Προς το περιεχόμενο

Front Mission Evolved

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Front Mission Evolved

Front Mission Evolved brings the classic Front Mission franchise into an action-packed third-person shooter that gives players full control of a massive humanoid war machine -- the wanzer. Players will battle through intense combat situations as they explore an immersive world in both the single player campaign and online multiplayer.

Published by: Square Enix

Developed by: Double Helix

Release Date: TBA

Genre: Third-Person Shooter

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
επιτέλους ένα παιχνίδι με mecha στο pc...!

Αυτο το παιχνίδι υπάρχει από το '90 και λέγεται MechWarrior. Και μόλις πρόσφατα, μετά από 10 χρόνια σιγής, ανακοινώθηκε το reboot της σειράς.

[ame]http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-mechwarrior/52620[/ame]

Αυτό που βλέπω (FM:Evolved) τώρα είναι ένα κινέζικο 3rd person FPS με πολλές κόπιες από Lost Planet (και τα walkers, άλλα αυτός ο ψηλός πύργος με τα laser είναι copy-paste του τελευταίου επιπέδου του LP)... i'll pass...

Δημοσ.
Αυτο το παιχνίδι υπάρχει από το '90 και λέγεται MechWarrior. Και μόλις πρόσφατα, μετά από 10 χρόνια σιγής, ανακοινώθηκε το reboot της σειράς.

Αυτό που βλέπω (FM:Evolved) τώρα είναι ένα κινέζικο 3rd person FPS με πολλές κόπιες από Lost Planet (και τα walkers, άλλα αυτός ο ψηλός πύργος με τα laser είναι copy-paste του τελευταίου επιπέδου του LP)... i'll pass...

ναι φίλε μου όλοι μας έχουμε παίξει τα mechwarrior:-)απλά εννοώ ότι είναι πολύ περιορισμένοι τέτοιου είδους τίτλοι στο pc...(στο μυαλό μου έρχονται μόνο τα gun metal και shogo)..εγώ πάντως όταν βγει θα του δώσω μια ευκαιρία...

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα grid based strategy RPG με mecha στο PC. Τη σειρα την εχω καταχαρει και καταευχαριστηθει απο την εποχη του Snes και PS1 και PS2 και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δουμε ενα update στο PC!!!

Δημοσ.
Armored Core > all.-

Αχαχαχα, καλό καλό :lol:

Για να μην αρχίσουμε να αναφέρουμε κάθε κινέζικο arcade mecha που παίζεται με WASD + ποντίκι και για να σταματήσει το jihad του thread, να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι ARCADE και άλλο SIMULATOR, ή (ακριβέστερα) simulator με arcade στοιχεία. Αυτό ισχύει για κάθε game genre. Έτσι λοιπόν άλλο είναι το Armed Assault, Operation Flashpoint VS Battlefield, Bad Company, COD κτλ, και άλλο είναι το MechWarrior VS Front Mission, Armored Core κτλ.

Έκαστος στο είδος του, πως να το κάνουμε...

• 6 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ......εγω περιμενα ενα -κλασσικο- Front Mission και αυτοι μου δινουν ενα Armored Core - Mechwarrior rip-off. Το πουλι λοιπον...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...