Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 δεν πρόκειται να μείνει έξω από το χορό αλλά η ΑΤΙ τις κυκλοφορεί σε μια βδομάδα ενώ η Nvidia από Νοέμβριο και βλέπουμε... αν εσύ θεωρείς ότι αξίζει να δώσεις μια βδομάδα πριν λεφτά για την GTX285, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω...κάνε ότι νομίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaPpaS_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι αυτο δεν συμφερει το ειπαμε και πριν ... Ειναι μ@λ@κισμενη περιοδος να παρεις τωρα . Εκτος αν δεν σε νοιαζει να ακολουθησεις την τεχνολογια και να περιμενεις να πεσουν οι υπαρχοντες. Τεσπα σε δυσκολο καιρο ψηθηκα για αναβαθμιση. Αυτο που θελω να επιτυχω εγω ειναι να παρω μια καρτουλα η οποια θα με βγαλει 2 χρονακια τουλαχιστον οπως η 8800GTX. Εχω την υδροψυξη και δεν ειναι ευκολο ουτε να τραμπαρεις καρτα ουτε να αγοραζεις καινουρια waterblocks συνεχεια... Για φαντασου τωρα να παρω την 5870 που λεμε να ειναι δυνατη , σενια να της κατσω και ενα waterblock και τον Νοεμβρη να βγαλει η Nv μια καρτα πολυ πιο δυνατη DX11 (λεμε τωρα). Παλι δεν θα ειναι χαζη κινηση; Θα δω ...Αν εχω τοση υπομονη μεχρι τοτε τοτε θα ειναι καλυτερα για μενα... Αλλα εξου και καρφωθει το μικροβιο της αναβαθμισης...Αστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 μην κανεις καμια τετοια κινηση θα την παθει οπως εγω που απο 8800 gts 512 πηγα σε gtx260 οι διαφορες ητανε ενα κλικ παραπανω στα παιχνιδια και ειχα την εντυπωση οτι θα ειχανε γιγαντιες διαφορες οπως η μεταφορα απο 7600gs σε 8800 gts512(λεμε τωρα γιατη αλλαξα ολο το pc χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.