Dakonblackblade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Όλα ρόδινα τα βλέπεις. Σε επαρχία φαντάσου 10 σκυλιά το βράδυ και σένα να προσπαθείς να γυρίσεις σπίτι σου. Σε ποια φορά που θα σε κυνηγάνε θα αντιδράσεις? Στο εξοχικό μου έχει συμβεί. Και στην Ξάνθη ουκ ολίγες φορές. Και δεν χρειάζεται να γίνει 10φορές σε 1. Και 1 σε δεκα άτομα το ίδιο είναι. Δηλαδή αν σε κυνηγαγε καμμιά συμμορία τι θα έπρεπε να γίνει? Να τους βάλεις φαγάκι και νερό?
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Όλα ρόδινα τα βλέπεις. Σε επαρχία φαντάσου 10 σκυλιά το βράδυ και σένα να προσπαθείς να γυρίσεις σπίτι σου. Σε ποια φορά που θα σε κυνηγάνε θα αντιδράσεις? Παραθεριζω τα καλοκαιρια σε μερος οπου κυκλοφορουν ανα διαστηματα αγελες 10+ σκυλων και τις περισσοτερες φορες που γυριζω το βραδυ ειτε αδιαφορουν, ειτε με ακολουθουν μεχρι να μπω σπιτι μου. Πως το εξηγεις?
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό δηλαδή είναι επιχείρημα τώρα? Και μ΄να δε με έχουν κλέψει ως τώρα άρα δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τίποτα για τους κλέφτες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή αν σε κυνηγαγε καμμιά συμμορία τι θα έπρεπε να γίνει? Να τους βάλεις φαγάκι και νερό? Το τι θα κανεις την ώρα που σε κυνηγάνε ή μετά αν θα γλιτώσεις, εξαρτάται από το IQ, και την παιδεία σου! Απλά το μόνο που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι πως ότι και αν κάνεις, θα υπάρξουν οι ανάλογες συνέπειες! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ---------- Παραθεριζω τα καλοκαιρια σε μερος οπου κυκλοφορουν ανα διαστηματα αγελες 10+ σκυλων και τις περισσοτερες φορες που γυριζω το βραδυ ειτε αδιαφορουν, ειτε με ακολουθουν μεχρι να μπω σπιτι μου. Πως το εξηγεις? Περίεργο... Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις σου κόβουν χέρια, πόδια και γενικώς ο',τι προεξέχει!
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό δηλαδή είναι επιχείρημα τώρα? Και μ΄να δε με έχουν κλέψει ως τώρα άρα δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τίποτα για τους κλέφτες Ισως δεν ηταν 100% επιχειρημα, ηθελα να πω πως αν αδιαφορησεις και δεν κανεις σαν παρανοικος οταν τα δεις (απευθυνομαι γενικα), κατα πασα πιθανοτητα θα αδιαφορησουν. Αν δεν εχουν λογο να επιτεθουν δεν θα το κανουν. Αν ξερεις πως να φερθεις αν το κανουν, θα σταματησουν την επιθεση. Κοιτα οσον αφορα τους κλεφτες, ή τις συμμοριες δεν υποστηριζω πως πρεπει να θανατωθουν, οποτε γιατι να το κανω για τα ζωα?
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τι πιστεύω. Όσο χώρο δώσεις στην φύση αυτή θα τον πάρει. Όσο συντηρείς αδέσποτα και δεν τα στειρώνεις απλα θα πολλαπλασιάζονται. Όσο γίνεται εμπόριο με το κιλό και δνε αγοράζονται , θα πληθαίνουν στους δρόμους. Αλλά άλλο να αγαπάς το ζώο και άλλο να φτάνεις στο άλλο άκρο. Δεν είμαι υπέρ της φόλας ούτε του βασανισμού αλλά πρέπει να γίνεται κανείς και δικηγόρος του διαβόλου. Και τι πρέπει να κάνεις αν σου επιτεθεί αγέλη?
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ τι πιστεύω. Όσο χώρο δώσεις στην φύση αυτή θα τον πάρει. Όσο συντηρείς αδέσποτα και δεν τα στειρώνεις απλα θα πολλαπλασιάζονται. Όσο γίνεται εμπόριο με το κιλό και δνε αγοράζονται , θα πληθαίνουν στους δρόμους. Αλλά άλλο να αγαπάς το ζώο και άλλο να φτάνεις στο άλλο άκρο. Δεν είμαι υπέρ της φόλας ούτε του βασανισμού αλλά πρέπει να γίνεται κανείς και δικηγόρος του διαβόλου. Και τι πρέπει να κάνεις αν σου επιτεθεί αγέλη? Οσον αφορα την στειρωση των αδεσποτων 100% μαζι σου. Οσον αφορα την μη συντηρηση τους, απλα θα διαφωνησω. Αν σου επιτεθει αγελη και αισθανθεις πραγματικη απειλη πεσε κατω και κουλουριασου. Θα σε μυρισουν, θα σε βαρεθουν, θα φυγουν. Στην ακραια περιπτωση που σου επιτεθουν δηλαδη απλα επειδη σε ειδαν. ΕΝΤΙΤ: Και επειδη ανεφερες το θεμα της ανεξελεγκτης αγορας κατοικιδιων, να προσθεσω πως συμφωνω επισης. Αλλα δεν θα κατηγορησω το σκυλο επειδη αγοραστηκε απο ηλιθιο και ανευθυνο ιδιοκτητη που τον παρατησε "πολυ μακρια για να βρει τον δρομο επιστροφης" (sic), αλλα τον ανθρωπο για την ανευθυνοτητα του. Οποτε θεωρω λογικοτατο να πληρωσει ο τελευταιος το τιμημα αυτης της πραξης, παρα να σκοτωσουμε το αδεσποτο που βρεθηκε στο λαθος Πετ Σοπ την λαθος στιγμη. Περίεργο... Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις σου κόβουν χέρια, πόδια και γενικώς ο',τι προεξέχει! Ναι ναι! Και μετα σε αφηνουν αιμοφυρτο με ενα σημειωμα που λεει "See what happens when you don't feed us when we ask you to?" LOL
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Επισης, ποσες επιθεσεις αγελης εχεις ακουσει σε μερη οπου ποδηλατουν αθωα κοριτσακια? Για αθωα κοριτσακια δεν ξερω αλλα για αθωο Βαλσαμομενο και ξερω και εχω ζησει. Οχι απλα τρεξιμο, δεν μπορεις να φανταστεις !!! Tip: Τα σκυλια δεν ανεβαινουν στα δεντρα.
giorgos147 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Κάποτε, στη Πέμπτη δημοτικού, μας έλεγε ο δάσκαλος, οτι τα σκυλιά αν τα φοβάσαι σε... Μυρίζουν. Βγάζεις λέει μια ουσία όταν φοβάσαι, και το καταλαβαίνουν τα σκυλιά-οτι τα φοβάσαι-. Τι έλεγε ο άνθρωπος;
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αδρεναλίνη λέγεται και στέκει. Το πρόβλημα είναι πως δεν το αντιλαμβάνονται ως φόβο αλλά ως επιθετικότητα (η αδρεναλίνη σε αυτά είναι συνυφασμένη με το κυνηγετικό ένστικτο). Το καλό είναι πως όταν σκάσει διαρρήκτης, όχι μόνο θα τον μυρίσουν αλλά το γεγονός πως και εσύ θα έχεις τρομάξει και θα μυρίζεις αδρεναλίνη, θα δώσει στο λοσκύ να καταλάβει πως ο τυπάκος αποτελεί κοινό κίνδυνο -και ο θεός μαζί του.
giorgos147 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αδρεναλίνη λέγεται και στέκει. Το πρόβλημα είναι πως δεν το αντιλαμβάνονται ως φόβο αλλά ως επιθετικότητα (η αδρεναλίνη σε αυτά είναι συνυφασμένη με το κυνηγετικό ένστικτο).Το καλό είναι πως όταν σκάσει διαρρήκτης, όχι μόνο θα τον μυρίσουν αλλά το γεγονός πως και εσύ θα έχεις τρομάξει και θα μυρίζεις αδρεναλίνη, θα δώσει στο λοσκύ να καταλάβει πως ο τυπάκος αποτελεί κοινό κίνδυνο -και ο θεός μαζί του. Μόλις συμπάθησα ακόμα πιο πολύ τα σκυλιά.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, οταν δειτε 15 σκυλια να ερχονται πανω σας το τελευταιο που θα σας νοιαζει ειναι αν θα χυσετε ανδρεναλινη.
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μου έχει συμβεί, πέρα από τραμπουκισμούς και νταηλίκι, δε μου έκαναν τίποτα. Είχα τη σοφία να μην τρέξω και να μη σταματήσω, απλώς συνέχισα να περπατάω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αν σε πλησιασει σκυλι με επιθετικη διαθεση, απλα εισαι ετοιμος για μαχη. Τουτεστιν αποκτας επιθετικοτητα ως συναισθημα αρχικα το οποιο δεν εξωτερικευεις προκλητικα. Απλα εισαι σε ετοιμοτητα για χοντρο τσαμπουκα. Ο κοπρος θα το αντιληφθει και ενδεχομενως να μην επιτεθει. Σε μερικες περιπτωσεις αν ο σκυλος δειχνει αγριος αλλα διστακτικος καπως στο να επιτεθει, πιανουν και εκφοβισμοι τυπου να χτυπησεις αποτομα το ποδι κατω, να κινηθεις επιθετικα εναντιον του κλπ. Αν αντιληφθει οτι φοβασαι, απλα εχεις τελειωσει, θα επιτεθει 100% και με αγριοτητα.
freedubus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Τα έχεις εφαρμόσει στην πράξη όλα αυτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.