Προς το περιεχόμενο

asus wl-138g v2

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος θα μου λυσει την απορια...πως γινεται στα Linux αυτη η καρτα να πιανει πολλα ασυρματα δικτυα της γειτονιας και στα xp παλευοντας να πιανει 2..! και με το ζορι?

πιστευει κανεις πως αν αλλαχτει η κεραια της θα εχει δυνατοτερο σημα ή ειναι και θεμα ασυρματης καρτας?ειδα οτι εχει εμβελεια 40μ εσωτερικα βαση των χαρακτηριστικων της.

Δημοσ.

α.θεμα drivers ισως.β.και στα windows αμα βαλεις net stumbler θα σου δειξει και αυτα που ισως και ειναι σχεδον μηδεν.ισως αυτα να σου δειχνει και το Linux apo default σαν πιο advance και για αυτο να βλεπεις περισσοτερα.μεγαλυτερη κερεα ειναι λιγο καλυτερο σημα.αυξανεις την ευαισθησια τα db πως το λενε αλλα δεν αυξανει την ισχυ του σηματος

Δημοσ.

τι ειναι το net stumbler που αναφερεις?δεν εχω ιδεα απο αυτα οποτε συγνωμη.

τι θα προτεινες ωστε να πιασω ενα σημα στα xp (δεν φαινεται) αλλα φαινεται στα Linux?παρεπιπτοντως κανω internet connect στα linux αψεγαδιστα.

Δημοσ.

einaι εναπρογραμμα που ψαχνει και βρισκει οτι δικτυο υπαρχει κοντα ακομα και με πολυ χαλια σημα χωρις να σημαινει οτι θα συνδεθεις.στο οτι φενται στο linux δεν σημαινει οτι θα συνδεθεις.σε αφηνει να συνδεθεις η απλα το βρισκει?αλλιως μετα δοκιμασε drivers η αμα ειναι λαπτοπακι πολλες φορες εχει επιλογη που σου λεει ποσο δυνατα να δουλευει η καρτα εναντι του ποσο μπαταρια εχει μεινει.εκει καλο ειναι να μπαινει η καρτα να δουλευει max ασχετα με το ποση μπαταρια εχει.δηλαδη να μην κανει οικονομια στην μπαταρια.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε μου.δουλεψα το προγραμματακι.πολυ καλο θα ελεγα!εν τω μεταξυ ειναι pc και πηρα μεγαλυτερη κεραια και καταφερα να συνδεθω και στο xp,αλλα οχι με τοσο καλο σημα οσο στα linux.ενας φιλος μου ειπε να παρω ενα n+ wireless usb που θα εχει τρελες αποδοσεις.καποια προταση ισως?

Δημοσ.

λογικο μου ακουγεται αλλα πιστευω-ασχετως ρουτερ-οτι με ν+ θα μπορει να εχει μεγαλυτερη εμβελεια στον εντοπισμο δικτυων?!?

Δημοσ.

δεν ξερω στα g δικτυα ποσο πανω θα σου δωσει.δεν ξερω αν θα χρησιμοποιησει ολες τι κερεες για να ψαξει η για να στειλει οταν παιζει g.γιαστι το ποσα θα πιασει εξαρτατε και απο το ποσο δυνατα παιζει το αλλο ρουτερ οχι μονο ποσο δυνατα μπορει να στιλει αυτο.αμφιδρομη ειναι η επικοινωνια.για αυτο σου ειπα οτι βρισκεις ενα δικτυο δεν σημανει οτι μπορεις να συνδεθεις και ας βγαζει παραπανω το linux.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...