Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο Χάρισον Φορντ στη Γαλλική Le Figaro, είναι έτοιμος να υποδυθεί για 5η φορά το διάσημο αρχαιολόγο. Εξέλιξη η οποία δεν είναι απαραιτήτως θετική για την υστεροφημία της σειράς, αλλά πάντως έχει ενδιαφέρον. Η συνέντευξη εδώ, για τους Γαλλομαθείς, ενώ ένα πολύ σύντομο ρεζουμέ στα Αγγλικά υπάρχει (μεταξύ άλλων sites που αναδημοσιεύουν την είδηση) εδώ.
Hal9000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τον εφιάλτη του 4 θα κάνουμε καιρό να τον ξεχάσουμε [ame]http://www.southparkstudios.com/clips/187266[/ame]
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τον εφιάλτη του 4 θα κάνουμε καιρό να τον ξεχάσουμε ..γι αυτο και δεν το ειδαμε ακομα
antreas18 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω το ειδα ομως...αλλα το εχω ηδη ξεχασει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν πολύ καλή, νομίζω. Επίσης, έχω την υποψία (ενδεχομένως να οφείλεται σε wishful thinking) ότι ο τρόπος που σχολιάζει το ζήτημα του σεναρίου ο Φορντ θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως έμεση σπόντα για το σενάριο της προηγούμενης ταινίας.
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, γιατί μου το κάνετε αυτό. Δεν υπήρξε 4. Απλά δεν (x3). Και μετά όλα ήταν εντάξει. Κορυφαίο το clip από το South Park, παρεμπιπτόντως. No I'm not a kiss-ass.
Hal9000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν πολύ καλή, νομίζω. Επίσης, έχω την υποψία (ενδεχομένως να οφείλεται σε wishful thinking) ότι ο τρόπος που σχολιάζει το ζήτημα του σεναρίου ο Φορντ θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως έμεση σπόντα για το σενάριο της προηγούμενης ταινίας. Τα ίδια έλεγε όταν υπήρξαν οι πρώτες φήμες για το 4. Θυμάμαι κιόλας το πόσο το "έψαχναν" το σενάριο οι Lucas και Spielberg, έχοντας απορρίψει ήδη 2 πριν καταλήξουν στο τελικό. Νομίζω το ένα ήταν του Darabond και το άλλο του Shyamalan.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 έτσι έτσι ξεζουμίστε την αγελάδα! (ρε παιδιά όχι engreek στον τίτλο )
manost Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και χρονολογικά δεν γίνεται αυτό που εύχομαι, ο μόνος λόγος για να θέλω να γυριστεί και 5η ταινία είναι αν έχει σαν θέμα το Fate of Atlantis, από το γνωστό adventure game. Αν όχι, θα περιμένουμε τους κριτικούς (την 4η την έθαψαν και είχαν δίκαιο) και αν είναι θετικές, τότε βλέπουμε.
polakis21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλουμε το fate of Atlantis τώραααααα!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.