tsihlini Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 αν δεν βαλουν διαφημισεις πως θα βγαλουν τα εξοδα συντηρησης?? καλα κανουν κι ειναι και ωραια διαφημιση
Vincanity Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 τοσο bandwidth κοστίζει...καλα κάνουν...άσε που δεν ενοχλει
nurse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι εάν θα βάλουν διαφημίσεις ή όχι. Εάν θέλουμε να συντηρείται κάτι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να χρηματοδοτείται.... Το θέμα είναι μας αρέσει όπως είναι; Δεν ξέρω που θα έπρεπε να απευθυνθώ για να προτείνω μια δημοσκόπηση.... (από αυτές που έχει εδώ το insomnia). Φυσικά χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για τους διαχειριστές και ιδιοκτήτες του insomnia. Το αν μας αρέσει ή όχι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Επίσης η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ σημαντική. Όσο περνάνε οι ημέρες συνηθίζεις κάτι...
aragorn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το αν αρέσει σαφώς και μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο κουβέντας φαντάζομαι. Εμένα οι διαφημίσεις που "μπερδεύονται" στο design των σελίδων χωρίς να είναι σε "χρηστικό" χώρο, όπως η συγκεκριμένη, μου αρέσουν.
Tigran Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι από τις πιο έξυπνες και όμορφες διαφημίσεις που έχω δει σε ιστοσελίδα! Αφήστε την γκρίνια και μην χώνεστε στις υποθέσεις των άλλων.
nurse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ποια γκρίνια βρε παιδιά.;;;;; Από τα 50 ποστ πόσα είναι αυτά που γκρινιάζουν, συγκριτικά με αυτά που απλά λένε τη γνώμη τους; Προσωπικά επικροτώ το θάρρος της άποψης του καθενός είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Ας σταματήσει αυτό περί γκρίνιας γιατί μοιάζει με γλύψιμο.. Προφανώς η φράση "μη χώνεστε στις υποθέσεις των άλλων" αναφέρεται στους spammers.!.????
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Απο την στιγμή που δεν πληρώνουμε, δεν έχουμε το δικαίωμα να λέμε τίποτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:05 ---------- Βάλτε τον Ντούσκο κεντρική σελίδα ΛΕΜΕ! +1 vnssγδησηξσηφσξξφβ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Παντως εμενα μου αρεσε η ιδεα. Εχει και σκιουλα στη διαφημιση ο insomniac Ειναι και αρκετα διακριτικη, καθως βρισκεται μονο στη κεντρικη σελιδα, και ολες οι λεζαντες/κεφαλιδες του φορουμ την υπερκαλυπτουν, οποτε δεν υπαρχει προβλημα λειτουργικοτητας. Μπραβο σ'αυτον που το σκεφτηκε. Για klanies και pordies υπαρχει οντως το adblock plus, το οποιο ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος που χρησιμοποιω firefox.
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ...εγώ απευθύνω ανοιχτή πρόταση στον administrator να σταματήσει να φοράει μαύρα μποξεράκια και ν' αρχίσει να φοράει γκρί
frenzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Απο την στιγμή που δεν πληρώνουμε, δεν έχουμε το δικαίωμα να λέμε τίποτα. Τι εσείς δεν πληρώνετε;
kage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ειμαι σιγουρος θα τους πλησιασαν και διαφοροι βουλευτες για banner...
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 για μπάνερ; Με τη δημοτικότητα που έχει το σάιτ, παίζει και για λίστα να τους πλησίασαν... (γιατί έχω την εντύπωση πως οι διαφημιστές είναι αυτοί που πλησιάζουν; και ότι ακόμα και πίσω από αυτούς βρίσκονται -τουλάχιστον- τα πολιτικά γραφεία πρώτα; )
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Απο την στιγμή που δεν πληρώνουμε, δεν έχουμε το δικαίωμα να λέμε τίποτα.[...] Η γνώμη μας πιστεύω ότι είναι απαραίτητη για το site, εφόσον αυτή είναι στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής. Εξάλλου αυτός νομίζω πως είναι κι ένας λόγος που υπάρχει αυτό το subforum. Να απαιτούμε, δεν έχουμε δικαίωμα ...εγώ απευθύνω ανοιχτή πρόταση στον administrator να σταματήσει να φοράει μαύρα μποξεράκια και ν' αρχίσει να φοράει γκρί Μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω πως γνωρίζεις για τις χρωματικές προτιμήσεις των εσωρούχων του admin αλλά δε θα το κάνω (ευθέως) Προσωπικά, εφόσον δε βαραίνουν αισθητά τη σελίδα και δε σου προκαλούν επιληψία, δε με ενοχλούν οι διαφημίσεις. Εξάλλου... [...] υπαρχει οντως το adblock plus, το οποιο ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος που χρησιμοποιω firefox.
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω πως γνωρίζεις για τις χρωματικές προτιμήσεις των εσωρούχων του admin αλλά δε θα το κάνω (ευθέως) ...αφού λοιπόν το έκανες εμμέσως, να σου απαντήσω κι εγώ : ...το να γνωρίζουμε τί χρώμα βρακί φοράει ο admin μας, δεν είναι δύσκολο, ούτε καν αθέμιτο. ...Το να του ΠΟΥΜΕ όμως τί χρώμα ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ...ΕΙΝΑΙ αθέμιτο, όσο και δύσκολο ...γιούχου! he's back!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.