Προς το περιεχόμενο

LG ή Sumsung 23" ή 24" με ψηφιακό δέκτη ή όχι

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα με ενδιεφερε μολις ερθει στα χερια σου να αναφερεις αν εχει pip η οχι...σκεφτομαι να προβω κ εγω σε αγορα του συγκεκριμενου μοντελου...ευχαριστω...

Δημοσ.
θα με ενδιεφερε μολις ερθει στα χερια σου να αναφερεις αν εχει pip η οχι...σκεφτομαι να προβω κ εγω σε αγορα του συγκεκριμενου μοντελου...ευχαριστω...

την παρελαβα σημερα ... απλα τα σπαει!!

pip δεν βλεπω να εχει ομως

Δημοσ.
τι είναι το pip? :-D

δε ξέρω για pip πάντως η οθόνη για τα χρήματα της τα έχει όλα και συμφέρει.

:-D

picture in picture...αν το εχει σα χαρακτηριστικο τοτε ειναι αψογη...περιεργο παντως γιατι προηγουμενο μοντελο (m237wa) εχει κανονικα pip συμφωνα με αυτο...
Δημοσ.
picture in picture...αν το εχει σα χαρακτηριστικο τοτε ειναι αψογη...περιεργο παντως γιατι προηγουμενο μοντελο (m237wa) εχει κανονικα pip συμφωνα με αυτο...

Διάβασα τι είναι, απλά δε κατάλαβα το παράδειγμα ..στη χρήση πως μπορώ να δω αν δουλέυει? η άν έχει.

Σίγουρα πχ οταν κάνω τακτοποίηση των καναλιών φαίνεται το κανάλι σε κουτάκι πάνω δεξιά....B)

Δημοσ.

χθες πηρα μαιλ που ειναι ''μόνο για τα μέλη του plaisio.gr'' οτι δινουν την LG M2362D απο 289 σε 259 μονο για 2 μερες! και σημερα την δινουν 247!!!! οσο και το e-shop! μετα βριζω.....

Δημοσ.
Διάβασα τι είναι, απλά δε κατάλαβα το παράδειγμα ..στη χρήση πως μπορώ να δω αν δουλέυει? η άν έχει.

Σίγουρα πχ οταν κάνω τακτοποίηση των καναλιών φαίνεται το κανάλι σε κουτάκι πάνω δεξιά....B)

δηλαδη μπορεις να εχεις κανονικα την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη σου και σε ενα τετραγωνακι να φαινεται και καποιο καναλι της τηλεορασης παραλληλα?? αυτο ειναι το pip...αν ναι τοτε ειναι πολυ καλο χαρακτηριστικο και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα για αγορα...σε παρακαλω πολυ αν μπορεις να το ξεκαθαρισεις γιατι ειναι ο μοναδικος παραγοντας που με κανει να το σκεφτομαι ακομα...ευχαριστω...
Δημοσ.
δηλαδη μπορεις να εχεις κανονικα την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη σου και σε ενα τετραγωνακι να φαινεται και καποιο καναλι της τηλεορασης παραλληλα?? αυτο ειναι το pip...αν ναι τοτε ειναι πολυ καλο χαρακτηριστικο και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα για αγορα...σε παρακαλω πολυ αν μπορεις να το ξεκαθαρισεις γιατι ειναι ο μοναδικος παραγοντας που με κανει να το σκεφτομαι ακομα...ευχαριστω...

Δε φαίνεται να έχει pip εκτός αν δε το έχω προσέξει αρκετά.Λογικά θα ήταν κάποιο κουμπί στο control δε βρίσκω κάτι τέτοιο.:-(

Δημοσ.
χθες πηρα μαιλ που ειναι ''μόνο για τα μέλη του plaisio.gr'' οτι δινουν την LG M2362D απο 289 σε 259 μονο για 2 μερες! και σημερα την δινουν 247!!!! οσο και το e-shop! μετα βριζω.....

Μαζι σου παλικαρι μου...και μενα μου ηρθε το εν λογω mail.

Ξεφτυλισμενοι!!! :mad:

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ την είχα αγοράσει πριν 1 μήνα απο ένα άλλο κατάστημα 260ε ...μετα απο έρευνα αγοράς...μια ματιά στο skroutz δε βλάπτει.Καλά τώρα οι προσφορές πάνε και ερχονται 10 πανω 10 κατω και πάει λέγωντας....

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σαν υποψήφιος αγοραστής οθόνης?

Όλες αυτές που έχουν αναφερθεί σε 5 σελίγες post είναι και για εμένα υποψήφιες.

Ο ψηφιακός δέκτης θα με βόλευε αλλά δεν είναι και αναγκαστικό αφού μπορώ να τον αντικαταστήσω με μια standoalone κάρτα τηλεόρασης.

Η μόνη έξτρα οθόνη που έχω να προτείνω είναι της Dell η ST2410 http://accessories.euro.dell.com/sna/products/Οθόνες/productdetail.aspx?c=gr&l=el&s=pad&cs=RC1078530&sku=324798

η οποία βγαίνει στα 260 ευρω.

Ποιά είναι η άποψή σας?

Δημοσ.
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σαν υποψήφιος αγοραστής οθόνης?

Όλες αυτές που έχουν αναφερθεί σε 5 σελίγες post είναι και για εμένα υποψήφιες.

Ο ψηφιακός δέκτης θα με βόλευε αλλά δεν είναι και αναγκαστικό αφού μπορώ να τον αντικαταστήσω με μια standoalone κάρτα τηλεόρασης.

Η μόνη έξτρα οθόνη που έχω να προτείνω είναι της Dell η ST2410 http://accessories.euro.dell.com/sna/products/Οθόνες/productdetail.aspx?c=gr&l=el&s=pad&cs=RC1078530&sku=324798

η οποία βγαίνει στα 260 ευρω.

Ποιά είναι η άποψή σας?

Κάποιος να μου πει τι γνώμη του....?:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...