aris21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 ξαφνικα στην εκκινηση μου ζηταει username kai password ενω δεν ειχα βαλει.εκανα boot με το hirens bootcd αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω για να σβησω τον κωδικο...καμια ιδεα?
pisio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Στην πρώτη σελίδα που λέει 1. Disk Partitions Tools... 2. Disk Clone Tools.. εσύ θα πατήσεις 9. Next... ώστε να πας στην επόμενη σελίδα και θα διαλέξεις το 4. Password & Registry Tools... στην επόμενη σελίδα θα διαλέξεις το 1. Active Password Changer μετά την επιλογή 2. Search for MS SAM Database(s) και τέλος διαλέγεις τον user που θές και του αλλάζεις των κωδικό
aris21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Στην πρώτη σελίδα που λέει 1. Disk Partitions Tools... 2. Disk Clone Tools.. εσύ θα πατήσεις 9. Next... ώστε να πας στην επόμενη σελίδα και θα διαλέξεις το 4. Password & Registry Tools... στην επόμενη σελίδα θα διαλέξεις το 1. Active Password Changer μετά την επιλογή 2. Search for MS SAM Database(s) και τέλος διαλέγεις τον user που θές και του αλλάζεις των κωδικό ευχαριστω..το εκανα αλλα τιποτα..και παλι μου ζηταει κωδικο για να μπω.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:46 ---------- δοκιμασα και το xp-vista pass reset,τιποτα και με αυτο..
100 010 00 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μπες σε safe mode σαν administrator και μηδενισε το password.
aris21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μπες σε safe mode σαν administrator και μηδενισε το password. δεν μπαινει ουτε με safe mode.. εκανα format πριν κανα 2 βδομαδες,μηπως εκανα καμια ζημια απο μονος μου?..
100 010 00 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι εννοεις δε μπαινει? δε μποθταρει σε safe mode? Εχει pass και ο αδμιν?
aris21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι εννοεις δε μπαινει? δε μποθταρει σε safe mode? Εχει pass και ο αδμιν? και στο safe mode μου ζηταει pass ενω εγω δεν εχω βαλει πουθενα!δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..
aris21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 ξερει κανεις μεσα στο hirens bootcd που μπορω να βρω το antivirus???
nickarmy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 μου φαινεται πως δεν τρεχουν τα antivarious απο το hiresboot υπάρχει ενα προγραμμα που με αυτο βλεπεις το κωδικο και βαζεις νεο αλλα δεν θυυμάμε όνμα τώρα
aris21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 μου φαινεται πως δεν τρεχουν τα antivarious απο το hiresbootυπάρχει ενα προγραμμα που με αυτο βλεπεις το κωδικο και βαζεις νεο αλλα δεν θυυμάμε όνμα τώρα το θεμα ειναι οτι εγω δεν εβαλα κωδικο..γιαυτο σκεφτομαι μηπως ειναι ιος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.