wgibson Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 τι εγινε με το nfs shift ρε παιδια ??? εριξε λεφτα η ΕΑ στο ινσομνια???
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ απόρησα μόλις το είδα. Ποιος ξέρει.
rafraf24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι επιτάσσει μάλλον η μόδα της εποχής. Όλα τα site να είναι τίγκα στην διαφήμιση. Και την περιήγηση όλο και ποιο δυσάρεστη για τους χρήστες.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά μόνο στην κεντρική σελίδα είναι, οπότε δεν επηρεάζει την πλοήγηση στο forum.
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και είναι μονάχα στην Κεντρική, θα τη χαρακτήριζα και ως "κουραστική". Μη ξεχνάμε, οτι εγώ περνάω όλο το χρόνο στην αρχική κάνοντας refresh
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάλι δεν πατάω ποτέ στην Κεντρική. Τώρα που είδα αυτό εδω το topic το πρόσεξα.
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Κάποιος συντονιστής να μας πει τι παίζει; Με όλο το σεβασμό, αλλά νομίζω έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Που να ξέρουν οι mods, o admin τα κανονίζει αυτά. Προφανώς πληρωσε η ΕΑ Hellas για να διαφημιστεί το προιόν της σε ένα απο τα μεγαλύτερα ελληνικά forums. Πού είναι το παράξενο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι επιτάσσει μάλλον η μόδα της εποχής.Όλα τα site να είναι τίγκα στην διαφήμιση. Και την περιήγηση όλο και ποιο δυσάρεστη για τους χρήστες. Ας μην υπερβάλλουμε, η περιήγηση δεν εμποδίζεται από τη συγκεκριμένη διαφήμιση, η οποία, άλλωστε, βρίσκεται μόνο στην πρώτη σελίδα. Κάποιος συντονιστής να μας πει τι παίζει;Με όλο το σεβασμό, αλλά νομίζω έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε. Τι να γίνεται; Πρώτη διαφήμιση είναι; Τα περί δικαιώματος τα αφήνω ασχολίαστα.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά δεν νομίζω να εμποδίζει κανέναν εν τέλει η συγκεκριμένη διαφήμηση. Ίσα ίσα που είναι ωραίο φόντο, και το NFS επιτέλους έγινε παιχνίδι
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τα περί δικαιώματος τα αφήνω ασχολίαστα. Άποψή σου. Εγώ νομίζω πάλι, ότι υπάρχει το δικαίωμα στους χρήστες να ξέρουν τι συμβαίνει, γιατί χαρίς αυτούς η Insomnia ονομάζεται "κοινότητα".
Evgenios1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 αφου δεν ειναι καποια διαφημιση με κλανιες η boxers παλι καλα
god4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 αφου δεν ειναι καποια διαφημιση με κλανιες η boxers παλι καλα αχαχαχαχαχαχαχ έγραψες όσο για την διαφήμιση μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να χρειάζεται να μας δώσουν λογαριασμό. παντού υπάρχουν διαφημίσεις. άμα σε κάθε καινούρια διαφήμιση ζητούσαμε και τα ρέστα.... σε λίγο θα θέλουμε να μάθουμε και πόσα πήραν... και στην τελική οι χρήστες κάνουν το ινσομνια "κοινότητα-φόρουμ" αλλά και οι διαφημίσεις το κρατάνε ανοιχτό...δε θα είναι και πολλοί αυτοί που θα έκαναν donate στο site.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 αχαχαχαχαχαχαχ έγραψες όσο για την διαφήμιση μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να χρειάζεται να μας δώσουν λογαριασμό. παντού υπάρχουν διαφημίσεις. άμα σε κάθε καινούρια διαφήμιση ζητούσαμε και τα ρέστα.... σε λίγο θα θέλουμε να μάθουμε και πόσα πήραν... και στην τελική οι χρήστες κάνουν το ινσομνια "κοινότητα-φόρουμ" αλλά και οι διαφημίσεις το κρατάνε ανοιχτό...δε θα είναι και πολλοί αυτοί που θα έκαναν donate στο site. Σωστός... Αν και θα προτιμούσα το Forza 3
nurse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ ότι η διαφήμιση είναι πηγή εσόδων και αιτία διατήρησης ορισμένων ιστοτόπων και φόρουμ. Τα μεγάλα φόρουμ χρειάζονται και χρήμα πέρα από τη καλή διάθεση.. Αρκεί αυτό να μην επηρεάζει ή να οδηγεί τις τοποθετήσεις των διαχειριστών και την ελευθερία των συμμετεχόντων. Κάτι που προσωπικά δεν το έχω δει ακόμη στο insomnia. Από αισθητικής απόψεως (υποκειμενική) η συγκεκριμένη διαφήμιση καταλαμβάνει πολύ χώρο και δίνει την αίσθηση ότι μπαίνεις σε παιχνιδο-site. Στην αρχή νόμισα ότι πάτησα κάτι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.