλάζει το βίντεο δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πεί ο ποιητής... Δεν νομίζω οτι όποιος το έκανε αυτό το έκανε αυτόνομα. Δεν θυμάμαι να έχω δεί ποτέ σκύλο στο στρατόπεδο. Η 113 χρησιμοποιεί τους ίδιους διαδρόμους με το πολιτικό αεροδρόμιο. Πιθανολογώ πως τα σκυλιά έμπαιναν στον διάδρομο πράγμα το οποίο είναι τραγικά επικίνδυνο για την κίνηση των αεροσκαφών.. Σχετικά μέτρα με κρότους παίρνουν και για τα πουλιά. Φυσικά δεν δικαιολογείται η πράξη του σε καμία περίπτωση. Ας τα μάζευαν.. Αλλα αυτό φαντάζομαι είναι η αιτία για όλο αυτό. Το θετικό για όσους επιθυμούν τιμωρία είναι οτι σίγουρα θα συνταχθεί ΕΔΕ και δεν τους χαρίζουν αυτούς...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ... ε οκ ή φόλα ή ένα τηλέφωνο σε κάποιον να το μαζέψει. Λαμπρά! Το να πετάξεις μια φόλα είναι το ίδιο πράγμα με το να ενημερώσεις κάποια υπηρεσία του δήμου... Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, αισθάνομαι ευτυχισμένος! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:56 ---------- Εδώ είχα "κάνει" στρατό Πράγματι απο την 113 είναι το βιντεάκι αν και στο σημείο που αλλάζει το βίντεο δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πεί ο ποιητής... Δεν νομίζω οτι όποιος το έκανε αυτό το έκανε αυτόνομα. Δεν θυμάμαι να έχω δεί ποτέ σκύλο στο στρατόπεδο. Η 113 χρησιμοποιεί τους ίδιους διαδρόμους με το πολιτικό αεροδρόμιο. Πιθανολογώ πως τα σκυλιά έμπαιναν στον διάδρομο πράγμα το οποίο είναι τραγικά επικίνδυνο για την κίνηση των αεροσκαφών.. Σχετικά μέτρα με κρότους παίρνουν και για τα πουλιά. Φυσικά δεν δικαιολογείται η πράξη του σε καμία περίπτωση. Ας τα μάζευαν.. Αλλα αυτό φαντάζομαι είναι η αιτία για όλο αυτό. Το θετικό για όσους επιθυμούν τιμωρία είναι οτι σίγουρα θα συνταχθεί ΕΔΕ και δεν τους χαρίζουν αυτούς... Και στα Μέγαρα έμπαιναν σκυλιά (και διάφορα άλλα ζωάκια, μικρά και μεγάλα...) στην πίστα αλλά δεν τα πυροβολούσαμε! Είχαμε βέβαια άλλα μοσχαράκια που πετούσαν φόλες που και που, αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε (ευτυχώς είχαμε και κτηνίατρο στο λόχο και σώζαμε και κανένα...).
pournaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Λαμπρά! Το να πετάξεις μια φόλα είναι το ίδιο πράγμα με το να ενημερώσεις κάποια υπηρεσία του δήμου... Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, αισθάνομαι ευτυχισμένος! Δεν ειναι ολη η ελλαδα Αθηνα. Ελα στην επαρχια και ειδικα στα χωρια, και πες αυτο με την υπηρεσια του δημου σε κανενα εδω γυρω. Α μετα πες τους και αυτο με τον Τοτο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ειναι ολη η ελλαδα Αθηνα. Ελα στην επαρχια και ειδικα στα χωρια, και πες αυτο με την υπηρεσια του δημου σε κανενα εδω γυρω. Α μετα πες τους και αυτο με τον Τοτο... Αυτές οι δικαιολογίες είναι πλεον αστείες! Βγείτε στο δρόμο τότε με τα δίκανα και ρίξτε σε όποιον θεωρείτε ύποπτο μιας και η αστυνομία δεν φτάνει εκεί...
pournaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτές οι δικαιολογίες είναι πλεον αστείες! Βγείτε στο δρόμο τότε με τα δίκανα και ρίξτε σε όποιον θεωρείτε ύποπτο μιας και η αστυνομία δεν φτάνει εκεί... Δε διαφωνησα στο τι ειναι σωστο, αλλα για πεταξου εσυ και ρωτα "που ειναι ρε παιδια η υπηρεσια του δημου για αυτο το πραγμα" για να δουμε τι απαντηση θα λαβεις... Η πραγματικοτητα δεν ειναι δικαιολογια, ειναι απλα πραγματικοτητα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Η πραγματικοτητα δεν ειναι δικαιολογια, ειναι απλα πραγματικοτητα. Ούτε το να ρίξεις φόλες επείδή δεν μπορείς να κοιμηθείς από το γαύγισμα είναι δικαιολογία...
kage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 απολιτιστοι,αξεστοι,αγραμματοι και κοτουλες... και αυτοι που τα παρατανε στον δρομο κ αυτοι που τα βασανιζουν μακαρι να υπηρχαν λεφτα στην Ελλαδα για να εφτιαχαν κ αστυνομια ζωων οπως αυτη που βλεπουμε στο animal planet στην αμερικη
nickarmy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ειπες αμερική που εκει τα πείραν και τα καθαρισαν όλα σε μια μερα πριν την επίσκευψη ενως συμαντικου προσώπου ( δεν θυμάμε το πρόσωπο αλλα ηταν στη νεα υόρκη πριν 2 χρόνια) στη περιοχη μου ο δημος πάντως δεν κάνει τπτ και ειμαστε μισει ώρα εξω απο τη αθηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.