PaPpaS_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πρόβλημα στους 190.ΧΧ Απαντησα στο προηγουμενο ποστ γι αυτο. Clock-to-clock σε διαφορετικές gpu... το ακούσαμε και αυτό... Μαζι μιλαμε; Τοση ωρα σου μιλαω για διαφορετικες αρχιτεκτονικες και εσυ αυτο βρηκες να πεις; Βγαλε τα κοκκινα γυαλια της ΑΤΙ λιγο... Απο θεμα επιδοσεων μιλαω ... Επιδοσεων.... It's called optimization. Τωρα ψαξε και βρες σε ποσα παιχνιδια ειναι η μια εταιρια μπροστα και σε ποσα η αλλη... Να το ξέρω άραγε;;; Μπραβο σου. This goes both ways. Δεν ειπα ποτε το αντιθετο... Talking bollocks - μια χαρά είναι οι οδηγοί atm. Οπως ειπες...atm. Οχι επειδη ειναι τωρα η τον τελευταιο χρονο ΟΚ να μου παραγραφεις τα προηγουμενα 5 (χρονια)... 2 Οδηγοι F1 τρεχουν μαζι 8 χρονια . ο Α βγαινει πρωτος επι 7 χρονια σερι (τυχαια νουμερα) και τον 8ο βγαινει ο Β πρωτος . Με την δικια σου λογικη ο Β ειναι καλυτερος απο τον Α... Links or Talking bollocks #2 No bollox . Simply testing. Επειδη απο την εποχη της Voodoo εχει περασει απο τα χερια μου τουλαχιστον το 80% των παιχνιδιων (και δεν σε παω τοσο πισω , πιο προσφατα) τουλαχιστον για ενα test drive , το σηματακι της Nv το εχω δει να μοστραρει απειρες φορες. ΑΤΙ πολυ λιγοτερες. Τώρα honestly, νομίζεις ότι υπάρχει βγαίνει νόημα; Τι δεν καταλαβαινεις; Η ΑΤΙ παντοτε στο antialiasing τα πηγαινε καλυτερα .... Δεν "υποφερει" οπως η Nvidia . Οπως και σε Open GL εφαρμογες παλι καλυτερη ειναι η ATI . Σου ειπα , δεν ειμαι στο στρατοπεδο της Nvidia.... Αν θες το καταλαβαινεις ... Gamer ειμαι. Declaration of fanboy.h Που ηταν η ΑΤΙ οταν βγηκε η 8800GTX; Οταν βγηκε η GTX 280; Η τελευταια φορα που θυμαμαι οτι η ΑΤΙ ειχε το πανω χερι ηταν επι εποχης 9700 Pro... ...το οποίο ανήκει στην nv; Epic! Οχι απαραιτητα ... Εγω μιλουσα για την φιλοσοφια του αγοραστη . Αλλες στιγμες η ΑΤΙ και αλλες η NVidia...Αλλα πες μου πιστευεις οτι υπαρχουν καρτες που εχουν πουλησει παραπανω απο την χ600GT σειρα της Nvidia; (7600GT κτλπ) . Σε αυτην την κλιμακα , τουλαχιστον μεχρι πριν 1 χρονο υπερειχε η Nvidia (Ειπα ειμαι φανταρος και εδω και 8 μηνες δεν τα παρακολουθω και πολυ απο κοντα, αναγκαστικα) . Σε αλλες κλιμακες η ΑΤΙ. Αλλα οχι οταν μου βγαζει ενα μοντελο η Nvidia και το πουλαει 500 ευρω και μετα απο 6 μηνες βγαζει παραπλησιο η ΑΤΙ και το πουλαει 300, ειναι best value for money η ΑΤΙ... Εαν θες ,ειναι . Αλλα με 6 μηνες διαφορα... .....
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μαζι μιλαμε; Τοση ωρα σου μιλαω για διαφορετικες αρχιτεκτονικες και εσυ αυτο βρηκες να πεις; Βγαλε τα κοκκινα γυαλια της ΑΤΙ λιγο... Απο θεμα επιδοσεων μιλαω ... Επιδοσεων... ΑΑαα με έχεις χρεώσει και fanboy ε; Nice... Οπως ειπες...atm. Οχι επειδη ειναι τωρα η τον τελευταιο χρονο ΟΚ να μου παραγραφεις τα προηγουμενα 5 (χρονια)... Εσύ αγοράζεις παλιές κάρτες και σε ενδιαφέρουν οι παλιοί drivers; Οι drivers τις ati ΕΙΝΑΙ μια χαρά - πως να το κάνουμε τώρα; No bollox . Simply testing. Επειδη απο την εποχη της Voodoo εχει περασει απο τα χερια μου τουλαχιστον το 80% των παιχνιδιων (και δεν σε παω τοσο πισω , πιο προσφατα) τουλαχιστον για ενα test drive , το σηματακι της Nv το εχω δει να μοστραρει απειρες φορες. ΑΤΙ πολυ λιγοτερες. Ότι βλέπεις ένα intro δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι και απαραίτητα optimized - τa bench το αποδεικνύουν Που ηταν η ΑΤΙ οταν βγηκε η 8800GTX; Οταν βγηκε η GTX 280; Η τελευταια φορα που θυμαμαι οτι η ΑΤΙ ειχε το πανω χερι ηταν επι εποχης 9700 Pro... Έχεις πάρι χαμπάρι τις πωλήσεις του RV770 ή αρκείσαι στο να χαϊδεύεις την - πολύ καλή ακόμα και σήμερα - 8800 σου ; Οχι απαραιτητα ... Εγω μιλουσα για την φιλοσοφια του αγοραστη . Αλλες στιγμες η ΑΤΙ και αλλες η NVidia... 101% μαζί σου - τα έχω "σκάσει" και στις 2 ( και παλιότερα και στις 3 ).
PaPpaS_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα επειδη θα λογομαχουμε (φιλικα παντα και το εννοω) μεχρι να βγει η GTX 585 με DX14.1 σταματαω εδω . Ο καθενας κραταει την γνωμη του , χαλαει τα λεφτα του οπως θελει. Αλλα μην νομιζεις οτι αμα βγαλει η ΑΤΙ ενα δυνατο κομματι δεν θα παω να το παρω... Απλως δεν γινεται να βγαλει η ΑΤΙ πρωτη τα DX11 GPUs και να μην περιμενεις να δεις τι θα κανει η Nvidia 1 μηνα μετα. Διοτι μπορει να εχει κρυμμενους ασσους. Εαν "εξισωθουν" οι τεχνολογιες της νεας γενιας και πεσουν και τα benchmarks (οχι synthetic βεβαια , δεν μου λενε κατι) τοτε τα βαζεις κατω και κερδιζει ο καλυτερος (τα λεφτα μας εννοειται!) .
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ήταν ο καθένας να κρατάει την γνώμη του δεν θα χρειαζόταν να postάρουμε, right; H nvidia δεν θα βγάλει κάρτα σε 1 μήνα - με το ντεμπούτο των ati dx11 θα ρίξει τις τιμές στις υπάρχουσες - και εκεί κολλάει το "περίμενε" του post #7. Βλέποντας & κάνοντας
PaPpaS_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ε καλα ναι... Αλλα υπαρχει και το ενδεχομενο να συμφωνεις... Λεμε τωρα...! Ε μα το θεμα ειναι να προλαβω σε αυτην την αναβαθμιση το DX11 και να μην λεω σε εναν χρονο αντε να αλλαξουμε παλι (διοτι θα με τρωει που δεν θα εχω δει ακομα ουτε ενα DX11 παιχνιδι)... Με καταλαβαινεις πιστευω... Εχω και την υδροψυξη και δεν ειναι ευκολο να αγοραζεις waterblocks καθε λιγο και λιγακι διοτι ειναι ενα εξτρα κοστος...
caution Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως αν κινηθείς προς ATi (funny eh?) και δη προς 5870 X2 το waterblock δεν το γλυτώνεις με το TDP που ακούγεται - μακάρι να μην επαληθευτεί Υπομονή και πληροφόρηση από τα κατάλληλα νήματα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265081
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε τσακωθείτε λέμε, είναι μεγάλο το βράδυ και βαριέμαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 too much ράδιο αρβύλα detected σε αυτό το topic
sozz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 nvidia nvidia οτι πληρωνεις περνεςι οτι πληρωνεις περνεις για αυτο ειναι η ακριβωτερη για αυτο ειναι η ακριβωτερη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 δεν είναι κρίμα όμως να δώσει κάποιος τώρα χρήματα για την GTX285 και να του βγει αρκετά καλύτερη η 5850/5870?
sozz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 η gtx 285 ειναι αρκετο καιρο στην αγωρα και ειναι η καλυτερη μονοπυρινη καρτα τωρα που θα βγουνε οι νεες ατι μπορει να πεσει και αλλο η τιμη της. οταν θα βγουνε οι gt300 θα ειναι κατα πολυ ακριβοτερες(ετσι οπως πιστευω)επειδη θα ειναι και οι καλυτερες. ΥΓ αμα ειναι ετσι τοτε και οι 5850/70 ειναι πολυ μουφες και πανακριβες καρτες γιατη μετα απο 2 χρονια αμα υπαρχουνε θα ειναι στο 100
PaPpaS_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 E κριμα ειναι ... Αλλα απο την αλλη δεν νομιζω να μεινει η nvidia εξω απο τον χορο του DX11 . Μου κανει εντυπωση που λενε οτι θα ειναι DX10 παλι... Τεσπα...Ιδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.