Aggelos13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα τσακαλια εδω και 3 μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το ρουτερ Netgear DGN-2000.. στο ρουτερ αυτο συνδεω 2 υπολογιστες.. ενα desktop ενσυρματα και ενα lap top ασυρματα.. τις τελευταιες μερες ομως απο το desktop εχω χαλια ταχυτητα..ενω απο το λαπ τοπ μπαινει σφαιρα.. Εκανα το εξης: εβαλα το παλιο ρουτερ που ειχα και το desktop συνδεοταν και αυτο γρηγορα.. μονο ενσυρματα καθως αυτο το ρουτερ δεν εχει ασυρματο..αλλα κατι ακουσα και για προβληματα στις γραμμες τηλεφωνου της περιοχης αλλα δεν νομιζω να παιζει κανα ρολο αφου στο αλλο ρουτερ ολα πανε κανονικα.. τι λετε να φταιει? ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 αν εφταιγε η γραμμη θα ειχαν το ιδιο προβλημα και τα 2 Pc συν οτι θα εβλεπες μικροτερη ταχυτητα συγχρονισμου.εγω θα περναγα πιο νεους drivers για την καρτα αλλιως θα ριχνα κανα formataki.και κλεισε firewall Κτλ.εκτος αν σκιζεις την γραμμη με το laptop Και μετα δεν μενει τιποτα για το desktop
Aggelos13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 εκανα φορματ αλλα το προβλημα παρεμεινε.. δεν νομιζω να φταιει καμια καρτα γιατι με το αλλο ρουτερ πηγαινε κανονικα.. εστειλα το ρουτερ ομως στο σερβις να δω τι θα μου πουν
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 eprepe να δοκιμασεις το λαπτοπ με καλωδιο για να δεις τι γινετε.αμα το λαπτοπ επαιζε οκ με καλωδιο τοτε κατι με το Pc.
Aggelos13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 μου το αντικατεστησαν το ρουτερ με ενα αλλο.. ιδιο μοντελο ομως και ολα δουλευουν ρολοι..
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 μια χαρα.αφουν στο αλλαξαν ολα οκ.απλα προσπαθησε παντα να εξαντλεις τα παντα απο σενα διοτι με τα καταστηματα κτλ αντε να αποδειξεις.δηλαδη εφοσον wireless κατεβαζε καλα και οχι Me ethernet θα μπορουσεςνα δοκιμαζες το laptop me ethernet να δεις πωςπαει εφοσον ηξερες οτι με wireless ειναι μια χαρα.γενικα το λεω.με σωστο συνδυασμο και δοκιμες εξαντλεις τα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.