Προς το περιεχόμενο

Τραγούδι για το facebook

BozGNR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίχα πιάσει κάπου το ρυθμό τελευταία, αλλά χθες όταν το άκουσα ολόκληρο συνειδητοποίησα ότι αναφέρεται στο facebook..

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=mFBQj1_8cvY[/ame]

ποιες είναι οι απόψεις σας για το στίχο και το ίδιο το fb;! εγώ πάντως προσυπογράφω στο full..

έχει καταντήσει αηδία πια :mad::mad:

Δημοσ.

Λίγο τραγικά το παρουσιάζουν, ούτε πρέζα να ήτανε. Σε λίγο θα βγει ένας rapper και θα πει «Κρατήστε το αληθινό, μακρυά απ' το Facebook!»

Δημοσ.
Eίχα πιάσει κάπου το ρυθμό τελευταία, αλλά χθες όταν το άκουσα ολόκληρο συνειδητοποίησα ότι αναφέρεται στο facebook..

http://www.youtube.com/watch?v=mFBQj1_8cvY

ποιες είναι οι απόψεις σας για το στίχο και το ίδιο το fb;! εγώ πάντως προσυπογράφω στο full..

έχει καταντήσει αηδία πια :mad::mad:

Ωραιο, κατα την γνωμη μου δεν θα πρεπε να τα χωνει μονο στο facebook αλλα γενικα στο ιντερνετ και στις κοινοτητες επικοινωνιας. ;)

Δημοσ.

Τελευταία έχω ξεκόψει από κάθε τέτοια κοινότητα. Έχω σβήσει το προφίλ μου στο fb και δεν μπαίνω msn. Δεν μου αρέσει να είμαι δικτυωμένος, ούτε να βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους φίλους μου!! Καταντάει γελοίο..

Προτιμώ να πω τα νέα μου σε κάποιον από κοντά παρά να του παρέχω κάτι σαν rss feeds για τη ζωή μου.

Δημοσ.

Τι νουνι ειναι αυτη που τραγουδαει ρε παιδια? :fear:

Αχ, και να μουν αντρας.

Παρεπιμπτοντως, το τραγουδι δεν τα χωνει και σε μας που λιωνουμε με τις ωρες insomnia? Η εμεις ειμαστε underground φαση ? :P

Δημοσ.
Αχ, και να μουν αντρας.

Εχμ... WAT?

Παρεπιμπτοντως, το τραγουδι δεν τα χωνει και σε μας που λιωνουμε με τις ωρες insomnia? Η εμεις ειμαστε underground φαση ? :P

Είμαστε ελίτ εμείς. :|

Δημοσ.
Τι νουνι ειναι αυτη που τραγουδαει ρε παιδια? :fear:

Αχ, και να μουν αντρας.

το γκειλικι σε σωζει δλδ?:P

στην ιδια φαση ειμαστε αλλα στο ποιο κουλ

ps η Παπαριζου δεν ειναι? μιλανε τωρα και αυτοι για το facebook,ναι οκ

Δημοσ.
Εχμ... WAT?

Ειναι εκφραση. :-)

Είμαστε ελίτ εμείς. :|

στην ιδια φαση ειμαστε αλλα στο ποιο κουλ

Ναι αυτα τα λεμε στον εαυτο μας και στους φιλους μας. Στην μαμα Αληθεια ομως? :fear:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:45 ----------

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!!! ?????

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΠΑ !!!! ?????

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ !!!! ?????

ΙΔΟΥ !!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...