Προς το περιεχόμενο

μπορει να γινει κατεβαστηρι?

skatopaido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον επεσε στα χερια μου ενα υπερμηχανημα που αποτελειται απο:P6BAT-A+ - ECS, pentium 3 στα 450mhz (100x4,5) ,memory 98304k,hdd fireball 20,5 g.επειδη το drive του δεν λειτουργει συνδεσα τον σκληρο στο pc μου και του περασα τα win xp.δεν μπορει ομως να μπουταρει.εχει μηπως λιγη ραμ?αξιζει να παρω 3χ128mb ραμ απο το e-bay και να την παλεψει η να το στειλω στον καδο?

Δημοσ.

δεν μπουταρει γιατι εχεις περασει windows για αλλο pc, φυσικο ειναι, αν παρεις ram για αυτο το pc μονο ενα ακομα 128ΜΒ και .....αααααν ειναι καλη τιμη, γιατι ειναι τσουχτερες οι τιμες στις sdram

βαλε το drive σου στο παλιο και κανε ξανα εγκατασταση

Δημοσ.

εχω βαλει xp και σε μηχανημα με 64mb ram και δουλευε......

αφου εκανες φορματ το δισκο σε αλλο υπολογιστη πως θελεις να σου αναγνωρισει την μητρηκη του παλιου??????

γι'αυτο δεν δουλευει........... :-)

δοκιμασε να το κανεις με usb stick....... :-D

με προλαβε ο disqualified !!!!

Δημοσ.

Τι κατεβαστηρι να γινει με σκληρο 20 γιγα?(δεν ξέρω αν θα σηκώνει να βάλεις εξωτερικό-δεν νομίζω)

Μνήμη πολύ μικρή (αντε για windows 95 ή 98 και πάλι...)

Xp υπάρχουν και τα tiny που είναι ελαφρύτερα για τέτοιες χρήσεις.

Δεν κατάλαβα πώς πέρασες τα xp?το "φορμάτ" πρέπει να γίνει πάνω στον υπολογιστή τον ίδιο κ όχι σε άλλον.Δεν δουλεύει το driver είπες...αν έχει usb θύρα δοκίμασε με stick να τα περασεις μέσα.

Σε γενικές γραμμές η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει ...να κάνεις κόπο για ένα τέτοιο μηχάνημα.

Δημοσ.
εχω βαλει xp και σε μηχανημα με 64mb ram και δουλευε......

αφου εκανες φορματ το δισκο σε αλλο υπολογιστη πως θελεις να σου αναγνωρισει την μητρηκη του παλιου??????

γι'αυτο δεν δουλευει........... :-)

δοκιμασε να το κανεις με usb stick....... :-D

με προλαβε ο disqualified !!!!

αμφιβαλλω αν εχει επιλογη στο bios να γινεται boot απο usb, αν εχει θα ειναι θαυμα, στην Ελληνικη αγορα παντως δεν κυκλοφορουσαν τοτε flash usb

Δημοσ.

να πω την αληθεια το ηξερα οτι θα εφταιγε αυτο αλλα τελοσπαντων .ξερουμε κανακολπο για να τεσταρουμε τα drives?γιατι εχω αλλο ενα αλλα και αυτο μαλλον δεν δουλευει

Δημοσ.

το πας κατευθειαν για ανακλυκλωση ..... δεν αξιζει τον κοπο ..

δεν θα μπορει να σηκωνει τιποτα ..

ειδικα τωρα πια που ολες οι σελιδες ειναι πανβαρες

κοινως τζαμπα το ρευμα που θα καιει.....

Δημοσ.

δεν εχει στο bios βοοτ from usb.με το ζορι εχει 2 θυρες usb.να πω την αληθεια βαριεμαι να ξηλωνω το dive απο το κανονικο pc μου ,απλα ηθελα να μαθω αν μπορουν να τρεξουν τα xp με τοση μνημη,και αν υπαρχει καποιο κολπο να τσεκαρω to cd-rom για να δω αν φταιει το drive ή τα master-slave-primary Κτλ γιατι δεν τα παω καλα μαζι τους αν και ξερω τι σημαινει το καθενα

Δημοσ.

εαν τα βαλεις μονα τους τρεχουν. τα εχω βαλει σε μηχανημα AMD 350mhz με 32ΜΒ μνημη!! ομως αν αρχισεις και βαζεις FF, nero και αλλα τετοια ξεχνα το. η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις καποια XP light.

• Moderators
Δημοσ.
εαν τα βαλεις μονα τους τρεχουν. τα εχω βαλει σε μηχανημα AMD 350mhz με 32ΜΒ μνημη!! ομως αν αρχισεις και βαζεις FF, nero και αλλα τετοια ξεχνα το. η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις καποια XP light.

Αποκλειεται. Τα XP δεν εγκαθιστανται σε συστημα με κατω απο 64ΜΒ ram, δε σε αφηνει το setup το ιδιο...

Εγω ειχα βαλει μια 64ρα μνημη σε ενα Pentium 1, και μολις ολοκληρωθηκε το setup του ξαναεβαλα τις original δικες του μνημες 2x16MB. Ετσι δουλεψε.

Στο θεμα τωρα, εχω τη συγκεκριμενη μητρικη στο... πεμπτο pc μου.

Με δισκο 80ρη συγχρονο, 384MB ram και επεξεργαστη Pentium III 1000Mhz μια χαρα σηκωνει XP (ε δε μπορεις να δεις HD videos στο youtube, αλλα οκ...)

Με 450Mhz CPU και ελαχιστη ραμ ομως καλο θα ηταν να εβαζες τιποτα Windows 2000...

Δημοσ.

λοιπον τελικα ξηλωσα απο το κανονικο pc το drive και αρχισα κανονικα το format.....σε καποια φαση μετα απο εκει που ζηταει key,ημερομηνιες κτλ. ενω γινεται η εγκατασταση μου πεταξε blue screen of death και εγκατεληψα το εγχειρημα.thanks παντως

Δημοσ.

Μμμμ, φαίνεται πως το μηχανάκι έχει και hardware πρόβλημα εκτός των άλλων. Είτε μνήμες είτε τροφοδοσία, από μια πρώτη εντύπωση βάσει αυτών που λες...

Δημοσ.

Στο θεμα τωρα, εχω τη συγκεκριμενη μητρικη στο... πεμπτο pc μου.

Με δισκο 80ρη συγχρονο, 384MB ram και επεξεργαστη Pentium III 1000Mhz μια χαρα σηκωνει XP

ε...αυτο μας ελειπε. Συγχρονος επεξεργαστης των XP ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...