tempo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπέρα, νέος στο linux και συνεχίζω τις ερωτήσεις.....όσο βρίσκω στο Linux προγράμματα απαραίτητα σε εμένα τόσο περνάω απο τα win στο linux. ψάχνω για ένα πρόγραμμα για την αποστολή/λήψη/διαχείριση των email μου. Απαραίτητο να υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς. Για παράδειγμα έχω λογαριασμούς hotmail, gmail κλπ. Ποιό μου προτείνετε; κάπου διάβασα για thunderbird αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχουν άλλες προτάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Thunderbird και Evolution είναι καλές επιλογές για mail client με GUI. Το mutt είναι μιά ακόμη καλύτερη επιλογή αλλά είναι console based. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Χρησιμοποιώ Thunderbird εδώ και ένα χρόνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος Οπότε +1 απο μένα για Thunderbird Δές και έναν οδηγό σεταρίσματος του Thunderbird Howto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το προβλημα δεν ειναι τοσο το να υποστηριζει το προγραμμα τους πολλους λογαριασμους email, σχεδον ολα το κανουν. Το προβλημα ειναι ο εκαστοτε email provider να εχει οδηγιες ρυθμισης για το καθε προγραμμα. Το hotmail πχ εχει οδηγιες ρυθμισης για τον email client του kde 2 και δεν εχει για opera κλπ. Ελεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.