poedeer7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια αντιμετωπιζω το συγκεκριμενο προβλημα με το σταθερο pc μου. Ολα ηταν μια χαρα εως οτου μια μερα το ανοιγω παει στην επιφανεια εργασιας των χp βγαζει μια αναφορα σφαλματος eplorer.exe και κολλαει το συμπαν!Παω να κανω boot απο cd windows και μου λεει μετα το press to boot παταω μου λεει inspecting system hardware και μετα αντι να προχωρησει κανει επανεκκινηση μονο του!!!! τι μπορω να κανω τωρα?
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τρέξε memtest bootable, να αποκλείσουμε τον πιθανότερο παράγοντα. Προλαβαίνεις να δεις BSOD όταν προσπαθεί να boot-άρει κανονικά;
poedeer7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 η μνημη δε φταιει εβαλα αλλη και παλι τα ιδια...οχι δε βγαζει bsod πριν κλεισει... Λετε να φταιει ο σκληρος?
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Cpu temps είναι οκ; Δοκίμασε ένα livecd...
poedeer7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 μεσα απο το bios μου δειχνει 60C αυτη τη στιγμη... ειναι καλο η οχι για pentium 4?
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ...αν τα "πιάνει" με την μία - δεν το λες και καλό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.